Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wroclawiaanin

DO WARSZAWIAKOW !!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość No to teraz będziemy się
dobrze przyglądać !!!

Gość no ja się boisz wysłanników
szatana, to spali się na stosie i nie patrz w lustro:p;)🖐️

no niezła pyskówka! przeciętny Polak jest totalnie bezradny w tym polskim bajzlu pozyjemy, zobaczymy...

Gość nie chodzi o pyskówkę
tylko o to, że niektórzy żyją w oderwaniu od rzeczywistości, cudzymi problememi, sami siedzą w domu i pją piwsko i siedzą w ncie. Nie widzą, co sie dzieje na świecie, w ich mieście, potrafia tylko chłoonąc język kaczej nowomowy...:(

fakt ale część budzetu państwa to emerytury dla prl-czykow czy tak ma byc jeszcze 20 lat? nie byłam represjonowana i tylko moge sobie wyobrazic co czują widząc, ze ich kaci mają się swietnie nie trzeba tego wyrownac? czy zatem tylko pieniądz ma sie liczyc i ekonomia , o ktorej byla wczesniej mowa? czy Tusk jest taki klarowny?

Gość Więc chodzi
tylko o to, że niektórzy żyją w oderwaniu od rzeczywistości, cudzymi problememi, sami siedzą w domu i pją piwsko i siedzą w ncie. Nie widzą, co sie dzieje na świecie, w ich mieście, potrafia tylko chłoonąc język KOMUSZO-LIBERALNO nowomowy... KTÓRĄ SŁYSZELIŚMY PRZEZ PONAD 15 LAT !!!

Gość Ja tam się zapisze
do nowopowstającej partii kobiet, bo mam dosyć siedzenia i jęczenia, trzeba działać. A wszystkie krzywe kacze ryjki- wyjazd!! :P

Gość wawiak
Do podnoszacej Dla mnie faktem jest to że przez 4 lata rzadów PIS nic nie zrobiono dla obywateli. oczywiście też nikogo nie rozliczono. W ogóle poza gadaniem nic nie zrobiono. I dla mnie wazniejszy jest nowy most dziękli któremu dojadę na czas po dziecko niż kolejna komisja sledcza, która niczego nie da.

Gość Skleroza
PiS rządzi od ROKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nifija
kto to jest twoim zdaniem PRL czyk?

Gość tyberiiuszek
precz z zydokmomuna i POsrancami !!!!!!!!!!!!!!!!! logopeda dla tuska ,walcowki i rokity !!!!!!!!! szmobo jeszcze wieksze niz za piskora bylo !!!!!!!!!beda chapac kase a wy warszawiacy bedziecie tym co w szambie plywa przez tych POsrancow!!!

Gość wawiak
Nie zazdrośćcie Panowie i Panie Wynik glosowania to świadomy wybór najlepiej wykształconej społeczności w tym kraju. Złodziejskie PO w 3 lata wybudowało dwa mosty a tymczasem patriotyczne PIS przez 4 lata nawet nie wybrało prjektanta nowego mostu nie mówiac już o ogłoszeniu przetergu

Gość wawiak
W 2005 miały wjechac koparki na PL Defilad - w tej chwili po 4 latach nadal stoją blaszane budy W 2007 miał być oddany najważniejszy most w mieście Most Pólnocny - mimio że od rozpoczecia inwestycji minęły 4 lata to nie wyłoniono jeszcze zwycięzkiego projektu. I tak jest ze wszystkim. Poza Muzeum PW nie zbudowano w miescie nic przez 4 lata

--> wawiak { Złodziejskie PO w 3 lata wybudowało dwa mosty a tymczasem patriotyczne PIS przez 4 lata nawet nie wybrało prjektanta nowego mostu nie mówiac już o ogłoszeniu przetergu } Tego własnie nie rozumiem w tym kraju. Nikomu nie przeszkadza ze politycy kradną. :o

Gość wawiak
Do Mervin Niech kradną ale przy okazji zrobia coś dla ludzi. Co mi po uczciwym który ma mnie i moje miasto w dupie. Wole takiego zo zarobi na boku z moich podatków 20 banie i zbuduje most niz takiego co nie zbuduje a ja i tak będe za to płacił stojac codziennie w korkach i spalając na marne paliwo i cenny czas

Gość gggggggggggg
jebac wawe!!!!!!!!!!mamy sobie nasz WROCŁAW GORA!!!!!!!!!!!

Gość Franek z fabryki firanek
dzieki madry Wroclawianinie. pozdrawiam. mam tylko nadzieje , ze Pan Ziobro nie pozwoli bandzie PO-SLD z Gronkowcem na czele rozkrasc Warszawy. juz raz PO rzadzilo - Piskorski i zle Warszawa na tym wyszla. zlodziekjstwa i korupcja. ale boj to ich jest ostatni.

Gość Wsydze sie że jestem stąd...
Macie racje. Smiejcie sie z nas, bo totalnie sie zbłaźnilismy :O Wygrało parszywe sepleniace babsko z klimą i zapowiedziało powrót do tzw. normalnosci czyli do łapowkarstwa i syfu w Warszawie. Ja głosowałam na Kazia :(

Gość masz rację wstydź się
wstydź się tego że może wkońcu wybuduja jakis most bo przez 4 lata PIS nie mogło tego zrobić. Wstydź się tego że jak będzie ogłoszony przetarg to moze wkońcu zostanie on roztrzygnięty. Wstydź się tego ze nowa prezydent nie będzie podpisywała zaopatrzenia na ołówki w ratuszu tak jak to robił kaczyński.

Gość jasna sprawa
wybudują im w 2 lata most a Łłunia da pieniądze.Chyba sie urwaliście z choinki albo przechowali Was z czasów PRL. Wpierw trzeba zapłacić składkę do Unii, a dopiero później chandryczyć się żeby coś dostać spowrotem. Podania o dotacje są tak sformulowane ze trzeba zatrudniać prawników do ich rozwikłania. Napewno Gronkowiec wybu duje Wam estakady i nowe jezdnie chyba na istniejących chodnikach. Kobieto pisząca pracę mag. żebyś znała 6 języków to możesz być najwyżej tłumaczem i to chyba literatury, bo do technicznych przedmiotów nie będziesz sie nadawala. Wrocławianinie boleję razem z Tobą nad naiwnościa młodych Słowian. Oni w przeludnionym mieście nie chcą stac w korkach, no po prostu wieje grozą, a kupcie sobie awionetki w kredycie na 100 lat.

Gość no i co się tak podniecacie
Dziękujemy wszystkim kmiotom za współczucie. My warszawiacy przeżyliśmy już niejedno, nic nam nie jest straszne, nawet HGW. Pożyjemy, zobaczymy. Ona ma większe kompetencje, niż Kazio złotousty. I to by było na tyle.Zamykam dyskusję. :p

Gość wehehe
Zgadza się - idźcie spać, kochani bolszewicy z PIS i niech wam towarzysz Rydzyk błogosławi a dworzec we Włoszczowej się przyśni.

Gość możecie psioczyć do woli
ale jednak tych, którzy na Hankę głosowali jest więkcej. Zrzędzcie sobie, byle was jad nie zatruP Nareszcie możemy się cieszyć z godnej reprezentantki naszej stolicy:) 🖐️

Gość xyz xyz xyz xyz xyz
hahaha za pare miesiecy zwolennicy Gronkowca nie beda chcieli sie przyznawac, ze na nia glosowali. Juz widze, te wybudowane mosty, drogi, nagly spadek bezrobocia, nagla poprawe bezpieczenstwa i stworzenie stolicy do ktorej beda chcieli przyjezdzac swiatowi potentaci hahahahahaha.Mozecie sie ŁUDZIC dalej, omamiono was typowymi obiecankami-cacankami, no ale to na szczescie prezydentowa waszego miasta hahahahahahahahahahahahahaha

Gość wawiak
Tak samo nas mamil kaczyński więc nie ma problemu. Nawet jeśli Hanka nie zrobi nic to zrobi tyle samo co kaczyński który również nic nie zrobił.

--> wawiak { Niech kradną ale przy okazji zrobia coś dla ludzi. } No więc przyjmij do wiadomości że nie będzie dobrze w tym kraju dopuki przestepstwo w tak oficjalny sposób(jak ty to robisz) jest przestawiane jak zasługa.Bez żadnej żenady mówisz że złodziej jest porządniejszym obywatelem od uczciwego. :o { Co mi po uczciwym który ma mnie i moje miasto w dupie. } Nic ci nie ukradnie. To juz dużo. co mi po dwóch mostach jak można było wybudowac osiem ?