Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wroclawiaanin

DO WARSZAWIAKOW !!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość buhahahahaha
Gronkowiec jest wszedzie tam, gdzie jest kaska i jak satelita wokol niej sie kreci :P ciekawe od czego zacznie zmieniac Warszawe ? juz mi sie smiac chce na sama mysl o realizacji jej programu....Ale sie daliscie zrobic w konia buhahahaaha

Gość a ja gratuluje wszystkim Warsz
No i widzisz- mówisz o szkodliwości lewicy... Ale juz stosujesz pisowa nowomowę:o Sam nie wiesz, co mówisz, jesteś tak odmóżdzony, ze cytujesz te gówniane frazesy:o Współczuje PRLowskim niedobitkom, którzay tak żalłują, że się wtedy nie liczyli, nie nachapali, że teraz tęsknią za PISRLEM;O 🖐️

Gość buhahahahaha
"Poza tym zauważ, że na lewicy niestety jest wielu mądrych, ustawionych życiowo" - za kradzieze i rozboje przez tyle lat, tez bys byla ustawiona zyciowo "Skoro lewica go popiera, to nie zamierzają kłócić się jak dzieci" -NIE???????? a czemu nie mogli dogadac sie z Pisem???? Co Tusk wtedy wyprawial????

Tak, jest tam, gdzi jest kaska, bo w przeciwieństwie do ciemych Kaczorów i Kazia ma o finansach pojęcie:o Tylko nieudacznicy, bezrobotni, którzy teraz siedzą przed kompem zamiast pracowac i dostają po 700zł zasiłklu, żeby móc opłacić neta i wlić konia do marnych filmików z siecie nie zdają sobie sprawy, z epodstawą polityki we współczesnym świecie jest ekonomia. EKONOMIA. Mas zkasę- liczysz się. popatrz na Busha oszołoma i dewianta, któremu wszyscy wchodzą w dupsko, razem z twoja Kaczka zafajdaną, bo ma hajs. Jest mongołem, debilem, krętaczem... ale respect. ma kupę szmalu:o Tylko takim uwięzionym z PRLu ignorantom może się wydawać, że gonienie duchów przeszłości w czymś nam pomoże.... KAsa. To jest to, co rządzi światem, nie to, co się liczy najbardziej, ale BARDZO> Ja chcę miec normalną pracę, wykształcenie, dom, samochód, rodzinę, chcę się móc utrzymac za więcej niż marne 1500zł w zapleśniałej kawalerce z kotem:o I jedyne, co moze mi pomóc to gospodarka. Nie ganianie agentów, nie tropienie przekrętów sprzed 20lat. Bo to mnie akurat gówno obchodzi. Obchodzi mnie to9, zebym mogła zapewnić ach nad głową i godne zycie moim dzieciom. A wy pierdolicie od rzeczy kaczym językiem, nowomowa pisowską o rzeczach, o którcyh nie macie pojęcia:o🖐️

Gość WOLAK
a ja mowie WOLSKA DLA WOLAKOW

Gość buhahahahaha
"Ja chcę miec normalną pracę, wykształcenie, dom, samochód, rodzinę, chcę się móc utrzymac za więcej niż marne 1500zł w zapleśniałej kawalerce z kotem" A Gronkowiec na pewno Ci to ulatwi w szybkim tempie :D gratuluje poczucia humoru i oddania glosu na osobe, ktora nic a nic nie zmieni.Ciesze sie, ze nie mieszkam w STOLYCY

Nie mogli się dogadać z PISem, bo nie mieli wspólnegop programu, Proste, nie?:o Nie dziwię się Tuskowi i bardzo go szanuję za to, że się do rządu nie przyłączył. Potem odpowiadałby za ten burdel, który teraz ma miejsce. Za beznadziejną prace NFZtu, ministerstwa zdrowia, ministerstwa edukacji:o, za kretyński budzet, brak inwestycji, zastój w budownictwie,. za tragiczna i zenującą politykę zagraniczną... Wierzę w Tuska, bo to jeden z nielicznych, zrównowaznoych i rozsądnych polityków, który się losem kraju naprawdę przejmuje. Nie załatwi swoich porachunków tyak jak Kaczory:o tylko zajmuje się teraźniejszością. I mam nadzieję, że ludzie w końcu to docenią. W Warszawie chyba już docenili fachowość, wykształcenie, kompetencje.

Gość kinooko
sie nie opluj! i ty też teraz nieudacznico siedzisz przed kompem :-D

Nie, na pewno mi to ułatwi prezydent i premier, który nawet w GB wyśmiewa swoich rodaków, kpi z nich, który nie potrafi sklecić zdania nawet po polsku i który zajmuje się tylko swoimi halucynacjami. Niedługo się okaże, ze nawet jego stara jest agentką:o🖐️

Gość kajja
a ja myslałam,że kompleks Warszawy to już historia a tu, proszę ciągle aktualna zazdrość o stolicę.Szkoda,że tego się nie leczy.....

Gość buhahahahaha
"Wierzę w Tuska, bo to jeden z nielicznych, zrównowaznoych i rozsądnych polityków, który się losem kraju naprawdę przejmuje" No tego juz mialas nie pisac :D Tusk przejmuje sie losem kraju????????????? KIEDY? do dzis nie moze pogodzic sie z porazka, ze przegral wybory i nie zostal prezydentem, obrazil sie jak dziecko i nie chcial zawrzec koalicji z Pisem, choc namawiali go przez kilka miesiecy i niby on przejmuje sie losem kraju????? SMIECHU WARTE!!

tak, siedze, bo jestem chora, debilu:o Poza tym pisze teraz pracę magisterską:o Żal mi was. Jesteście pełni9 nienawiści, zamiast interesować się sobą, zazdrościcie innym,. patrzycie każdemu na ręce i powtarzacie slogany innych nieudaczników. W dodatku jesteście tak ubodzy intelektualnie, że dla was bez krętactwa i złodziejstwa nie moza nic osiągnąć. Myślcie tak dalej. Lepiej dla normalnych ludzi, których jak sie okazuje, jest większość:)🖐️

Gość każdy normalny człowiek
na miejscu Puska nie zawierałby koalicji z pisem:) LPR to zrobiła i Samoobrona- wystarczająco się nabiedziły:D A Tusk po prostu zna Kaczynskich i to przewidzaial:) Nie chce byc popychadlem.

Gość buhahahahaha
do - a ja gratuluje wszystkim Warsz - jak brak argumentow to wyzywa sie ludzi od debili :D i niby przyszla pani magister echhhh szkoda Polski jak takich mamy magistrow, jeden juz niby byl, ale zapomnial, ze jednak nie bronil pracy - kolega Gronkowca :D Zal mi ciebie, ze wierzysz w glupoty, ktore ci nagadala pani Walz a z drugiej strony sie ciesze, zasluzyliscie sobie na to ZEGNAM !!!

Gość ej ważniaku od pisu to powiedz
nam, po chuj Kaczyni wysyła wojsakc do Afganistanu? Jak zginął ten żołnierz ostatnio w Iraku, to skłądał kondolencje rodzinie itd., dał mu jakiś gówniany medal, tzn. jego trumnie:o ale to było tak fałszywe, że srac się chciało:o Chuj go obchodza inni ludzie, teraz wyśle ich do Af., żeby wejść w dupsko Bushowi, który i tak nie cfhce z nim rozmawiać, bo nie ma o czym:o

Gość Praca magisterska
Czyli nastepna idiotka ,która się na niczym nie zna i wierzy ludziom ,którzy od 15-stu lat już robią Jej DOBRZE ! Widać jak się przez te lata ZNALI ! Ale co tu rozmawiać z ograniczoną umysłową !!! Popracuj NA SWOIM i się z tego utrzymaj,to wtedy pogadamy !

Nikt mi niczego nie nagadał, tylko mam oczy w przeciwnieństwie do takich pisowskich aparatczyków, którzy w ogóle juz zapomnieli, co to język polski...:o Taką nowomową się posługujecie na spotkaniach pisowskich sługusów?:o Poza tym w przeciwnieństwie do naszxego głównego "profesora" jako magister będę znała trzy jezyki obce i nie będę miała urojeń ksobnych:o Ja się bardzo cieszę, ze w końcu prezydentem została kobieta, do tego wykształcona i mądra, szanowana na całym świecie. I mam nadzieję, że wkrótce kobiety będa też prezydentami, premierami itd. Bo sa lepiej wykształcone, mniej skorumpowane, bardziej pracowite.

Gość Wawiak Polak
Dla Przeciętnego mieszkańca Warszawy nie liczą się kolejne rozliczenia i awantury na górze. Dla mnie istitne jest abym miał czym dojechać do pracy , żeby zbudowano most a nie tylko o nim mówiono. Nawet najwięksi zwolennicy PIS uwazaja że takiego zastoju inwestycyjnego jak z PIS to nigdy nie bylo. 1. Most północy miał byc oddany w 2007 roku. Mamy 2006 a jeszcze nie wybrano nawet wykonawcy. 2. Plac defilad w 2005 maily wjechac koparki Mamy 2006 i jak jest kazdy widzi 3. Z powodu głównego kryterium jakim była cena przy przetargach, wszelkie remonty ciągnęly sie latami (Górczewska, skrzyżowanie przy galerii mokotów) Wali mnie kto rzadzi warszawą, dla mnie wazne aby zamist gadac ktoś wkońcu zaczął coś robić. PO - dwa mosty, dwie stacje metra, jeden tunel, jeden dworzec wyremontowany PIS - zero mostów, zero dworców, zero tuneli, jedna stacja metra. Chyba liczby mówią same za siebie PIS - zero mostów, jedna stacja

Gość podwarszawianka
a ja to sepleniące coś zabierze SKMkę to ją jebnę jak sie znowu na UW pojawi. a tak to niech rządzi.

Gość Zapytaj się swego Idola
Kwasiora -Miss Solarium na huj wysyłał tam nasze wojska !!! Bo teraz nie da się tak tego szybko odkrecić ,żeby wyjść z tego z twarzą !

Gość wawiak
Może wkońcu zacznie się jakaś budowa, bo przez ostatnie 4 lata to tylko mówiono o inwestycjach. Skoro nieudolne PO potrafiło w 4 lata zbudować dwa duże mosty a PIS żadnego mimo że to był ich glówny postulat, to chyba z tą kompetencja PIS jest coś nie tak.

Gość Ha ha ha ha
Może chodzi o jeden z tych mostów ,oddanum do użytku przez Piskora o którym było tak głośno bo po wybudowaniu nie nadawał się do niczego ! :D

Gość wawiak
Akurat tym mostem codziennie dojeżdżam do pracy. I gdyby go nie było to pewnie pontonem bym sie przeprawiał. Co z tego że były na nim wałki skoro most stoi i służy ludziom. A ile tracimy stąjac codziennie w korkach na Grota??? Ile obywatele stracili z tego powodu że nie zbudowano mostu Północnego?? Lepiej drogi most niż żaden

Gość wawiak
napewno mniej starciliśmy na moście świętkorzyskim niz na pólnocnym Marcinkiewicz wyliczył że to jest 6 mln miesięcznie. 6 mln tracimy miesięcznie stojąc w korkach bo Pan kaczka z ekipa przez 4 lata nie potrafi wybrać nawet projektu, a nie mówiąc już o wykonawcy

Gość to co się teraz dzieje
w Warzsawie to skandal!!!!!!!!!!!!! Tylko bezrobotni moga się cieszyc i uwazać, ze jest ok- to fakt:( Codziennie stoję GODZINAMI!!!!! w korakach:o Musze wyjżdżać 1,5 godziny wcześniej, zeby z jednej częście Waszawy dotrzeć do innej:o Poza tym mieszkamw WARSZAWIE, ale jeździ tutaj tylko jeden autobus, dzielnia się roziwja, mój syn musi wstawac o 5 rano!!!!!!!!!!!!!!!! żeby się zmieścić do autobusu, jedzie do szkoły o 6;05, bo potem juz się po prostu nie mieści, w autobusie nie ma miejsca. Ta dzielnica od jakichs 10 lat nalezy do warszawy albo i dłużej, nie pamiętam, ale 10 lat na pewno. I mamy tutaj 1 autobus, w weekendy co gdzienę albo i dłużej:o W normalny dzień co godzinę, max. co 20 minut ale tylko rano i ok. 17. Ostatni jest o 22.... Jak nie zdąrzsz, to martw się sam. Autobusy sa stare, małe, psują się KILKA RAZY w tygodniu. Mieszkam w Warszawie a jest tutaj gorzej niż na jakichś wsiach, gdzie ludzie jeżdżą PKSem:O

Stoimy w korkach, bo Kaczka boi się podejmowac decyzji, nie ma żadnych planów, żadnego pojęcia, a przeciez taki wódz na miare Piłsudskiego:o nie będzie się słuchał jakichs "doradczyków", nie?:o WIęc żeby go nie było za co krytykowac, to nic nie robi. Oprócz toczenia jadu...

jestem warszawianka od pokoleń. I ja tez mam sie dobrze bo głosowałam na Hannę Gronkiewicz i ona wygrała. Mam nadzieję, że w ciagu najblizszego czasu da się odczuć poprawę w Warszawie. Dość mam objazdów, korków, remontów i modernizacji ulic ciagnących się latami. Jakbyście tak, mili niewarszawiacy, postali w korku 3,5 godziny ( a ja tak stałam którejś soboty w Jankach i Raszynie) to byście inaczej postrzegali problemy stolicy, które trzeba jak najszybciej rozwiązać.

No dokładnie. Pamiętam jak jeszcze miałm codziennie zajęcia w liceum na 7 albo na 8:o Mieszkałam wtedy ok. 25 km od mojego liceum... Musiałąm wyjeżdżać z domu 1,5 godziny wczesniej, nawet jak jechałam do szkoły tramwajem:o A zarówno liceum jak i mój dom miesciły sie w Warszawie:o Też mieszkam tutaj od urodzenia, 26 lat, mieszka tutaj cała moja rodzina, łącznie z moimi oradziadkami, mój dziadek walczył nawet w PW, dlatego właśnie śmieszą mnie opowieści o "prawdziwych" Warszawiakach i przyjezdnych nuworyszach:o Smieszą mnie te nowomowy, wymysły, pusta gadanina, brak konkretów, nienawiść. I smutno mi, kiedy w Warszawie pozwala się tylko na poprawne politycznie, moherowe akcje, obchody, demonstracje. I żenujący jest brak szacunku dla ludzi, odcięcie się od nowoczesnych wartości. A najgorsze jest to, że politycy, zamiast się zająć służba dla państwa, tym, cop teraz i co ma wpływ na pryszłośc Polaków, zajmują sie filipikami, ustalaniem norm moralnych, rozpatrywaniem przeszłości. Więc tak- od norm morlanycy to sa autorytety (nie pokroju Wierzejskieg:o), filozofowie, etycy, księża czy inni przywódcy duchowi. Od rozpatrywania i zgłebianai przeszłości sa historycy. Każdy się powinien zająć swoją pracą a nie zgrywac alfę i omegę:o

Gość warszawiankaaaa
Oj bo obecnie w Warszawie mieszka wiecej "Warszawiaków" (przyjezdnych z pipidówa) niz Warszawiaków z dziada pradziada. Poza tym ludzie są po prostu głupi hehe. Ciemnotę sie im wciska, którą chłoną jak gąbka ;)

Gość wierny
Kobieta? Prezydentem? dodatkowo z PO! To wszetecznica szatana bedzie teraz nami rządzić. Smutne. Wystarczającą obrazą jest że bezbożne platformusy mają większość w radzie a teraz to ech nic tylko sie powiesić.