Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atma666

dośś kawy i piwa

Polecane posty

Gość atma666

Witam! Dzisiaj zaczynam pierwszy dzień bez kawy i piwa mówie stanowcze dosc, oczywiście nie nazawsze, mam zamiar wytrwać bez kawy co najmniej tydzień do przyszłego poniedziałku, a bez piwa do świąt! kto ze mną zaczyna maraton trzeźwościowo bezkofeinowy? Buziaki

Gość zeuz
nie pijam piwa wiec bedzie latwo

Gość atma666
Witam pierwszego chętnego do maratonu:) Już 2,5 godziny w pracy bez kawy:), w dodatku mam narazie lekki przestuj i tym bardziej by mi się kawka przydała, ale wytrwam! Byle do 17! Bez browarka juz leci 3 dzień ,właśnie sobie uświadomiłam. Pozdrawiam!

Gość atma666
ciekawe kiedy dopadną mnie białe myszki i inne derilki!

Gość atma666
hehe! w sumie w założeniu ma byc tylko bez piwa:). Kurcze forum jest na KAFEterii, a ja podsycam do niepicia kawy ups!

🖐️ ja też nie powinnam pić kawy chyba, tak mi serce pika, pulsu to się nie mogę doliczyć, ale ciśnienie mam niskie, więc w sumie powinnam pić, albo czymś zastąpić..i co tu robić?

Gość atma666
Ja potrafiłam wypić nawet 4 kawy mocne dziennie, robiłam to z przyzwyczajenia i tak po kilku latach codziennego picia mało co na mnie kofeina działała, a tak może organizm się oczyści i na nowo zacznie na mnie działac, z piwkiem tez przesadzałam ostatnio i brzuszek niestety sie lekko uwydatnił, a tak po takiej przerwie jaka to rozkosz będzie napic sie złotego nektaru:)

Gość klara z marsa
do autorki a ty codziennie piwo pilas?

Gość atma666
odpowiadam, prawie codziennie, wiadomo wieczorkiem po pracy jakiś filmik z chłopakiem no i w rękę piwko, średnio moge powiedzieć że w miesiącu to z 10 wypijałam, aż sie przeraziłam jak to sobie uświadomiłam.

ehh to ja wypijam średniomiesięcznie ok 60 piw i 3 butelki wina. No chyba że jeszcze jakąś impreza wpadnie :D I się nie upijam. Kawy - 5-7 dziennie.

Gość atma jestem
pelna podziwu ja bez kawy nie moge oczu otworzyc pewnie tez by sie taka abstynecja przydala

Gość atma666
zamiast kawy wypiłam dzisiaj herbatę zielona, ale jest fuuj, więc kupię sobie taką z guaraną, wipierw jedna saszetkę na spróbowanie. Zakładam cel ZERO tolerancji dla piwa ( i innych alko) oraz kawy! Wątroba mi podziękuję i odmule sie od tych świństw! Ile kaw wypijacie dziennie?

Gość klara z marsa
no to wy pijaki jesteście

Gość atma666
Ja na szczęśie mam słaby pęcherz i jedno piwo dziennie mi wystarcza żeby latac co poł godzinki na klopika, ale of corse oprócz piwa to inne alkohole tez były miłe memu sercu ale to tylko przy specjalnych okazjach ( czyli w weekendy heheh)

Gość ATMA666
MIJA KOLEJNA GODZINKA BEZ KAWY, JEST NIEźLE NIE USYPIAM NAD KLAWIATURE WIęC OK!. WłASNIE MAM PRZERWę NA KAWE HEHEH POPIJAM HERBATKę I STUKAM DO WAS:) MIśOWI OśWIADCZYłAM żE DOś ć PIWA MAM NADZIEJE ZE SIE PRZYłąCZY!

Gość ATMA666
Oł JEEE WYTRZYMAłAM CAłE 8 GODZ BEZ KAWY! JESZCZE 4 MNIUTKI I DO DOMKU:)!