Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

liloerra

głodowka-tez zaczynam od jutra a kto z nami??

Polecane posty

witam.... zaczynam jutro głodówke jto sie zechce przyłączyc? waże 72kg i mierze 170 cm sylwester juz blisko wiec od jutra start:) zapraszam

Gość Elka Marzycielka
Ja zaczełam od dziś! piję i biegam do łazienki co pół godz, jest dobrze no ale ale- to dopiero początek długiej drogi. Zamierzam pociągnać to 7 dni. !69 cm i z 72 kg! Później mam 10 dniowe wyjście z głodwki i codziennie robię ćwiczenia ABS, 30-40 min a tyyyyyyle satysfakcji ;) Powodzenia życzę!

Gość gatta...
ja zaczęłam już dzisiaj:)

Gość gatta...
cześć Elka!:) widzę, że razem wystartowałyśmy:)

Gość Elka Marzycielka
169 cm oczywiście ;)

Gość Elka Marzycielka
cześc Gatta! długo tak zamierzasz głodówkować?

Gość gatta...
plan jest taki, że 7-14 dni, zobaczę jak będzie szło:) ale 7 to minimum. Często bywasz na forum? bo fajnie by było razem przez to przechodzić :) to Twoja pierwsza głodówka?

Gość Elka Marzycielka
Jestem codziennie na forum, także możemy tutaj czasem poplotkować o wodzie i nie tylko ;) to jest moja druga głodówka, od ostatniej mineło już z 8-9 miesięcy, trochę ubytku wagowego mi po niej jeszcze zostało ale to już zdecydowanie nie to samo! jestem gotowa do działania i trzeba to wykorzystać :)

Gość gatta...
no to super, w kupie zawsze raźniej ;):) jak głupie myśli wpadną do głowy, to sobie je wzajemnie będziemy wybijać :D u mnie to też nie pierwsza głodówka, robię je od wielu lat, zwykle 2 razy w roku :) ale każda jest inna i ma każdej trochę inaczej wygląda samopoczucie, ciekawe jak będzie tym razem :) pijesz tylko wodę czy jakieś herbatki ziołowe też? ja będę tym razem piła dodatkowo czerwoną herbatę. A jakieś witaminy bierzesz czy coś w tym stylu?

Gość gatta...
a gdzie założycielka tematu??:)

Gość Elka Marzycielka
Załozycielko hop hop, my się dołączyć chiayśmy a nie przejąć topik :) Gatta- oprócz wody będe pić mięte i zieloną herbatę taką lekką, mam też czerwoną (prasowaną w kostkach) i niby nie jest tragiczna jak poprzednie czerwone ale niebardzo umiem się do niej zmusić! no a jak głodówka to wystarczy ze zmuszam się do niejedzenia, później może za tą czerwona się wezmę ;) co do witamin to mam coś na włosy bo ogólnie mam z nimi problem, nie od diet itp tylko u mnie to już rodzinne. Mam też multiwitaminę z minerałami musującą, ale nie wiem czy to dobry pomysł. Będe ją pić jak mnie najdzie głupota sięgnięcia po żarcie :)

Gość gatta...
do czerwonej trzeba się przyzwyczić :) ja kiedyś nie mogłam przełknąć zielonej, a teraz już normalnie piję :) też biorę witaminy na włosy. Zamiast tej musującej multiwitaminy, może bierz sobie taką normalną, bo taka rozpuszczalna to tylko będzie pobudzać Twój apetyt :) Zastanawiam się jeszcze nad kupnem bio-cla, sama nie wiem... No i mam nadzieję, że tym razem nie będą mi za bardzo na początku dokuczać bóle głowy i mdłości - najgorsze te kilka pierwszych dni. Na mdłości pomaga mi picie gorącej przegotowanej wody :)

Gość hej a jak sie przygotowalyscie
do tej glodówki??

Gość gatta...
odstawia się stopniowo słodycze, mięso, sól, ciężkostrawne potrawy, tuż przed głodówką są same warzywa i owoce. Można zrobić lewatywę, ale nigdy tego nie praktykowałam. a co chcesz zacząć? ;)

Gość Elka Marzycielka
Mi głowa nie boli, jedynie przy porannym wstawaniu jestem taka ociężała, ale na to też mam już swój sposób- pobudka powolna, gorący prysznic zakończony zimnym strumieniem odrazu mnie pobudza.Jak mam wilczy napad głodu to pędze myć zęby, no i nie umiem się oduczyć żucia gumy. Gorącej wody nie piałam, może wypróbuje co by wieczorem z zimna nie paść. A tak z innej beczki co robisz na codzień i ile wiosen liczysz Towarzyszko głodówkowej męki ? :) Co do przygotowań to od paru ładnych dni zero mięsa, makaronu, ryżu, jasnego pieczywa i jedzenia późną porą

Gość Elka Marzycielka
No właśnie ta lewatywa, może to i rozsądne, ale kurde :P na samą myśl ogarnia mnie śmiech! a jeszcze jakbym miała w aptece pytać o ten worek do robienia lewatywy? eeeeeeee, musiałabym się upić :D

Gość gatta...
23 wiosny na karku :) a Ty? :) wiesz co, Elka fajnie będzie :D mam takie przeczucie :) mnie głowa pobolewa, ale mam dobry nastrój, zaraz idę pozałatwiać kilka spraw, a potem na spacer trochę się dotlenić :) od gumy też nie mogę się odzwyczaić, uzależniona jestem :D

Gość Elka Marzycielka
ja 21 :) też czuję że ta głodówka to będzie przełomowa chwila i wieeele radości nam przyniesie ;) udanego dnia w takim razie i do przeczytania później!

uuu ale was tu sporo super ja dzis jem warzywka i pije duzo wody a jutro juz tylko woda musi sie udać

moje drogie bede na forum ok 15 wiec sobie pogadamy...czuje ze dzieki wam mi sie uda tym razem...nie ma to jak wsparcie:)

Gość Elka Marzycielka
liloerra- rozszalałyśmy się trochę pod Twoją nieobecność ;) smacznych warzywek a od jutra działasz z nami! ;)

...moje przygotowania do jutra sa w jak najlepszym porzadku.. zaraz biegne na basen...a jutro juz wieeelki dzień...oby wszystko poszło po mojej myśli...bede druchną na ślubie i mam zamiar założyć suuper kreacje..ale to dopiero w styczniu:) a w lipcu już mój ślub:) ....no i swięta i sylwester...oj bedzie sie działo:)

Gość gatta...
na naszym topicu też będzie się działo!!:) czuję, że będzie z nas niezłe trio :D oczywiście wszystkie chętne dziewczyny są mile widziane :) im nas więcej tym lepiej :) dzisiejszy dzień mija mi całkiem nieźle :) staram się nie stresować głodówką, byłam na spacerze, dotleniłam się trochę :) i ogólnie staram się myśleć pozytywnie, bo to połowa sukcesu i o wiele przyjemniej podąża się do celu mając dobre nastawienie :)

Gość Elka Marzycielka
Hej Babeczki ;) Pierwszy dzień za mną! uffff. Nie było tak źle, zero burczenia w brzuchu :) A jak u Ciebie gatta? widzę pozytywnego nastawienia nie brak :) Liloerra do stycznia to ta boska kreacja bedzie na Tobie niemalże wisieć ;) Dobrej nocy i niech Wam się przyśni coś smakowitego ;)

Gość gatta...
no ja też dałam radę! :) wspólnymi siłami... i będzie dobrze:) co prawda trochę mało dziś piłam, ale wychodzę z założenia, że organizm sam wie ile mu trzeba, pewnie jutro nadrobię :) czyli dzień nr.1 mamy za sobą pierwsze koty za płoty;) :)

Gość Elka Marzycielka
Bondziorno:) dzień drugi czas zacząć! mam wielkie zakwasy na nogach po wczorajszym ćwiczeniu i 30 minutowym szybkim spacerze, no ale na brzuch mozna coś zrobić ;) Udanego dnia wszystkim głodującym :) 🖐️

Gość gatta...
witam, witam o poranku znad szklanki wody :D od wczoraj spadło mi 2kg, myślałam, że sama spadnę z wagi jak to zobaczyłam :D wiadomo, że 70% to woda, ale od razu człowiek inaczej się czuje :) przynajmniej jest mobilizacja :) ciekawe jak liloerra :)

Gość Mekatana
hej dziewczyny:) bardzo chce sie do Was przylaczyc, jezeli chodzi o gl;odowke. Ja zaczelam dzisiaj... hmmm... tylko w sumie z rana wypilam czekolade na goraco, dodala mi energii...A poza tym sama woda... daje rade, jak na razie...:) Jutro juz bedzie bez tego czarnego slodkiego napoju - obiecuje!:) Jestescie w podobnym wieku, co ja:) Fajnie tak razem cos robic...:) Oby nam sie udalo.

Gość Mekatana
A wlasnie dziewczyny, jak myslicie czy 4-5 kg uda nam sie zrzucic przez 7 dni glodowy? Ja wlasnie tyle chcialabym zrzucic zeby czuc sie znakomicie w swoim ciele:)Pozdrowionka i do zobczonka wieczorkiem. Na pewno odwiedze forum:)

Gość gatta...
hej Mekatana 🖐️ :) a już miałam pytać gdzie są wszyscy:) możesz spokojnie oczekiwać spadku 4-5kg..... pod warunkiem, że będziesz piła wodę i ew. ziołowe herbatki :) bo nawet przy dodaniu soków warzywnych to już nie jest głodówka tylko półgłodówka.