Go艣膰 Mekatana Napisano Listopad 28, 2006 hej Gatta:) no to super, ze moge tyle zrzucic, w takim razie jutro juz tylko herbatki i woda. A wlasnie a propo herbatek to moga tez byc owocowe... tak bardzo je uwielbiam...:)? A wody juz dzisiaj wypilam co najmniej 2 litry... I czuje sie pelna, malo tego wcale nie chce mi sie jesc... Spadam na zajecia. Pozdrowiam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gatta... Napisano Listopad 28, 2006 powiem Ci tak, robi艂am g艂od贸wki pij膮c te偶 herbatki owocowe i tempo chudni臋cia by艂o wolniejsze, jednak odgrywa to pewn膮 rol臋 czy owocowe czy zio艂owe. Mo偶e tydzie艅 wytrzymasz :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
liloerra 0 Napisano Listopad 28, 2006 hello... dzis m贸 pierwszy dzie艅. My艣la艂am 偶e b臋dzie gorzej ale daj臋 sobie rade widze 偶e moim wielkim zbawieniem jest woda kt贸r膮 pij臋 non stop....postanowi艂am sie nie wa偶y膰 ca艂y tydzie艅 ale pewnie nie wytrzymam i bede chcia艂a sprawdzic co sie ze mn膮 dzieje wczesniej....gorsza sprawa ze ide w czwartek na andrzejki i nie wiem jak to wszytko sobie zorganizowac..ale dam rade..musze:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Mekatana Napisano Listopad 28, 2006 Dzieki Gatta za odpwoedz :) Ale i tak nie dalam rady i wypilam gorace cappucino po przyjsciu z uczelni i herbatke ekoland... potem jeszcze zwykla malinowa bez cukru... czyli wychodzi na to, ze bardziej to dieta oczyszczajca niz glodowka... ale slaba bylam... czulam, ze musze... Moze jutro jakos pojdzie lepiej...? Nic nie zjadlam, z tym jest w porzadku... ale jak odzwyczaic sie od tych slodkich napojow? Macie jakies propozycje? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Mekatana Napisano Listopad 28, 2006 A wlasnie, a co z gumami do zucia? Oczywiscie bez cukru... Ale mozna je zuc w czasie diety? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 euelynka Napisano Listopad 28, 2006 Witam ja takze sie dolaczam do glodowki..od jutra zaczynam od dwoch dni jem tylko warzywa i owoce chcialm sie jakos przygotowac do tego..zamierzam glodowac 11 dni zobaczymy czy mi sie uda bardzo bym tego chciala...jestem z wami dziewczynki ..jak myslicie ile moge przez ten czas schudnac?? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Mekatana Napisano Listopad 28, 2006 witaj Euelynka:) no wlasnie te andrzejki... tez sie tego boje bo ide na prywatke, gdzie bedzie duza wyzerka i picie alkoholu... a wiadomo, ze to jest tez bardzo tuczace... jak z tego wybrnac? Zwlaszcza, ze ciezko mi idzie asertywnosc... ech... Tak teraz sobie mysle, ze nie wiem czy uda mi sie 7 dni na samej wodzie... chyba bez cappucino i mleka nie dam rady...Milej nocki. Odezwe sie jutro. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gatta... Napisano Listopad 28, 2006 hej dziewczyny! :) Mekatyna, nie my艣l, 偶e to a偶 7 dni na wodzie! po co masz si臋 stresowa膰 :) powiedz sobie rano "dzi艣 nic nie jem", na drugi dzie艅 rano tak samo, o wiele lepiej si臋 znosi ca艂膮 akcj臋 :) ja na andrzejki zostaj臋 w domku i s膮cz臋 wod臋 :D ale te偶 zdarza艂o si臋, 偶e wychodzi艂am b臋d膮c na g艂od贸wce, jak ju偶 ma si臋 kilka dni za sob膮, to naprawd臋 szkoda tego marnowa膰 i o wiele bardziej si臋 wtedy pilnuje :) a alkohol na pusty 偶o艂膮dek to jest co艣 strasznego!! :P zdecydowanie nie polecam heh 2gi dzie艅 mam za sob膮, czuj臋 si臋 ok, nawet sobie dzi艣 troch臋 po膰wiczy艂am :) Do pogadania, buziaki :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Elka Marzycielka Napisano Listopad 28, 2006 Hej Babeczki :) Gatta dobrze prawi ;) nie wolno odlicza膰 ile to jeszcze dni zosta艂o bo wtedy m臋czarnia jest niesamowita :) a gume to ja 偶uj臋 jak szalona, niekt贸rzy twierdz膮 偶e pobudza apetyt ale ja bez niej nie da艂abym rady :) musze co艣 przezuwa膰 i ju偶 ;) Jestem troche os艂abiona ale jako艣 daj臋 rade, a jak u reszty? jakie艣 niepo偶膮dane objawy? Dobrej nocy i duuu偶o pozytywnej energii 偶ycz臋 ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Mekatana Napisano Listopad 29, 2006 hej dziewczynki:) Dzieki za wsparcie i odpowiedzi:) Ja dzisiaj zaczynam drugi dzien nic niejedzenia, ale co z tego gdy z rana znowu wypilam cappucinko na mleczku i potem herbatke z hibiskusa...no nie moge z tego zrezygnowac... Gumami do zucia sie wspomagam, ale nie chce mi sie jesc... wiec pod tym wzgledem jest oki. Dzisiaj mam intensywny dzien wiec sadze, ze nawet nie bede sie tak na tym skupiac. Biore w plecak 1,5 litra wody i bede popijac w ciagu dnia... A z tym alkoholem na Andrzejki to macie racje... w czwartek to bedzie 3 dzien wiec szkoda bedzie tego zmarnowac... :) Pomaga mi takie klikanie...:) Pozdrowionka Dziewczynki i do spykniecia sie wieczorkiem:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 cze艣膰 Babeczki Napisano Listopad 29, 2006 Powiedzcie mi kochane jak Wy to znosicie? ju偶 drugi raz podchodz臋 do g艂od贸wki i niestety.....strasznie wieczorem zaczyna bole膰 mnie g艂owa, a jak wiadomo b贸l g艂owy powi膮zany jest z zo艂膮dkiem i niestety si臋gam wtedy po cokolwiek do jedzenia i b贸l mija....jestem strasznie z艂a na siebie ,ze nie potrafie tego przetrzyma膰, ale tak bardzo bola艂a mnie g艂owa,偶e nie wytrzyma艂abym bez jedzenia.... musz臋 zgubi膰 7kg i sama ju偶 nie wiem, czy podchodzi膰 kolejny raz do g艂od贸wki , czy mo偶e zastosowa膰 jak膮艣 diet臋....? ile kilo mo偶na zgubi膰?widzia膮艂m topik na kt贸rym dziewczyna przez zdaje si臋 12 dni zgubi艂a 19gk czy jako艣 tak.... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 blondasek ona Napisano Listopad 29, 2006 hej dziewczyny...jejku jak fajnie ze nalaz艂am to forum.. ja jestem drugi dzien na g艂odowce i czuje sie switnie... nie wiem ile wytrzymam zobaczymy..ale zalezy naparwde na oko艂o 14 dniach... kurcze przyty艂am i musze teraz to zzucic...a g艂od贸wka pomoze mi oczyscic organiazm z toksyn...:):):).. Powodzenia i trzymam kciuki za was i za siebie..;))).. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gatta... Napisano Listopad 29, 2006 hej, hej!! :) mi te偶 pomaga jak tak sobie z Wami pisz臋 :) jako艣 tak ra藕niej i w og贸le :) g艂od贸wka to wcale nie jest takie hop siup ;) mam chwile kiedy jest naprawd臋 ci臋偶ko wytrzyma膰, ale staram si臋 zaj膮膰 my艣li czym艣 innym, np. czytam r贸偶ne artyku艂y na necie, cokolwiek, 偶eby nie siedzie膰 i si臋 nie zastanawia膰 za du偶o ;) czas jako艣 szybciej wtedy mija te 19kg w 12 dni wydaje mi si臋 kompletnie niemo偶liwe! no chyba 偶e ta dziewczyna wa偶y艂a ponad 100kg? mi w 14 dni schodzi jakie艣 7kg. co do b贸l贸w g艂owy to s膮 one z regu艂y norm膮:/ ale zdarzaj膮 si臋 tylko w ciagu pierwszych 3-4 dni, warto przetrzyma膰. Jak czasem strasznie mnie ju偶 boli, to bior臋 ibuprom Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 blondasek ona Napisano Listopad 29, 2006 ja to ca艂y czas szukam jakis zajec zeby nie siedziec i nie myslec... gram sobie na kurniku..;))... ale ostatnio jakis spioch jestem ide sie wykapac i na tv..:).. usne to szybciej zleci.. ja naszczesci nie mam b贸low g艂owy... i ogolnie bardzo dobrze sie czuje... Buzki.. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lilin Napisano Listopad 29, 2006 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1364432&start=0 przed rozpoczeciem glodowki,radze przestudiowac topik.To kopalnia wiedzy.Pozdrawiam i zycze milej lektury Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gatta... Napisano Listopad 30, 2006 hej:) liloerra, Elka, Mekatana, gdzie si臋 podziewacie??? :) W艂a艣nie rozpocz臋艂am 4ty dzie艅, jako艣 to mija, lepiej lub gorzej ;) Zauwa偶y艂am, 偶e wieczorami nie chce mi si臋 wcale spa膰, a zwykle ju偶 o 22 zasypia艂am! :D a wczoraj usn臋艂am po 1 i wcale nie dlatego, 偶e czu艂am g艂贸d, wcale senna nie by艂am po prostu :) jestem ciekawa jak tam u Was:) jak samopoczucie i w og贸le Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 blondasek ona Napisano Listopad 30, 2006 witam ... no ja wa艂snie tez wczoraj by艂am bardzo spiaca a uspia艂am sie dopiero oko艂o po艂nocy:(...a teraz taka dziawna jestem... ale to chyba przez ta pogode... u mnie dopiero 3 dzien sie zaczyna...tylko ja musze gotowac obiady dla ca艂ej rodzinki..ale nawet nie chce mi sie jesc...Pozdrawiam.. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 blondasek ona Napisano Listopad 30, 2006 :(.... tak smutno jak nikt nie pisze... ja jakos dosta艂am zastrzyk energi...:)... i zacze艂am sprzatac... a jak skoncze ide sobie troszke pocwiczyc...;)... a tak wog贸le to ja mam na imie Anka i mam 24 latka..:)... piszcie..:* Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gatta... Napisano Listopad 30, 2006 jeszcze szybko co艣 napisz臋 偶eby艣 nie czu艂a si臋 samotna:) bo zaraz moje s艂o艅ce przyjdzie i wtedy ju偶 nie b臋d臋 mia艂a jak wej艣膰 na forum i si臋 udziela膰 te偶 mam jaki艣 przyp艂yw energii:) u艣miech na buzi, pozytywne my艣li i og贸lnie bardzo dobry nastr贸j :) cieszy mnie to, bo miewam czasem takie nastroje jaki艣 dziwne:/ ale najwa偶niejsze, 偶e teraz jest lepiej, moze to oczyszczanie dzia艂a :) Trzymajcie si臋 cieplutko, pewnie wieczorem si臋 odezw臋:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Elka Marzycielka Napisano Listopad 30, 2006 Hej Babeczki :) wybaczcie moj膮 do艣膰 d艂ug膮 nieobecno艣c, ale.. wczoraj zabalowa艂am i spapra艂am troch臋 sprawe bo wypi艂am 2 piwa :( a upi艂am si臋 na ca艂ego!!!!!!!zamiast o 20 wr贸cilam do domu po p贸艂nocy, a dzi艣 przezywam koszmar, jest mi ca艂y dzie艅 jako艣 niedobrze, no ale pomimo tych dw贸ch piw dalej trzymam si臋 regu艂 g艂od贸wkowania :) widze ju偶 zmiany, pasek dopinam z 2 cm wi臋cej ;) jest mi troch臋 s艂abo momentami i musz臋 nieraz zaczerpn膮膰 艣wie偶ego powietrza, ale na szcz臋艣cie to szybko mija. Dzi艣 4ty dzie艅 tak偶e ju偶 z g贸rki;) a kto wie, mo偶e moje 7 dni zaplanowanym troch臋 si臋 przed艂u偶y? Pozdrawiam wszystkie g艂oduj膮ce :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
liloerra 0 Napisano Listopad 30, 2006 witam witam...ja sie trymam spoko te偶 mi troche s艂abo momentami ale 艂yk wody potrafi zdzia艂a膰 cuda.. tylko wcze艣nie padam wieczorem...zaraz mykam na impreze andrzejkowa...odezwe sie jutro..albo sie pochwale 偶e da艂am rade..albo bede sie 偶ali膰 ze mi nie posz艂o..ale nastawiona jestem bojowo wiec mam nadzieje 偶e dam rade..pozdr贸wka dla wszystkich:):) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 blondasek ona Napisano Listopad 30, 2006 a mnie mija 3 dzionek... kurcze tylko cos mi sie spac nie chce..;( a na andzejki sie nie wybieram bo boje sie ze moja silna wola opadnie..:(... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gatta... Napisano Grudzie艅 1, 2006 hej dziewczyny:) rozpoczynam 5ty dzie艅:) Elka, ja si臋 upijam po 2贸ch nawet jak jem normalnie :D wiesz, mo偶e te偶 przed艂u偶臋 :) ale o tym zdecyduj臋 w poniedzia艂ek liloerra, mam nadziej臋, 偶e da艂a艣 rad臋!!! :) hej Aniu:) te偶 nie by艂am nigdzie na andrzejkach, ale za to powr贸偶y艂am sobie w domu z siostr膮, wysz艂o mi wszystko, co tylko chcia艂am :) jak Twoje samopoczucie dzisiaj?:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
liloerra 0 Napisano Grudzie艅 1, 2006 hejka nom moge sie pochwali膰. P贸艂 nocy prze偶y艂am na wodzie ale i tak by艂o sympatycznie tylko palilam papierosy i mi sie troche w g艂owie kr臋ci艂o no c贸偶 najwazniejsze 偶e 偶edne smakowicie wygl膮daj膮ce danko mnie nie skusi艂o:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 blondasek ona Napisano Grudzie艅 1, 2006 a ja zaczynam czwarty dzien... i nawet dobrze sie czuje .. jesc to mi sie wcale nie chce chociaz dziasiaj smazy艂am rybke...:)...a ja uwielbiam.. samopoczucie tez oki..:)... a Ty Gatta jak...?? wyprzedzasz mnie o dzionek..;)... a mam nadzieje ze wytrzymie 14 dni...ale zobaczymy... dzieki ze jestescie...tak razniej mi..:)... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Mekatana Napisano Grudzie艅 1, 2006 hej Dziewczynki:) moja dieta poszla sie walic! Bylo dwa dni bez jedzenia... do czasu imprezy andrzejkowej. Byla domowka, poskladalysmy sie z dziewczynami na zarcie i glupio by mi bylo jako jedynej sie nie skladac...A gdybym powiedziala, ze sie odchudzam to kumpele by mnie wysmialy bo mowia na mnie chudzielec... ale to nie jest prawda!Waze 58, 59, 60kg (ta waga jest chwiejna) a mam 165 cm wzrostu wiec to nie jest malo... No i w ten sposob jadlam razem ze wszystkimi: chipsy, salatke z szynka i ananasami, delicje, paluszki, orzeszki, pizze... itp i tak dwa wieczorki z rzedu.... Na pewno to spalilam, o to sie nie martwie, bo hulalam od 23 do 4 nad ranem praktycznie non stop... Ale zerwalam to... Ale jutro ide na randke bo spodobalam sie na dytskotece bardzo przystojnemu chlopakowi ( jest mlodszy ode mnie) :) Caly czas do mnie pisze smski i jutro sie z nim spotykam:) Ale zgralismy sie w tancu niesamowicie! Jakbysmy tanczyli razem kilka lat... Dziewczyny jutro sama woda, obiecuje!:) A teraz wcinam ostatnia kostke ptasiego mleczka:) Wiem, jestem straszna... ;) Ale co tam! Trzymajcie sie cieplo:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
liloerra 0 Napisano Grudzie艅 1, 2006 no c贸偶 Mekatana tak bywa..ja te偶 o ma艂o wczoraj sie nie spora偶kowa艂am......nie martw sie teraz bedzie ju偶 z g贸rki..zero imprez....ka偶dy mia艂 w swoim g艂od贸wkowym 偶yciorysie takie wpadki wiec g艂owa do g贸ry...:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 blondasek ona Napisano Grudzie艅 1, 2006 no i mnie mija 4 dzionek.....mam nadzieje ze dzisiaj sie uspie wczesniej bo wczoraj do 1 nie mog艂am zasn膮膰 :(... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Mekatana Napisano Grudzie艅 1, 2006 Dzieki za wsparcie:) Masz racje, w adwencie nie bedzie tyle okazji do podzerania:) A poza tym zrobie sobie postanowienie, np nie jesc slodyczy. A co! Dzisiaj przesadzilam z jedzonkiem... A najgorsze jest odmawianie innym jak czestuja... oj musze popracowac nad asertywnoscia... Pozdrowionka kobietki. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gatta... Napisano Grudzie艅 2, 2006 hej!!!:) wczoraj w贸ci艂am wieczorkiem do domu i pad艂am, taka by艂am zm臋czona :) ale og贸lnie to wczoraj mia艂am ci臋偶ki dzie艅, burcza艂o mi w brzuchu i autentycznie by艂am g艂odna :D ale trzymam si臋 i dobrn臋 do ko艅ca:) liloerra, twarda jete艣! uda艂o Ci si臋wytrzyma膰 na imprezie:) Mekatana, jeszcze raz wymienisz co艣 TAK smakowitego do jedzenia, to zobaczysz!!!:D prosz臋mnie tu nie kusi膰, bo si臋 艣lini臋 na klawiatur臋:D Mam nadziej臋, 偶e randka si臋 uda:):) blondasek, najgozej jak trzeba g艂odowa膰 i po艣ci膰 jednocze艣nie :P ja staram si臋 omija膰 kuchni臋 z daleka;) a w og贸le to wczoraj ch艂opak przez p贸艂dnia mnie wypytywa艂 co jad艂am i ci膮gle powtarza艂 "Ty nic nie jesz!";):P Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach