Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gładziutka

d e p i l a t o r- który dobry?

Polecane posty

Gość gładziutka

mam zamiar sprawić sobie depilatorek, bo już mam dość golenia maszynką co 2 dzień, i tak oglądająć depilatorki ceny wachają się od 100 do 500zł a ja nie wiem na jaki zwrócić uwagę, sprzedawczyni polecała za 100zł braum, lub philips (jaki rózowy czy fioletowy kolor) co myślicie, czekam na opinie użytkownieczk róznorakich depilatorów

Gość dfg
ja polecam brauna

Gość dfg
no właśnie - ile osób tyle opinii - obydwie marki pewnie są równie dobre ja używam Brauna, a Philipsa nie znam, ale wiem że dziewczyny tez go chwalą. Więc wybierz który Ci pasuje najbardziej i pewnie się sprawdzi.

Gość .dlaczego.
philips-błekitny

Gość .............../..............
philipsa mam:) Polecam go poniewaz jest po prostu dobry i w miare tani

Gość gładziutka
czyli generalnie polecacie philips, braun- to są chyba te w cenie 100zł!? a co z tymi znieczulającymi kuleczkami itp.dział to w ogóle?

dla mnie te wszystkie nakladki masujace, chlodzace itp. sa beznadziejne. najprostszy model jest najlepszy. wyrywanie wlosa boli i zawsze bedzie bolalo a im dluzej uzywa sie depilatora tym mniej bolesna jest depilacja. polecam i braun i philips :) pozdrawiam :)

Gość .............../..............
JA tez nie lubie nakladek. MAsa z tym roboty a i tak nic to nie daje. Na poczatku boli ale juz po kilku razach skora sie przyzwyczaja:)

Gość gładziutka
Dzięki wielkie za pomoc, czyli ruszam po brauna lub philipsa.czyli droższe nie zawsze okazuje się lepsze -jak w tym wypadku! Już w krótce dołącze do grona użytkowniczek depilatorków. Pozdrawiam wszystkich