Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowy temat_ja

pilne pytanie !!

Polecane posty

Gość nowy temat_ja

hej, ile zyja plemniki na rekach? czy po godzinie moglo cos jeszcze przezyc?? prosze o odpowiedzi

Gość pluszsssssssssssss
to trzabyło iść i umyć rączki wcześniej mydłem a nie czekać godzinę

Gość nowy temat_ja
oj wiem .. teraz :-( ale czy mogly po godzinie byc zdolne to zaplodnienia?

Gość pluszsssssssssssss
bez odpowiedniego środowiska żyją krótko więc się nie schzuj a następnym razem zadbaj o higienę i zabezpieczenie

Gość nowy temat_ja
biore tabletki anty... ale i tak sie martiwe, ze cos moglo zostac przeniseione na palcu, bbo mialam wtedy 7 dniowa przerwe.. :-(

Gość pszczolka_z_listopada
plemniki na zewnątrz w sytłacji która opisałas niemiały szans na przezycie tym bardziej az godzine

Gość nowy temat_ja
pszczolkoi jestes pewna? minela ponad godzina.. to bylo dzien przed krwawieniem z odstawienia, ktore normalnie wystapilo... czy mam sie czum martwic?

bierzesz tabletki? jesli tak to co ty panikujesz? nawet podczas tej przerwy jeste zabezpieczona, o ile 8 dnia wezniesz tabletke. a to zeby one przezyly na reku gdzie jest srodowisko kwasnne wynosi mniej niz 1 procent

Gość nowy temat_ja
a nie wiem... sytuacja wyglada tak: -dzien przedf krwawieniem wystapila ta sytuacja - plemniki na palcu godzine - poltorej (spalismy) - krwawienie wystapilo (4 dni) - teraz też wystaplo (4 i pol dnia, obfite) - zrobilam test - wynik negatywny - ale moze za ktoreko czekalam, bo po 3 minutach go wyrzucilam -jest jakies prawdopodobienstwo? (biore yasmin) Dziekiuje za odp

Gość nowy temat_ja
prosze napiszcie co sadzicie...

Gość sądzę że nie dojrzałaś
do seksu, skoro masz takie schizy.

Gość nowy temat_ja
dojrzalam, wcale nie mam -nastu lat... prosze tylko o odpowiedz, to dla mnie bardzo wazne

jesli mam byc szczera to w takiej sytuacji nie istnieje choc cień szansy zebys mogła zajsc w ciąży. a dlaczego to proste przy tabletkach nie wystepuje owulacja wiec niema czego zapłodnic. jestem pewna na 100 a nawet 200 procent ze wszystko jest wporządku pozatym mam byc szcera to ty podczas tego snu zdążyłaś pewnie 10 razy wytrzec rece w kołderke wiec nawet najwytrwalszy plemnik tego nie przezyje a tak apropo plemnik jesli niema odpowiednich warunków nie przeżyje 10 minut. a jesli wystąpił okres to niestety mamą nie zostaniesz przynajmniej narazie :)

Gość nowy temat_ja
dzieki :-) martiwe sie okropnie, nie wiem czemu.. moze dlatego ze wtedy byla 7 dniowa przerwa wiec fakt, ze nie bralam tabletek wplywa na ta schize? ale od tego czasu w sumie wystapily 2 krwawienia (jedno dzien po).. a Sniezynko naprawde plemink przezyje tylko 10 minut?

na rękach tak. w pochwie 2 godziny a w szyjce macicy do 4 dni sprawdziłam w necie i ksiązce tak zeby cie w blod nie wprowadzic. a ja tez troche świrowałam na początku jak kochałm sie w czasie tej przerwy ale juz mi przeszło. co prawda nierobie tego często ale to nie ze strach poprostu czuje dyskonfort kiedy mam okres