Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babeczka D

prawda czt fałsz ?

Polecane posty

Gość babeczka D

czy uwazacie ze jezeli facet mowi mi że ze mną mu sie najlepiej kocha ze swoich bylych to on mowi prawdę?? ;) mowi to bardzo przekonujaco.

babeczko no przecież wy też każdemu następnemu mówicie,że jest najlepszy ;)

Gość lidiaaaa
każdej następnej powie to samo, normalka :D

Gość egegg
hihihi, pewnie mówiłby to każdej ale mój też mówi mi że tamtych tak nie kochał, że tylko wydawało mu się że je kocha i takie tam blablabla a ja mu - dla swojej przyjemności - wierzę ;DDD

a pomyslalas co bys czula gdyby powiedzial ze ta poprzednia byla lepsza itp.. ??? takie teksty to jedno z najwiekszych meskich klamstw.... niestety....

Gość bez pomyslu na nick
ale mowil ze np u poprzedniej sam musial wszystko robic, a ona tylko sie kladla i tyle.. wiec nie bylo zaciekawie.. z koleji jego 1 raz pewnie nie byl taki super jak teraz ze mna sie kocha to pewnie lepiej bo wtedy dobrze nie wiedzial co i jak, bo wtedy w sumie nic sie nie wie , a 3 osoba to jakas tam dziewczyna z ktora w sumie nic nie bylo bo nie wyszlo do konca, wiec moze mu wierzyc?? :]

jesli na prawde bardzo cie kocha i ty tez go kochasz to nie masz innej mozliwosci niz uwierzyc.. kwestia zaufania.... a jesli to taka sobie znajomosc.. to raczej chlopak klamie..

Gość bez pomyslu na nick
to nie jest taka sobie znajomosc, to cos wiecej :)

Gość bez pomyslu na nick
pytalam sie go czy jest roznica miedzy kochaniem sie bedac nastolatkiem a teraz bedac dojrzalym facetem ?? on powiedzial ze nie ma zadnej roznicy a z drugiej strony mowi ze ze mna mu najlepiej sie kocha.. wiec jak?

wiec jednym słowem cholra wie co takiemu facetowi siedzi w głowie :) musisz sama wyczuć czy mówi prawdę czy nie... chyba nie ma inego wyjścia, bo nikt Ci tego nie powie.... powodzenia :)