Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tanitka

zaadoptowałam murzynka

Polecane posty

Gość tanitka

Wziełam z domu dziecka murzynka. Długo sie o niego z męzem staralismy. Wiadomo procedury i formalności.To był Mały roczny chłopczyk. Z Zambii jest. Sliczny i słodki , bardzo czarny ale własnie wzielismygo bo był inny, jedyny ciemny. I stał sie koszmar. Wyzywają mnie ludzie na ulicy od dziwek, ze męza zdradziłam, ze ukrywałam ciążę, dziecko. Mówiłam ludziom jak było, pokazywałam papiery nawet. jednak ludzie sa prymitywni i wszędzie doszukują sie czegs. Kolezanki krzywo na mnie patrza, widze wzrok , uniki, nie lubia mnie. Mówiły ze porypana jestem ze murzyna wziełam. Moze faktycznie to był błąd? ale teraz nie moge go oddac. jest u nas 8 miesięcy teraz niebawem 2 latka bedzie miał i co mam robić? jestem stracona wsród ludzi , a jak on podrosnie?

Gość mundek
adoptujacym powinno sie robic testy na inteligencje, tu ewidentnie jej brakuje :o

Gość kurcze pot
masz dobre serce, ale chyba zbyt pospieszyłas się. Rozumiem ,że nie sądziłas ze tak wyjdzie, pewnie myslałas ze będziesz nazwana drugą Angeliną Jolie. Szok. Nie wiem co poradzić ci. masz juz papiery adopcyjne i nie wolno sie wycofac. jednak będziesz cierpiała.

Gość polska to nie anglia
radziłabym wziąść jeszcze jedno czarne ale pewnie nie stac was na dwoje. A moze? tylko czy to cos da? czy pomoze? no i to jest dowód, ze niema co sie za murzynków brac. Nie jestesmy tolerancyjni jakby nie patrzec.

Gość przeprowadz sie do kraju
w ktorym ludzie sa normalni...

Gość CORALIE
gratulacje, nie martw sie to wspaniale co zrobilas dla tego dziecka niepatrz na ludzi to prymitywy, zera, w Polsce ludzie naprawde nie maja kultury!!!!!!!!!!!powodzenia i glowa do gory

Gość pf
ale dlaczego Ty się ludziom tłumaczysz?! niech sobie myślą że zdradziłaś męża itp. Ty wiesz że zrobiłaś dobry uczynek, wzięłaś dziecko które ma mniejsze szanse na adopcje i teraz to własnie tego malucha będziesz musiała wspierać bo on zapewne dozna wielu przykrości w przyszłości

Gość pf
przykrości ze względu na nasze mało tolerancyjne społeczeństwo :(

Gość tanitka
przezywam katusze. Nikt nie rozmawia ze mną. jetem jak trędowata dziwka, puszczalska. Ci co mnie znaja to wiedzą ze zaadoptowałam. Lubią Eryczka. Jednak tez nieprzychodza do mnie ze swoimi dziecmi.

Gość tanitka
myślałam, żeby może smarować się kremami brązującymi żebym wyglądała na Murzynkę i wtedy częściowo by się te żarty głupie skończyły ale to dośc kłopotliwe

Gość tanitka
dzieki, podniesliscie mnie na duchu. tak, zrobiłam dobry uczynek, a teraz powinnam wysoko iśc z głowa do góry i byc dumna. Pójde do księdza i porozmawiam z nim o tym. Moze powie cos w kościele. Powie o moim uczynku a nie kurestwie.

Gość a jak to zrobiłaś
co robił w Polskim domu dziecka chłopiec z Zambii?

Gość tanitka
kobieta urodziła dziecko Zambijczykowi i oddała je do domu dziecka. Niechciała dziecka. Ja wziełam. Długo sie o nie starałam.

Gość pf
te podszywy są prymitywne daruj sobie :o

Gość afrbhg
ale po chuj za przeproszeniem Ci dobra opinia u debilnych nietolerancyjnyc i głupich ludzi!!!Pytam po co????po co ci fałśzywi przyjeciele???po co ci to?Chciałas wzbudzic podziw tym, ze go adoptowałąs czy co?Czy wziełas go z miłosci?boe czegos tu nie rozumiem, bo skoro z miłosci to opinia ludzie nie powinna ci przeszkadzac ale moze chciałas wsrod ludzi jak Angelina Jolie wzbudzic podziw, ale nie wzbudziłas....jesli Ci o to chodziło, to lepiej oddaj to dziecko poki jeszcze male Moze znajdzie sie ktos kto wezmie je z prawdziwej szczerej miłosci Zastanow sie co jest dla Ciebie w zyciu wazne?OPINIA INNYCH i podchlebiane sie cał zycie ludizom, bycie na pokaz, zeby tylkocie wszyscy lubili Czy bycie soba?

tanitka: ja tylko nie rozumie, dlaczego aż tak bardzo TY się przejmujesz ludźmi? Bolałoby mnie tylko, czy nie zrani to dziecka, które kocham. A co ludzie mówią i myślą - mitotito, jeśli kocham i wiem, że robię coś zgodnie ze sobą, swoim sumieniem i sercem.

Gość tanitka
mieszkam pod Łodzią. A co ty sobie tak drwisz? Nie licz ze dam ci mój adres. Skoro mnie obrzucacie błotem to dziekuje za rozmowę.

śliczny, czarny, słodki, taka maskotka-przytulanka, niestety po jakimś czasie okazało się, że to ŻYJE!!!

Gość tanitka
jestem tępą szmatą, która żyje w świecie kolorowych czasopism dla kucharek. Błagam was rozdepczcie mnie i tego czarnego śmiecia zanim Ku KluX Klan stanie u moich drzwi.

Gość łodzianine
jeśli problem będzie narastał, to jestem w stanie wysłać Ci na mój koszt solidną beczkę :classic_cool:

Gość powinnas byc dumna
z tego co zrobilas!! ja mam swoje ale bardzo chcialabym zaadoptowac dziecko, moglby byc nawet chinczyk A CO MNIE LUDZIE OBCHODZA??? JA PIERNICZE CO ZA KRAJ!!!! badz dobra dla maluszka bo to juz Twoje dzieciatko, ono Cie kocha jestes dla niego mamusią i to jest najwazniejsze!! a ludziom na ulicy pokazalabym srodkowy palec!!!!

Nie martw się, do wszystkiego ludzie mogą się przyzwyczaić. Przecież chyba kochasz tego chłopczyka?? A tu o nim nie ma żadnej mowy... Pomyśl o nim... To nie jest zabawka, którą możesz oddać. Bądź dobrą matka i nie przejmuj się:) Głowa do góry!!

Gość tanitka
ależ tu mnóstwo złych ludzi! Pierdolcie się wszyscy, przecież wiecie jakie te smoluchy mają pałki! Za 15 lat będę mogła już współżyć z tą małpką analnie.

Gość tejkowski z kolegami
gdzie mieszkasz? Chętnie pomożemy.

Gość tanitka
jak podrośnie pójdzie na studia prawnicze :classic_cool:

Gość tanitka
nawet nie wiecie, mały ma już jakies 16 cm pod skórą, co będzie za parę lat :o

dosc,ze kurwa podszywy sie wpierdalaja to jeszcze ta jebnieta idiotka z tym testem.wypierdalaj wszedzie cie kurwa pelno