Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iga_J

Endokrynolog - Warszawa - szukam dobrego

Polecane posty

Witam wszystkich serdecznie.... Mam problemy z prolaktyna i szukam dobrego lekarza czy znacie moze takiego który wam pomógł , któremu mozna zaufać. W tej chwili leczę sie u jednej Pani dr ale nie jestem 100 % do niej przekonana... aczkolwiek nie mam podejrzeń o złe diagnozy ale wolałabym się skonsultować jeszcze z kimś. Wcześniej byłam przez 1,5 roku źle leczona ....wiec teraz sie boję :( Proszę polećcie mi kogoś

Gość cześć Iga
a u kogo się leczysz?

Gość gość
UPRZEDZAM przed lek. endokrynolog TOMASZ BARTUSZEK opowiadam akurat o swoim przypadku. D.R.A.MA.T przyszłam do doktora z wieloletnią hiperprolaktynemią. Byłam w stanie agonalnym, lęki, nerwica, zaburzenia podstawowego funkcjonowania. Pan Tomasz Bartuszek przekazał mi ze tak wysoka prolaktyna nie ma absoultnie zadnego wplytu na to co sie ze mna dzieje. WYMUSILAM LEKI. Kazał mi się zwrócić do psychiatry. NA SZCZESCIE tydzien po tej wizycie trafiłam po znajomosci do doktor , która wspoltworzyła klinike endokrynologiczna w krk specjalizująca się w tzw. podwzgorzach ( hormony etc). wszystkie moje objawy potwierdziła ze przyczyną jest prolaktyna, zakazała mi chodzić do psychiatry natomiast doradziła aby pana Bartuszka wysłać do takiego. Dramat i WSTYD. Wykończyłby mnie psychotroopami.