Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roztrepotane trepki

kiedy dzieci zaczynaja jezdzic na rowerkach? jakim wieku?

Polecane posty

Gość roztrepotane trepki

juz sie nie moge doczekac :)

moj synek ma 3 latka i jeszcze nie potrafi pedalowac, latem chodzilismy na rower, ale konczylo sie pchaniem go :P

Gość roztrepotane trepki
ja jeszcze w ciazy niestety :( ale dlugo poczekam takim razie na te rowerkowe wypady :(

Gość lokiloki
mój dwuletni syn jeździł sam na czterokołowym , a mając trzy lata na dwu kółkach .Sama nie mogłam w to uwierzyć ale jak mi pokazał , że wsiadł na dwukołowy rower i poprostu pojechał to mi szczęka opadła.

Gość lokiloki
etam... myślę ,że poprostu ma bardzo wyostrzony zmysł równowagi...chodzić też wcześnie zaczął.Zato teraz ma 8 lat i jest mistrzem w pyskowaniu :)

Mój nie chetnie jeżdził na 3 kółkach w wieku 3 lat.Za to w wieku 4 zasuwał na dwóch.

Mój dwulatek już zasuwa na rowerku biegowym! Jest naprawdę świetny i szybko to opanował. Jest możliwość montażu pedałków. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.

Gość gość
Moja corka miala 3 lata i cztery miesiace jak nauczyla sie jezdzic na normalnym dwukolowym. Wczesniej jezdzila na biegowym.