Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może doradzicie

DORADŹCIE JAKIŚ CIEKAWY TEMAT PRACY MAGISTERSKIEJ*******

Polecane posty

Gość może doradzicie

Pytanie głónie do osób po magisterce. Mam dylemat, a do soboty muszę już napisać konspekt.

Gość biedronka z biedronki
ja pisze o ubezpieczeniach na życie z ekonomii

Gość kierunek wydzial szkola
zainteresowania, to z promotorem nic nie przedyskutowalas? Przeciez prace nie moga sie dublowac, musial dac jakies wsazowki i zatwierdzic temat, konspekt oddaje sie po zatwierdzeniu tematu :O

Gość ect
np.: Czy zdobywanie kolejnych tytułow naukowych jest faktyczna potrzeba czlowieka i potwierdzeniem jego znajomosci tematu czy tylko checia proznej checi posiadania skrotu przed nazwiakiem i oczekiwania w zwiazdku z tym traktowania co najmniej jak wiech wiedzaca Wiedzme PLEPLE. :)

Gość może doradzicie
no fakt, zapomniałam o najważniejszym :O- studiuje pedagogikę. Pierwsze słyszę, że prace nie mogą się dublować.

Gość może doradzicie
pedagogika opiekuńcza

Gość jaktotak*
Ni8e mogą się dublować???? Ja pisałam pracę z ekonomii i 3/4 mojej grupy pisało o motywacji. Prace nie mogą mieć identycznej treści, bo byłby to plagiat. Przecież każdy temat można opisać na wiele różnych sposobów ;)

Gość może doradzicie
Ja też wiem, że tematy mogą się powtarzać. Przecież nawet ludzie na różnych uczelniach piszą o tym samym. Tylko nie może być "tak samo".

Gość gość
ja pisałam o uzaleznieniu od telefonów komórkowych

moim zdaniem bardzo ciekawym tematem jest nieakceptacja dzieci w klasie szkolej (gimnazjum) można prowadzic szeroko zakrojone badania naukowe i wysunac ciekawe wsnioski no i nie ma wystarczajacych danych w tej dziedzinie dlatego to cenny temat