Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona taka sobie prosta ona jest

Śluz

Polecane posty

Mam pewien problem... Mój sluz od pewnego czasu jest inny, można go przyrównac to twarożku... Czy to objawa jakiejś choroby a moze zakażenia, nie wiem co o tym wszystkim mysleć i co robić... Jestem jeszcze młoda więc boje sie idź do ginekologa.... Prosze poradźcie...

Takie śluz oznacza grzybicę. Koniecznie do lekarza, samo nie minie. Będzie coraz grorzej.

A czym są one powodowane... ?? Zasad higieny jak najbardziej przestrzegam, czasami aż za bardzo... Po prostu tego nie rozumie...

Chciałam jeszcze dodac że mnie czasami strasznie szczypie, a jak sie kapałam i dostały sie płyny do kapieli to była tragedia...

Gość agacia0505
idź do tego lekaża jak najszybciej. nie wiem od czeg0o ona jest, bo jak bym wiedziała to sama bym tak czesto nie chorowała na to świństwo!!!!

Tylko czy musze iść do ginekologa?? A zwykły lekarz nie byłby odpowiedni...?? Tez chyba mają jakąś wiedze na te tematy...

Od takich spraw jest ginekolog. Nie bój sie taka wizyta to nic strasznego. A grzybica nie bierze sie z brudu, czasem wystarczy publiczna toaleta lub basen i już grzybica gotowa.

Gość agacia0505
moim zdaniem ginekolog konieczny!!!nie bój sie go :) nie jest taki zły!!!

Dzięki... powiedziałam już mamie i powiedziala że jutro umówi mnie telefonicznie na wizyte... mam nadzieje ze jakoś to będzie... POzderka...

No mam nadzieje ze jakos przeżyje...:D :) Dzięki za otuche...:)

100% grzybek ... miałam Ci wczesniej naisac ... czy my żyjemy w srednioweiczu że tak się wstydzic gina?? nie przesadzaj ... nieleczone grzybice - pożniej odbijają się na przydatkach i jajowodach - bo moga wystąpic zrosty ... w czym idzie póżniejsze nie zachodzeniew ciaże ... idz do lekarza to weźmiesz jakiś antybiotyk doustnie do tego coś do smarowania albo do wewnątrz i ci przejdzie jak ręka odjął ! na szybko polecam jogurt naturalny - podmywać się lub robić irygację - ale to tylko łagodzi nie leczy!

No masz racje, nie powinnam z tym czekac ani sie bać wizyty u lekarza... Chyba 17 lat do czegoś zobowiązuje a ja nadale jak małe dziecko sie zachowuje... hihi a wizyta u ginekologa to dla mnie tylko bajka hehehehe

ja mam o wiele więcej od Ciebie i tez się wtydze ..ale to chyba naturalne że człowiek nie czuje się komfortowo na samolocie :) przed obcym facetem lub lekarką ... ja teraz staram się o dzidzię i wiem że trzeba o siebie dbać - szczególnie jeżeli o stany zapalne ...

Aj bardzo nie komfortowa... Tylko abym nie uciekła...:) To życze wspaniałego dzidziusia...:D Ja mam braciszka który ma 2,5 roku i jest wspaniały... i kochany...:) Fajnie tak czekać na takie małe maleństwo... Rodzice wkońcu obdarowali mnie rodzeństwem...:)

dziekuje ... ucałuj swojego malutkiego braciszka ode mnie ... :) ja też bardzo pragne miec chłopczyka ... staram sie o dziecko 1,5 roku także dbaj o siebie - na przyszłość - pozdrawiam