Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczonaa

Pierwszy raz....jak to jest??

Polecane posty

Gość niedoświadczonaa

Niedlugo przezyje swoj pierwszy raz:) I zastanawiam jak wy podniecacie swoich faccetow,tzn gdzie ich calujecie...Czy np.calowanie faceta po szyi lub ssanie brodawek nie wyglada glupio??Prosze,wezcie to na powaznie.

hmm... wiesz os czuj ze moj pierwszy raz takze zbliza sie wielkimi krokami :PP ale mysle ze jesli kochasz swojego chlpaka a on kocha Ciebie to obejdzie sie bez problemow... ale jesli planujecie pierwszy raz to chyba probowaliscie cos takiego jak peeting?

Gość do niedoswiadczonej
jak to? nie masz meza a chcesz miec pierwsyz raz?

Gość niedoświadczonaa
nie,nie probowalismy...

acha... no to moze sprobujcie tego:) polecam goraco :):) i nauczycie sie swoich cial:) no i jak juz bedziecie na tyle rozgrzani to moze nadejdzie ten pierwszy raz :) ale powiem Ci ze ja te mam opor co do pieszczenie faceta... bo jako mi sie wydaje ze to lepiej wyglada jak on mnie piesci :PP ale to chyba tylko jakies moje urojenia :P

ja bym radzila zaczac powoli, poznawac sie nawzajem. Wtedy nie zadasz tak glupiego pytania jak: \"jak podniecic faceta\" to sie czuje, wiesz jak sie zachowac w takiej sytuacji. to nie wyglada glupio, oni tez uwielbiaja byc pieszczeni, calowani po szyi, po brzuszku, wszedzie. jemu tez nalezy sie przyjemnosc:P

Gość A czy macie już ślub kościelny
i długą koszulę nocną z otworem na wysokości bioder z przodu? :classic_cool:🖐️

Gość do niedoswiadczonej
Polecam ten watek http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3357097 Mowie Wam opanujcie sie. Jak seks jest przed slubem to pozniej po slubie nie bedziecie sobie ufac. No opanujcie sie seks jest dla ludzi dojrzalych!

Gość Koteccccccek
Dziewczyno, jeśli Ty nie wiesz co podnieca Twojego faceta, to jak Ty chcesz uprawiać seks? "na manekina" ku*wa?!