Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

duzydom

Co powinnam o tym MYŚLEC???????

Polecane posty

uprawialam z chlopakiem petting tydzien pozniej dostalam okres teraz ostatnio czyli w tym miesiacu dostalam znow normalny okres(w piatek tamtego tygodnia) jednak schizuje sie i wkrecam sobie wciaz jakies nowe objawyy teraz np czekam na okres i wydobywa mi sie jakis plynnn moze to dni plodne ehh n wiem..glowa mnei boli tak jakbym miala podwyzszona temperature i jest mi neidobzre i to chyba tez sobie wkrecam bo clay zcas o tym mysle..oprocz tego nie boli mnie podbrzuysze niemam bolu piersi nie wymiotuje siusiam od czasu do zcasu ne wiem jejuu:(

boje sie tylko o to ze jestem taka rozpalona...tzn mam tak podwyzszona temperature...

Gość meheret
podobno mdłości zazwyczaj ma się dopiero w drugim miesiacu

Gość ona taka sobie prosta ona jest
Wiesz między jedną a druga miesiączką często sa jakieś objawy, jest to przede wszystkim ból z boku... raz z jeden strony innym razem z frugiej... z początku martwiła sie że to moze być wyrostek teraz wiem ze to tylko pękniecie pęcherzyka Graafa które powtarza sie co miesiąc... Więc uwazam ze nie powinnas sie martwić poniewaz regularnie dostajesz miesiączke...A te objawy moze sama sobie wmawiasz...

to moj bylby juz 3 miesiąc.......uspokajam sie tym ze gin powiedzial mni ze w ciazy niema misiaczek a jak sa to rzadkie malo bolesne takie jak krwawienia a w drugim miehcu mi sie nic nie dzialo

czyli ta temperatura to mzoe byc to ze dni plodne sie zaczynaja czy cios?

Powiem Ci tak, nie powinnaś mieć obaw że jestes w ciązy bo to teoretycznie niemozliwe... A z temperaturą różnie bywa... Moze jest ona oznaką całkiem innych dolegliwości... kto wie...

Tak często temp wzrasta w czasie owulacji. Dzieczyno jak można tak nie znać swojego organizmu? A wogóle jak masz takei schizy to jeszcze nie czas na petting, bo potem takie głupoty wypisujesz;/

Tak w dniach płodnych temperatura podwyższa sie u kobiety i to calkiem możliwe że to ten powód... pozdrawiam i sie już tak nie schizuj...

hehe etraz juz bede znala go od a do z bo to jest tak dopoki baba nie zaczyna stosunkow ani nic to ja to nie obchodzi a potem jak sie martwi to alzi po necie i sprafdza i dzieki temu wielu rzeczy sie nauczylam...dostalam nauczke zeby najpierw czytac potem robic a nie na odwrot

Heh ja nie zaczynałam ale takie sprawy sie powinno wiedziec... pozdro