Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pf

Tak wygląda modelka jak się umyje...

Polecane posty

ta ostatnia to tragedia,kobieta jest wtedy piekna jesli jest piekna bez makijazu i wdedy to mozna ocenic -ladna buzia to bardzo wiele,bo figure to sobie mozna wypracowac a z twarza nic nie zrobisz

oj wiem cos o tym:o od kiedy ściagnęłam photoshopa przerobiłam swoje wszytskie zdjecia co do jednego...a potem stare usunęłam kiedy zobaczyłam róznicę przed i po wyrównaniu cery, zlikwidowniu zmarszczek mimicznych, cieni pod oczami, opaleniu skóry;)

o boże teraz dopiero zobaczyłam tą pierwszą!!!! nie no... po prostu szok:|

tak za darmo. wersję 30 dniową. przez bear share\'a:)

Gość witam wsyztskich
czesc dziewczyny!Tez dysponuję fotoshopem z pełnymi opcjami!Jeśli chcecie mogę wam udowodnić ze kazda z was może tak wygladać!Nadeślijcie swoje zdjęcie a ja odeślę z full retuszem za kilka minut!Jesli mi nie ufacie nikt was nie zmusza na szceście:P dla ciekawych kcp_only@wp.pl

Gość ona89
Boze to nie sa modelki To tylko jest pokazanie jak dobrze makijaz potrafi zamaskowac niedoskonalosci. Te dziewczyny nie sa prawdziwymi modelkami

Gość Ona89
Hmm nie otwiera sie wejdzcie na www.world-of-modeling.blog.onet.pl i na" modelki na codzien"

Gość no i z czym macie problem
Widział ktoś z was rudowłosą dziewczynę, która nei miłaby piegow? Wg mnei jest to sliczna dziewczyna i przed i po.