Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fantazja25

ufacie bezgranicznie pigułkom antykoncepcyjnym?

Polecane posty

Gość fantazja25

bo ja strasznie boje sie ... facet miał wytrysk ostatnio we mnie a ja panikuje ...

Gość fantazja25
Zapominalska... ja 11 dni temu skonczyłam kuracje antybiotykową... i tez sie boje. choc zalecana ostroznosc to 7 dni po ...

Gość okularnica *-*
ja nie ufam do konca... tzn nie ufalam, bo wlasnie mam przwerwe, ale bralam ponad 2 lata i ANI RAZU moj facet nie skonczyl we mnie, wiem, ze gdyby cos mialo byc to i tak by to nie pomoglo, ze wyciagal siusiaka :P ale gdyby we mnie skonczyl, to nie wiem... chyba bym z nerwow nie dozyla nastepnego okresu :)

Gość gruchaaa
tak czytam i zastanwaiam się...skoro mimo brania tabletek tak bardz osię obawiacie, to po co ładujecie sobie chemie...? kol wyzej powyżej napisała nawet że facet nie kończy wniej bo tak się obawia ciaży...o rany! - przecież taki seks to nerwówa a nie przyjemność...i jeszcze tabsy ładujeccie...przyznam szczerze ze nie rozumiem was dziewczyny....

Gość fruyrfufu
polegam na tabsach od dwóch lat, nie zawiodłam się (mimo popełniania błędów w stosowaniu)

Gość mała duszyczka
zależy jakie ?? ja mam diane 35 i kiedyś zapomniałam 2 razy i nic nie wyszło bo maja duży poziom hormonów - tak gdzieś na kafeterii słyszałam ;P

Gość pszczolka_z_listopada
diana to niezbyt dobre tabletki

Gość Ufam
Nie można zapomnieć o wzięciu tabletki!Moja koleżanka brała tabletki anty, stosowała się do zaleceń opisanych w ulotce, w końcu wpadła, byłam zszokowana, a potem się okazało, że nie wzięła jednej tabletki:P Ufam tabletkom antykoncepcyjnym, współżyjemy z mężem praktycznie codziennie, on zawsze kończy we mnie, a od 6 lat nie mieliśmy żadnej wpadki.