Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28 latka poszukiwania czyniąca

SZUKAM SKUTECZNEGO KREMU POD OCZY

Polecane posty

Gość 28 latka poszukiwania czyniąca

Mam już prawie 28 lat i chciałabym zacząć używać jakiegoś kremu pod oczy, takiego żeby likwidował już drobne zmarszczki, bo już ich trochę mam. Aby był także cenowo do ok 10 zł. Co mi możecie polecić?

Gość ale rad
dzięki za wszystkie, jesteście niesamowite że tak pomagacie będącym w potrzebie. Wiedziałam że na was nie można liczyć!!!

Gość wejdzi
wejdz na podobny temat i poczytaj nie ty jedna masz taki problem a ludzie nie bede pisali to samo 100 razy

Gość wejdz
albo wpisz na google krem na zmarszczki potem w google nazwe produktu z dopiskiem np opinie

Gość nowalijkaaarsa
Nie zgadzam się, że dobrego kremu nie można kupić tanio, no oczywiśie nie za 7 zł czy 10 ale już za 20 a cena jest uzależniona od firmy. Ja miałam krem pod oczy ziaja kupiony w aptece i pomógł trochę, dobra jest też firma Flos-Lek -dostępne w aptece. Miałam kiedyś z avonu 4 razy droższy niż tamte i nic nie pomógł.Pewnie są jakieś dobre, drogie np.VICHY ale na razie nie są mi jeszczeaż tak potrzebne

czyli jednak zgadzasz się, że za 10 zł nie kupi się dobrego kremu pod oczy? Skutecznego. Niestety kremy pod oczy zawsze są droższe niż do twarzy (albo mniejsze ;) )

Gość nowalijkaaarsa
tak, zgadzam się że za 10 zł nie kupi się dobrego kremu, ale są też kremy niezbyt drogie tak jak pisałam o delikatnym działaniu ( ale nie wszyskie) i pomagają np. lekko napinając skórę, a co do tych drogich, bardzo dobrych kremów, które mają silne działanie przeciwzmarszczkowe ,to uwazam, że akurat 28-letnia kobieta nie musi chyba jeszcze używać tak silnych kremów.

Trudno powiedzieć w jakim stanie skórę ma autorka topiku. Niestety zmarszczki nie zawsze zależą od wieku - moja 24 letnia koleżanka, ma zmarszczki pod oczami, a ja (29 lat) nie :)

Gość nowalijkaaarsa
TEŻ PRAWDA

Gość rwać włosy z głowy
oliwka dla niemowląt na noc plus raz w tygodniu maseczka z twarożku