Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiuncia

basen -czy działa?????

Polecane posty

Gość asiuncia

mam pytanko czy ktoraś z Pań chodziła na basen intensywnie i czy widziała efekty, bo ja chodze i nic, no może ogolna sprawnosc ale jesli chodzi o figurke lub kilogramy to nic:(

Gość asiuncia
up up up up

Gość asiuncia
ale jestescie nikt mi nie pomoze bo nie wiem czy chodzic czy nie

Gość czodzic
basen jest super, rzezbi sylwetke

Gość ja chodziałam
przez pół roku w kazdy piatek na 2 h ...nic mi to nie dało...ani na biust (pływanie żabką ) ani na ładną sylwetke...jesli chcesz by działało polecam siłownie

Gość waga się nie ruszała
bo może tłuszcz zamienia się w mięśnie, a one więcej ważą, a swoją droga to wszystko zalezy od tego jak sie pływa, bo jak ktos się tylko chlapta i zrobi przez godzinę 5 długości, a reszte stoi i sapie to nie ma się co dziwić, ze nić nie pomaga, a poza tym każda forme aktywności fizycznej należy połączyc z dieta , najlepiej ŻP!!!! (czyt, żryj połowę...)

Ja chodze na basen od 4 miesiecy, 3 razy w tygodniu po godzinie - plywam kraulem w przerwami co 10 basenow na jeden, dwa zabka. Moje miesnie ramion urosly, troche nog, i troche stracilam w pasie. Ale generalnie nie schudnie sie tylko cwiczac - trzeba diete dolaczyc. Cwiczenia sa dobre na wyrobienie miesni i utrzymanie wagi. Dla mnie basen to najlepsza rzecz pod sloncem bo bardzo mnie relaksuje, zupeknie \"odplywam\" na te 60 minut :D No i kondycje mam znowu nastolatki :P