Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kijankaa

Czy Wam też czasami kręci się w głowie? Co jest tego przyczyną?

Polecane posty

Gość Kijankaa

Badania krwi mam dobre, hemoglobinę też. Nic nie piję i nie ćpam! Jedynie to to, że mam nerwice lękową. Czasmi jest OK, ale czasami koszmar, wszystko przed oczami mi lata i mam wrażenie, że zaraz fiknę. Macie tak? jak sobie z tym radzić gdy dopadnie?

Gość A jak Twoje cisnienie
Moze masz skaczace stad te zawroty, a jak z poziomem cukru?

Gość ewqa2
Nie dziw sie, przy jakiejkolwiek nerwicy sa takie dolegliwosci. Jedynym lekiem jest dobry psycholog. Wiem cos na ten temat.

Gość Kijankaa
Co do leków na nerwicę to biore uspokajające, teraz wlaśnie wypiłam syrop Hydroksyzyne i nawet pomogło, już tak się nie kręci. To chyba raczej wina nerwicy. Ciśnienie zawsze mam niskie 50/90 albo 60/100 a teraz jak zmierzyłam to było 75/125, cos około tego. Trochę wyższe jak na mije :-) Myslicie, że to z tego? Skoki cisnienia? Co do cukru to nie wiem, nie badałam nigdy poziomu cukru :-(

Gość rnatalia
skoro masz niskie cisnienie to juz wiesz skad sa zawroty:)

Gość rnatalia
a zapewne masz takie zawroty przy zmianie pozycji np jak gwaltownie wstaniesz albo zaraz rano jak wstaniesz z lozka, nie?:)

Gość kijankaa
Z tą zmiana pozycji jest różnie. Ale często jest tak, że nic nie robię, żadnych gwałtownych ruchów i sie kręci, ze masakra!

Kijanka,piszesz,ze jedyne to ,co masz to nerwica lekowa-to jest AZ NERWICA LEKOWA.Stad masz zawroty glowy-to jeden z objawow tej nerwicy.Wejdz na forum Moja nerwica ,poczytaj troszke.Pozdrawiam.

Kijanka,a czy prawidlowo podalas wartosci cisnienia?czy nie poprzestawialas cyfr?Bo takie cisnienie jest niemozliwe!