Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akiska

Hemoroidy - kilka pytań.

Polecane posty

Gość akiska

Witam! Niestety, mimo młodego wieku cierpię na hemoroidy :(( Chciałabym się dowiedzieć, jak można z nimi skutecznie walczyć, jak je pokonać bez operacji - może ktoś ma jakieś sposoby i już to przeszedł ?

Gość 13g3
Witaj.Bardzo prosto to można zlikwidować. Żel do higieny intymnej z kory dembu,oczar wirginijski,kasztanowiec.Myśle że 2 tyg i powinno być po problemie.Najlepiej wejdż na stronke www.atw.warszawa.pl To jest taki klub zadowolonych klientów. Kiedyś ktoś tu podał ten adres.Weszłam tam mają ciekawe żeczy. Ale też można do nich zadzwonić.Naprawde potrafią pomóc.Spróbuj.Pozdrawiam.

Gość akiska
Dzięki za radę, może zamówię, ale obawiam się, że przy moim stadium to już bedzie za mało :(((((( Znalazłam w necie jakąś metodę ponoć małoinwazyjną - HEMORON - czy ktoś kiedyś o czymś takim słyszał ? Nie wiem czy nie zaryzykowac i nie wybrac sie do prywatnej kliniki na zabieg. Kurczę, tylko że to dla mnie trochę wstydliwe, jak sobie wyobraże sam zabieg, to mi jakoś tak dziwnie ... Ale czego się nie zrobi, zeby miec spokój...