Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 akiska

Hemoroidy - kilka pyta艅.

Polecane posty

Go艣膰 akiska

Witam! Niestety, mimo m艂odego wieku cierpi臋 na hemoroidy :(( Chcia艂abym si臋 dowiedzie膰, jak mo偶na z nimi skutecznie walczy膰, jak je pokona膰 bez operacji - mo偶e kto艣 ma jakie艣 sposoby i ju偶 to przeszed艂 ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 13g3
Witaj.Bardzo prosto to mo偶na zlikwidowa膰. 呕el do higieny intymnej z kory dembu,oczar wirginijski,kasztanowiec.My艣le 偶e 2 tyg i powinno by膰 po problemie.Najlepiej wejd偶 na stronke www.atw.warszawa.pl To jest taki klub zadowolonych klient贸w. Kiedy艣 kto艣 tu poda艂 ten adres.Wesz艂am tam maj膮 ciekawe 偶eczy. Ale te偶 mo偶na do nich zadzwoni膰.Naprawde potrafi膮 pom贸c.Spr贸buj.Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 akiska
Dzi臋ki za rad臋, mo偶e zam贸wi臋, ale obawiam si臋, 偶e przy moim stadium to ju偶 bedzie za ma艂o :(((((( Znalaz艂am w necie jak膮艣 metod臋 pono膰 ma艂oinwazyjn膮 - HEMORON - czy kto艣 kiedy艣 o czym艣 takim s艂ysza艂 ? Nie wiem czy nie zaryzykowac i nie wybrac sie do prywatnej kliniki na zabieg. Kurcz臋, tylko 偶e to dla mnie troch臋 wstydliwe, jak sobie wyobra偶e sam zabieg, to mi jako艣 tak dziwnie ... Ale czego si臋 nie zrobi, zeby miec spok贸j...

Udost臋pnij ten post