Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kisc bialych winogron

Nie chce milosci, ale byc ze mna - tak.

Polecane posty

Gość rzuc ja
Ze masz o sobie takie zdanie to to nic nie znaczy , moze jestes szmata ale nie zdajesz sobie z tego sprawy bo Twoj mozg stara sie nie dopuscic do Ciebie takiej informacji , to taki mechanizm obronny - tak musi byc , nie .... tak na pewno jest .

Gość kobieta tez czlowiek
Z moja podswiadomoscia jest wszystko ok................Co rozumiesz przez slowo dziwka,szmata???

Gość rzuc ja
To nie jest taka definicja jakby chodzilo o prostytutke , prostytutki sa O.K. nie oszukuja perfidnie jak szmaty , ustalasz cene , obydwoje wiecie o co chodzi i wiesz ze nie zalezy jej na Tobie w przeciwienstwie do szmat ale w skrocie szmata , dziwka = zla i wyrachowana kobieta nie zaslugujaca na szacunek (do tej kategorii nalezy zaliczyc wiekszosc kobiet , te ktore nie sa zaliczane z punktu widzenia mezczyzn przewaznie nie sa atrakcyjne )

Ja nie wierz co ja tutaj czytam.Ty jestes szowinstyczna swinia!! Bez obrazy-takie jest moje zdanie

Gość rzuc ja
A zdanie podobne do mojego ma wiekszosc mezczyzn a na pewno wszyscy moi koledzy . Nie ufaj kobiecie , nawet w literaturze przez najwieksi poeci pisali ze jest zdradliwa , falszywa , okrutna i msciwa . nawet sam Adam Mickiewicz tez to samo pisal , ze jestescia szmatami Kobieto! puchu marny! ty wietrzna istoto! Postaci twojej zazdroszczą anieli, A duszę gorszą masz, gorszą niżeli!... Przebóg! tak ciebie oślepiło złoto! I honorów świecąca bańka, wewnątrz pusta! Bodaj!... Niech, czego dotkniesz, przeleje się w złoto; Gdzie tylko zwrócisz serce i usta, Całuj, ściskaj zimne złoto!"

dobra niech ci bedzie.Jedziesz po nas jak po szmatach a tak naprawde to wy zyc bez nas nie mozecie.Kobiety to szmaty i dziwki,a wy to co swieci?Kobieta to kurwa a facet co by nie zrobil to i tak bedzie lepszy.Mozecie zdradzac, krasc,gwalcic,molestowac itp.-wam mozna wszystko!!!Poklon dla waszej "rasy"

Gość rzuc ja
Nie wiem o czym piszesz , mezczyzni tacy nie sa , masz jakiejs bledne wyobrazenie , pewnie jakies szmaty Ci naopowiadaly glupot , same zdradzily ale potem zwalily to na mezczyzn , nam zdarzaja sie rzadko jakies wyskoki ale nasz instynkt nakazuje nam zaplodnic jak najwieksza liczbe partnerek zeby miec potomstwo ktore ma zapewnic przetrwanie gatunku . U kobiet czegos takiego NIE MA (opieram sie na badaniach naukowych) nie macie nic na swoje usprawiedliwienie , jestescie szmatami i dziwkami bo lubicie chyba krzywdzic mezczyzn .

Gość rzuc ja
Musze juz isc spac , bylo mi bardzo milo . Dobranoc 🖐️

To ty nie wiesz o czym piszesz.Nikt mi zadnych glupot nie nagadal.Wiem to z wlasnego doswiadczenia.Wy jestescie najnajnaj-lepsi.dobranoc

Gość co to jest zwałka
ty rzuc ja - lecz sie. to choroba. do psychiatry marsz

Gość rzuc ja
dobrze ze siatkarze wygrali , bede mial dobry humor w pracy co to jest zwałka >> sama sie lecz , moj wujek jest psychologiem , podobno dobrym ale innego zdania niz moje nia ma pewnie , rozwiodl sie z zona z powodu .... plytkarza ktory u nich plytki kladl bo miala z nim romans, potem mieszkala u tego gostka ale w koncu ja wykopal i wyjechala do pracy w Anglii , w Polsce nigdy nie pracowala bo ja utrzymywal wujek , nawet plytkarz pewnie zrozumial ze to dziwka i ja wywalill , dobrze tak szmacie 🖐️

Gość buehahaaa
:D