Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 AMFETAMINA

DLACZEGO?????????????

Polecane posty

Go艣膰 AMFETAMINA

Bia艂a 艣mier膰, bia艂a kreska, bia艂a dama po艣rud z艂ego nie jest jedna nie jest sama, wezwa艂 lekarz bia艂e moce wezwa艂 dzisiaj,ale NIE PRZERZY艁A nie zobaczy juz swojego Misia:(:( [*][*]

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 * szara 膰ma*
Kto taki?:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AMFETAMINA
Bliska osoba:(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 * szara 膰ma*
Bardzo mi przykro:( Ile mia艂a lat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AMFETAMINA
18, i tyle zd膮偶y艂a napisa膰 (Bia艂a 艣mier膰, bia艂a kreska, bia艂a dama po艣rud z艂ego nie jest jedna nie jest sama, wezwa艂 lekarz bia艂e moce wezwa艂 dzisiaj)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co si臋 sta艂o
???-(

Udost臋pnij ten post

no to wsp贸艂czuj臋. ale skosztowa艂a w zyciu wszystkiego :| za膰pa艂a sie na 艣mier膰..c贸z. tez mialam takiego kolege, ale to wy艂acznie wina jego. Jak sobie poscieli tak sobie wyspi kondolencje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AMFETAMINA
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(NIE BIE呕CIE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie bie偶emy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie bierzcie

Udost臋pnij ten post

bra艂am . mam nadwage i chcialam to brac by schudnac. ale podziekowa艂am bo jest zwa艂ka a nienawidze byc na zwale jest to cos okropnego a nie mam tyle kasy by codziennie brac. to chore. teraz bede brala tabletki z czyms podobnym do amfy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m膮drze Aniulka baardzo m膮drze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AMFETAMINA
ja juz biore 4 lata i albo sko艅cze z tym albo to sko艅czy ze mn膮 (w kana艂 sie bra艂o kilka razy) nia panuje nad tym

Udost臋pnij ten post

wiecie, to juz moja sprawa co ja zrobi臋. amfetamina to srodek odurzajacy i kiedys byl stosowany do leczenia oty艂o艣ci . teraz ludzie biora to na dyskotekach. w sumie nie ma zabawy bez pixy.

Udost臋pnij ten post

AMFETAMINA--- nie wierze , ze bierzesz. Robisz tu cyrk i nie wiem po co ci to. Wiem jak zachowuje sie czlowiek ktory bierze i jeszcze to 4 lata. Nie zali sie nad soba tylko siedzi zamkniety w sobie i szuka jakby to przycpac a jak jest nacpany ma swoja faze...i nie robi nic pod publike wiec przestan zachowywac sie jak idiota i pomysl co piszesz i robisz.

Udost臋pnij ten post

A teraz sie wpierdala grapefruity i zapier... na silownie ab schudnac! W dupach Wam sie moi mili poj... chyba!!! W cholere z tym 艣winstwem!!!!!

Udost臋pnij ten post

ja nie biore i nie cpam. mnie to nie bawi. zawsze bylam negatywnie do tego nastawiona. wiem ze potzrebny jest ruch by schudnac. coz poradzic takie zycie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AMFETAMINA
ANIULKA Po takiej tragedii nie chce sko艅czy膰 tak samo nie wiem co mam robi膰, wstyd mi m贸wi膰 to komu艣 znajomemu a wog贸le ka偶dy my艣li tak jak ty ze nam zale偶y tylko 偶eby przy膰pa膰... nie bie偶esz to nie wiesz jaki to b贸l ...my艣l co chcesz ide sie wyzyga膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koulia
Aniulka to gowno wiesz o braniu Bo mozna brac 4 a nawet 8 lat i pisac o tym tutaj Sama cpalam 3 lata i na forum bylam pelna zmyslow We藕 gruba dupe na basen lub do lasu, nie zryj tyle a bedziesz sie miescic w drzwiach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 *szara 膰ma*
Z dzie膰mi si臋 o tym nie gada? Wr臋cz przeciwnie...:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 *szara 膰ma*
Nienormalna jeste艣...szkoda mi Ciebie. 呕eby 偶yczy膰 komu艣 艣mierci? Stuknij si臋 w g艂ow臋, ale mocno, bo s艂abo nie zadzia艂a!!!!! Kurna co za ludzie tu siedz膮:O:O:O:O:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 *szara 膰ma*
Jestem w szoku...:O Anulka - wypad st膮d. Ale ju偶. I to w podskokach!

Udost臋pnij ten post

Aniulka spa膰!!!!! ale ju偶, migusiem, raz, raz!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 po amfoprzej艣ciach
nie wiem dziewczyny co to za cyrki wyprawiacie ale jak bylam w waszym wieku to tez mi to imponowalo - na imprezie ogladalam sobie zyly zeby inni mysleli ze przycpalam w kanal ...Na szczescie mnie to nie wciagnelo i nigdy nie przywalilam sobie w zyle, wzielam 3 razy do nosa, na szcsescie zbyt sie balam by mnie wciagnelo...poza tym chlopak z ktorym wowczas bylam zwiazana 膰pa艂 - co tydzien widzialam jak sobie wstrzykuje w zyle...probwalam mu pomoc ale nie bylam w stanie :( Do dzis mnie mdli jak sobie o tym pomysle ...to bylo 68 lat temu mialam wtedy 16 l;at i bylam grunge'ow膮. To byl koszmar, przezyl;am taka traume...nie zycze nikomu tego i naprawde dziewczyny nie kloccie sie ktora tu klamie ze 膰pa a ktora nie bo naprawde ne ma czym imponowa膰..jezeli tragedia spotkala autorke tpiku to dobrze ze napisalka i przestrzegla ale nie ma sensu udowadniac kto cpa a ktto nie :( A tyu anulka na[rawde sie zastanow czy warto...amfetamina robi z mozgu sieczke, do konca zycia stany l臋kowe...zastanow sie czy tego chcesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cao to jest zwa艂ka

Udost臋pnij ten post