Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczesliwy

Co zrobić żeby zrobiła mi loda?

Polecane posty

Jesteśmy razem pół roku, często i gęsto się kochamy w różny sposób, często zaczynam od pieszczot oralnych jej ciałka, czym też doprowadzam ją do orgazmu. Ale co zrobić żeby ona też mnie całowała tam, nie chcę się narzucać, może nie lubi po prostu, może miała jakieś złe doświadczenia z innymi? A tak miło by było żeby.... ;)

to powiedz, że masz na to ochotę ;P Po prostu, jeśli Ty ją pieścisz oralnie masz prawo oczekiwać tego samego

kro ma racje -> moze po prostu zapytaj albo popros? jezyk ma wiele form, ktore nie zostana uznane za ofensywne i natarczywe swoja droga jest to lekcja dla wszystkich, ktorzy czegos tam w seksie nie maja - najpierw spytac/poprosic, potem wlazic na kafe

tak po prostu nie obrazi się? :P może dlatego że ją kocham nie mam to przez szacunek nie potrafię?

niemozliwe, nastepny o szacunku... co to ma wspolnego z szacunkiem? pytasz sie i juz, jestescie w zwiazku, zwiazek ma pewna funkcje - zapewniac szczescie obydwojgu partnerom i w celu realizacji tej funkcji poinfomujesz ja, ze odczuwasz pewnien brak w waszej alkowie ludzie czy wy naprawde zapomnieliscie juz jak ze soba rozmawiac???

zapomnialem dodac, ze wiecej szacunku jej okazesz, jesli sie zapytasz o milosc oralna, bowiem wtedy wykazesz sie troska o wasz zwiazek - kiedy tobie bedzie dobrze, jej tez bedzie - przeciez jak wzdycha podczas twojej minety to jest ci milo, nie?

przepis na loda 0,5 l mleka paczka lodów w proszku miksowac 3 minuty

Ale jak to odbierze kobieta, może sobie pomyśleć że zależy mi na czynnościach sexualnych bardiej niż jest, czy nie poczuje się ona jak narzędzie? Jakby chciała to robić to może już by to robiła? Nie chce jej urazić takimi pytaniami jakoś :)

Jest taki wiersz T. Żeleńskiego_Boy\'a, tytułu niestety nie pamietam w każdym bądź razie autor opisuje w jaki to sposób nie używając słów nakłonić kobietę do tzw lasera. Poszukaj w sieci:)

czasem kobieta musi do tego dojrzec i tyle i zadne pieszczoty jej do tego nie zmusza, bo on mi to i ja jemu musze, bzdura... jesli ja kochasz zrozumiesz, ale najpiejw porozmawiajcie szczerze...

Otóż to wesolutka, nie chce zmuszać. Może faktycznie nie jest gotowa. A ja jej to robię bo mi też to sprawia przyjemność ;P I tak jest zajebiście ale czasem przydałaby się jakaś mała odmianka zwłaszcza gdy ona nie może albo coś;) Dzienki ludziska za przepis na loda ;) i poezję :D

Gość zgłaszam temat do usunięcia

Gość piwonia9
mysle ze po prostu zaproponuj jej kiedy juz znajdziecie sie w takiej sytuacji... moj chlopak tak zrobil, i dzieki temu sie zdobylam na odwage, bo gyby nie to to nie wiem kiedy bym sie zdecydowala sama z siebie:P

Gość juppikk
tez proponuje mow co ma ci zrobic dokladnie a potem jej sie odwdziecz :P :P

Gość golica
Ja jakos sama do tego dojrzalam. Moj chlopak te mi robil minetki, a ja nic. Jednego razu sie zdecydowalam i juz. Moze lepiej poczekac.