Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

102

czy sa tu jacys kociarze??

Polecane posty

czy ktos wie jak pomoc kociakowi na przeziebienie? malenstwo 5 mies ma katar, ciezki swiszczacy oddech. wizyte u lekarza umowie jutro.czy moge cos zrobic zeby mu pomoc juz teraz??

Gość To jest kocia grypa
bardzo niebezpieczna:( Musisz z nim iść jak najszybciej do weta. Trzymaj go w cieple i nic wię cej nie rób.

Gość To jest kocia grypa
może go zarazić,więc lepiej go odizolować. Kot musi dostać jak najszybciej zastrzyki. Owiń go w jakiś cieply kocyk ,a jutro do weta Ta choroba nawet leczona często jest śmiertelna jeśli się zwleka z leczeniem.

dziekuje za odpowiedz;-) wlasnie zaczelam cos czytac na ten temat, objawy pasuja jak ulal. tyle ze zmylilo mnie - bo tygrysek ma apetyt i bawi sie jak szalony, jak go adoptowalismy byl po leczeniu na przeziebienie i dostawal jakies leki. jutro wizyta u lekarza.

Gość To jest kocia grypa
jeśli ma apetyt to nie jest żle:) To znaczy,że to 1 stadium i wyjdzie z tego:) Powodzenia w leczeniu:)

Napisz, jak tam dzisiaj po wizycie będzie, co lekarz powie. I jak kocio się czuje.

dziekuje wszystkim za zainteresowanie;-) tigerek jest po wizycie, dostal leki i juz wyglada lepieji chyba sie czuje lepiej. nawet nie wiem co to jest bo maz byl z nim u lekarza.mamy kropelki do pysia(clavomox) masc do oczka- lzawilo i zaczelo ropiec(tyrramicin) i cos na pyszczek do lizania(viralys l-lisine) no i oczywiscie ma miec spokoj i odpoczywac- latwo powiedziec szaleje jak wariat;-) ale nie ma juz tego swiszczacego oddechu, i nosek jakby mniej cieknie- wszystko na dobrej drodze;-)

dzień dobry z rana cieszymy się bardzo, że z kociem lepiej właśnei sobie przypomniałam, ze jak wzięłam swoją, to tez był problem z katarem i oczami... lata temu... :)

Gość moj kot ma 16 lat
ale nie pamietam zeby byl przeziebionykiedykolwiek