Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zrozpaczona21

Koniec mojego zwiazku! Potrzebuje pomocy

Polecane posty

Postaram sie po krotce opisac moja sytuacje Bylam z chlopakiem przez dwa lata Mieszkam w stanach i zolstalam tu tylko dla niego Dwa tygodnie temu poklocilismy sie na telefonie Byla to klotnia z mojej winy za bardzo sie usnioslam podczas gdy on tylko zartowal Nie odzywalam sie do niego tydzien pare dni po klotni bylo przyjecie na ktore bylam zaproszona przez jego siostre ale nie pojechalam Dzien po przyjeciu przywiozl mi wszystkie moje rzeczy od niego i od razu wsiadl do samochodu wiec mnie to wkurzylo i naweet go nie zaprosilam tylko wzielam wszystko i sobie poszlam Teraz bardzo tego zaluje bo tym razxem to byla moja wina i nawet nie wykazalam checi rozmowy z nim Na dodatek nie wiem czy jeszcze z nim jestem Zadzwonilam nastepnego dnia zeby on wzial tez swoje rzeczy ode mnie a on na to ze jak kiedys bede czegos potrzebowala to zawsze moge do niego zadzwonic Prosze pomozcie mi jak moge zainicjowac z nim kontakt Usycham z tesknoty bo bardzo go kocham Pomozcie mi!!!! Nie wiem co powinnam teraz zrobic

Rozmawiac nie potraficie? Nie mozesz go po ludzku zapytac czy chce z toba byc czy nie, czy da sie przeprosic, nie mozesz wytlumaczyc dlaczego zrobilas to i tamto, wyjasnic ze jestes tez rozgoryczona ze on nie probowal dojsc do porozumienia itd?