Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwionaa

starsze żony od męzów, jest tak u was ?

Polecane posty

Gość zdziwionaa

ja bym nie mogła miec młodszego meza, facet musi byc starszy i koniec. oczywiscie mam starszego meza o 4,5 roku i jest oki

Gość ja też potrzebuje faceta
w którym mogę znaleźć oparcie. Mój mąż jest starszy ode mnie 3,5 roku. Jednak to co przypisujemy temu, że mężczyzna jest starszy, jest dojrzałością, może są faceci, którzy poprostu dojrzewają emocjonalnie szybciej niz inni:) Pozdrawiam

Gość zdziwionaa
nie zaprzeczam kazda wybiera dla siebie odpowiedniego, ale mnie młodszy nie odpowiada, nigdy nie wchodził a gre. zman swojego meza 8 lat poznałam go jak byłam młoda przed 20stka wiec nie musiałam dokonywac wyboru, bo swoja połówke juz nalazłam!!!

Gość keksówka
mój pierwszy mąż był 8 lat starszy idemnie i okazał sie bardziej dziecinny niz mój drugi maz który jest młodzy odemnie o 5 lat także róznica wieku nie wpływa na relacje w zwiazkach smiem to twierdzic po własnym doswiadczeniu

jesli sie kochaja to nie ma znaczenia!!!!! znam pary gdzie ona jest starsza- wogole tego nie widac.sa swietna rodzina(maja 2 dzieci) 4,5 roku roznicy-autorko- co za precyzja- hihihi

Gość zdziwionaa
znajoma, ty masz zawsze duzo do powiedzenia, chcesz wiedziec to dokładnie 4lata 4 mies i 4 dni ! nie czytasz tego co pisze , to ja nie trawie młodszych gosci inni niech robia co chca. napisałam ze ja bym nie mogła a innym sie układa, taka kolej rzeczy.

Gość moj maz
jest odemnie mlodszy o prawie 2 lata i jeszcze nie spotkalam w swoim zyciu bardziej odpowiedzialnego faceta (a ma 21 lat). Mialam starszych facetow..., ale nie dorastali do piet mojemu mezowi. Wiek nie ma znaczenia, bo mozna miec 30 i byc totalnym debilem.

Gość ale zawsze
poza tym, jak ktos ma np. 27 lat a facet 25 to juz jest dojrzały

Gość moja koleżanka
ma męża o 12 lat młodszego do siebie :-D

Gość pozdroweczkaaaaaaaaaaaaaaaaa
Moj mąż jest ode mnie mlodszy rok i 10 miesiecy. czyli 2 lata bez 2 miechow.... W ogole nie widac i nie czuc tej roznicy, mam to szczescie, ze trafilam na faceta bardzo dojrzalego emocjonalnie, rozważnego, madrego. Wlawsciwie zapomnialam o tej roznicy, jak czasami sobie przypomne, to jestem wrecz zdziwiona..... ze on rocznikiem jest mlodszy...

Gość stare babsko jedno
Moja koleżanka ma męża 12 lat młodszego od 5 lat Ja podobnie tylko od 4 lat Obie mamy po 45.Już widze komentarze;)

jak mam czas to zawsze mam cos do powiedzenia;) moj jest ode mnie starszy o 5 lat( nie chce mi sie liczyc szczegolow- cos kolo 4l i 8 mc). Moj tata jest starszy od mamy o 9 lat. w mojej rodzinie jest roznica- ona starsza o 5 lat. Nie ma znaczenia wiek mialam porownanie jak bylam nastolatka - mialam 2 znajomych- 17latkow- jeden mmyslal jak 12latek a drugi jak 25latek. wszystko zalezy od wychowania, inteligencji i radzenia sobie w zyciu:)

Gość
zdziwiona ! coz za oprecyzja w wyliczeniu roznicy wieku!

Gość colombina
zgadzam sie, moze byc stary i kretacz i cwaniak, i zadnego z niego pożytku. wiek nie ma znaczenia, liczy sie czlowiek - dobrze poznany i sprawdzony.

Gość zdziwionaa
znajoma jak ty na to wpadłas ze nie kazdy jest taki sam? przeciez to wiadomo nie od dzis, to tylko moje zdanie ze ja osobiscie czuje sie bezpieczniej z facetem starszym, musi byc dojrzały psychicznie,emocjonalnie. kazda szuka tego lub jak kto woli tej jedynej, która odpowiada lub nie zaleznie od upodoban

Gość
znajoma ma racje ! jak zwykle!

Gość mama jasia
co to sa brioszki????????????

Gość whyyyyy
na temat prosim

Gość ja mam 22
a moj facet 34. Wczesniej mial babe w swoim wieku, ale stala sie nie do wytrzymania i ja rzucil. Nie chciala zakladac rodziny, mieli inne cele. Jetesmy ze soba 4 lata, mamy niemowlaczka. Jest super. Nie moglabym miec mlodszego od niego... bo wydaja mi sie zbyt niedojrzali

A ja też zawsze zakładałam, że nigdy młodszy:-) I trafiłam na tego swojego, jedynego. Mój mąż jest o dwa lata młodszy ode mnie:-) Miałam mu powiedzieć: spadaj, jesteś młodszy ode mnie. Moje założenie życiowe w łeb wzięło, bo to był właśnie ten:-)

Mój mąż jest ode mnie starszy o 2 lata i jest idealnie. Nie potrafiłabym być z facetem, który jest ode mnie młodszy i to nie o dojrzałość chodzi, ale o to, że osobiście głupio bym się czuła mając młodszego faceta, nie wiem może czułabym się jak starsza siostra, a nie jak żona. Poza tym nigdy nie byłam z młodszym facetem, wyczuwałam ich instynktownie i się od nich oddalałam.

Moja mama jest starsza od taty o 4 lata i nigdy nie było źle - a teraz kiedy są już koło 50 - tki to już w ogóle :) nadal są bardzo szczęśliwi :)

No faktycznie, mam powód do wstydu. Jestem starszą siostrą mojego męża:-) I tak się składa, że większość moich koleżanek ma młodszych mężów. Jakieś zboczone towarzystwo mam:-D

Gość mkawwwwwwwww
własnie starszy maz to lepsze samopoczucie, bezpieczenstwo, wg mnie, odrzucałam zawsze młodszych po co mi tacy faceci, odrazu byli skreslani.

Hej Zielna 🖐️ Chyba zaliczę się do Twojego zboczonego towarzystwa :-P Mój mąż też jest ode mnie młodszy o 2 lata, znamy się już 6 lat i nigdy, przysięgam nigdy nie poczułam się przy nim jak starsza siostra :-D

Gość stare babsko drugie
moj maz jest mlodszy 13 lat, moze nie widzialabym tej roznicy gdyby nie to ze tak naprawde jestem pierwsza kobieta z ktora on jest w powaznym zwiazku...wiec czasami mu matkuje...ale on nie wie ze mozna inaczej...z mamusi rak wszedl w moje/:D

Gość No to... do góry