Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Noolka

Myślicie, że jest szansa?

Polecane posty

Gość Noolka

Ostatnio na gadulcu widziałam jakiś baner z konkursem i weszłam na stronę, a to okazuje się że nudle knorra robią drugą akcję, tylko w tej są lepsze nagrody niż w poprzedniej. Trzeba tylko układać te kartki na stronie, a tego jest już sporo. Myślucie że jest szansa na zgarnięcie tej dechy Burtona? kurde chciałabym, tylko zimy nie widaC :(

Gość zawsze jest szansa....

Gość zawsze jest szansa....
tylko jak nie ruszysz palcem by zrobic cos w kierunku wygranej to niestety nie wygrasz. to chyba logiczne prawda?

Gość Noolka
No niby tak, ale mnie ta konkurencja przeraziła, a deskę bym chciala, może ktoś mi pomoże wymyśleć jakieś hasło do zobrazowania, żeby była taka kartka jak na tej stronie knorrudle.pl

Gość jaru
Jedziesz z tymi kartkami, dasz radę, widziałem jak to wygląda nie jest trudno!!! a pomysł spoko !

Gość Noolka
A masz jakiś pomysł na kartkę? Do kiedy trwa ten konkurs, bo ja się nie doczytałam tam nigdzie? im więcej tym kartek trzasnę, tym zwiększa się szansa na wygraną?

Gość jaru
Dziewcyno sama podalaś stronkę. Wejdz i obejrzyj dokładnie, poprzeglądaj kartki ludzi i wykminisz o co biega www.knorrnudle.pl , do 18 grudnia jest ten konkurs. Ja jestem zalapany na Laptopa, taka Toshibka piechotą nie chodzi, a może się uda

Gość jaru
ooo niezla kartka by z tego wyszla, tylko nie wiem, czy jest ikona szczura :/ W kazdym razie widzialem tam kartke Knur zjada nudla czy jakoś tak i byla wporzo wedlug mnie :)

Gość Noolka
Ejjj to ja zrobię Knur to świnia!!! zajefane hasełko, wymiata :) dzieki :) Może dzieki temu ze jest kontrowersyjne to wygra hihihi :)

Gość płytkaBerlinga
Kurcze ja już biorę w tym udział od jakiegoś czasu, wktęci łąm się w ten konkurs :-) uważam ze jest odjechany i juz tez niektóre moje kumpele biora w nim udział, fajno jest jak czasem na przerwach sobie siedzimy i kminimy co jeszcze wrzucić. Kurcze fajny jest ten pomysł Spontanicznego Zdzicha :)

Gość bylak
ja sie w to nie bawie, ale wlazlam na strone i w sumie sa calkiem fajne te ikony i kartki, "czy sie stoi czy sie lezy nudle knorra sie naleza" ludzie maja fajne pomysly, ja jkos mam ciezkie myslenie, ale jak zobaczylam te nagrody to w sumie warto pomyslec, szkoda ze taki len ze mnie...

Gość Noolka
Zrobiłam karteczkę, możecie głosik oddać :) dziex, fajna jest też 'walnij se nudla' ale to nie moja :(

Gość toczi
ej, przypadkiem trafiłem an ten wątek. ja słyszałem o tej stronce od kumpla, celuje ostro w deche burtona, ale nie wiem czy uda mi sie te akcje ogarnąc, ci kolesie co tam pisza to wymiataja jak travolta na parkiecie hihi:D.juz nawet widziałem ikonke z pulpfiction:D...moze zrobimy jakas druzynową karteczke i sie podzielimy wygraną:D

Gość glonek
Trochę odświeżę temacik, bo właśnie jest nowa edycja konkursu. Tym razem wygrywamy laptopy :)