Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jeżeli

spirala nova t

Polecane posty

ktoś ma taką spiralę to proszę poradzcie dziewczyny czy warto ja zakładac.Mi polecił ją mi mój gin.Jestem po cc dwa miesiace ,nie wiem czy to dobry pomysł żeby już zakładac wkładkę .pozatym jakie sa koszty bo ponoc kosztuje ta przyjemnośc 500 zł.A jak to wygląda w waszym przypadku?

dzięki że sie odezwałas,bo najbardziej nurtuje mnie koszt jaki chce mój gin.Wydaje mi się że to trochę dużo za tą wkładkę.Znajoma zapłaciła chyba 120 zł za tą samą rok temu,dlatego zastanawiam się czy nie chce ze mnie zedrzec?

Gość iiiiijer
a ta nova t to jakiś specjalny rodzaj? ja mam założoną, koszt ok 60zł -rewelacja, miesiączki się ustabilizowały, zero zamartwiania ewentualną ciążą

chodzi o to czy rodziłam to tak,obecnie jestem 2 mieś.po porodzie drugiego dziecka.IIIIIJER,co do rodzaju to gin powiedziała mi że to jakaś z kanady bardzo dobra.No ale jak to jest nova t to ile jej jestj,bo już zupełnie nic nie wiem,myślałam,że jest tylko jedna,nawet słyszałam,że nova t jest ulepszniem cooper.

NOVA T JAK MOŻESZ TO NAPISZ po jakim czasie od założenia musiałaś przyjśc na kontrolę,bo tu mnie znowu mój gin zdziwiła gdyż mówi że pierwsza wizyta po pół roku.

Gość do m*ajka
ale dałaś :D nie obrzydza Cię , że podczas stosunku obcy kawałek ciała w postaci penisa jest w Tobie?:P

Gość nova t
Tak - najpierw krótko po założeniu miałam robione usg - aby sprawdzić czy jest dobrze założona a potem faktycznie co pół roku powinna być kontrola.

Gość iiiiijer
serio? ja mam załozoną od roku i jeszcze nie bylam na kontroli, ale dobrze że powiedziałaś muszę sie udać do ginekologa, również na cytologie

to przynajmniej jest zywe, penis mojego lubego ciepły sztywny przyjemny i robi mi dobrze, ale nie cos co moze rdzewiec we mnie moze mnie kłuc wsrodku, moze powodowac cudowne dolegliwosci, sama rozkosz no nie

Gość do m*ajka
a prezerwatywa?:P

Gość do m*ajka
podoba mi sie określenie "to przynajmniej jest zywe" z akcentem na "to"

dziewczyny ale napisie co myślicie o tej cenie czy to nie przesada za tą wkładkę?

Gość nova t
Przesada - to na pewno. Zobacz ile kosztuje wkładka w aptece a przekonasz się ile ceni się twój gin za założenie :O (pięć minut roboty) Niech tylko w tej cenie nie zapomni zrobić ci cytologii przed założeniem :-)

cytologię mi zrobiła,jutro mam iśc na założenie i jestem ciekawa czy zrobi mi dodatkowo usg.

Czesc dziewczyny ,jestem już po wszystkim,nie było żle wcale nic nie bolało jak mnie straszono,usg nie miałam,nawet nie pytałam,bo gin.zapewniała.że jest wszystko dobrze.Narazie nic mnie nie boli .Niestety cena była wysoka,ale chodzę do tego gin już długo i mam do niej zaufanie,dletego nie szukałam gdzie indziej tańszej usługi.Niestety lekarze sie cenią i nieraz z przesadą,bo to nawet nie było 5 min roboty.POZDRAWIAM 🌻

Gość AgaMamaJulki
no ja wlasnie jutro sie wybieram i troche sie denerwuje:/ ale przed urodzeniem Julki tez sie denerwowalam nieziemsko i jakos sie udalo wiec bede dobrej mysli;) btw, moj gin (wrocław) za zalozenie mireny zazyczyl sobie 1000zl plus wizyta(no a jakze). wiec wybralam tansza opcje - jedyny 300zl plus wizyta...prawie pol mojej pensji w zwiazku z czym przez nastepny miesiac bede jesc kurz z mebli:/

Gość gwiazda32
witam,ja miałam pierwszą spiralę nowa t założoną na 3lata i było ok sprawowała się dobrze,kończył się termin tamtej więc postanowiłam teraz też założyć te samą ,poprostu jedną mi gin...wyjął i włożył kolejną ,od roku mam drugą i nadal dobrze się sprawuje....pierwsza kosztowała mnie 300zL z zaLoZeniem a druga 350zł....

Gość gość
Witam, JA miałam założoną nowaT koszt około 300zł plus założenie 150zł Wszystko było super z nią. Jestem mega zadowolona. Wyjęłam po 4 latach, mam 3 miesiące przerwy i wkładam taką samą na pewno. Polecam!!!!!!!