Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mysia po 20stce

Wieczory panienskie i kawalerskie

Polecane posty

Co myslicie na temat takich imprez??? Czy według was takie wieczory nie konczą sie zle? Ja osobiscie jestem temu przeciwna bo znam pare osób którym po takich imprezkach rozwiały sie wesela... sama nkiedługo biore slub i postanowilismy z moim narzeczonym zrobic sobie spólny wieczór kawalerski i panienski. Co o tym myslicie?

po przeczytaniu artykułu (wczoraj na głownej str chyba interii) o tym jak przyszły pan młody na swoim wieczorze kawalerskim został zastrzelony przez policję w nowym jorku, raczej odradzałabym nadmierne balowanie:P

nie ma nic zlego w robieniu wspolnych wieczorow. Moi zdaniem to wariactwo robic osobne wieczory kawalerskie i panienskie. Po co? Skoro jeszcze sie nie wyszumieli to w jedna noc tego nie zrobia, a slub to chyba nie koniec zycia:O ja jestem na NIE takim wieczorom.

Gość wiemze sama nie zgodizlabym
sie na to,zeby podczas takiego wieczru np koledzy patnera zamowili jakies panienki. Kawalerskie owszem, ale przy piwie czy tam wodce i tylko w towarzystiwe panow. To samo tyczy sie kobiet. panienskie ,ale tylko w towarzystwie kobiet.

Wlasnie o te dziwki sie boje i dlatego postanowilismy spedzic miły wieczór w gronie przyjaciół. Nie dlatego ze nie ufam mojemy narzeczonemu ale dlatego ze nie ufam jego kolegom ktorzy nie maja partnerek sa niewyzyci i lubia takie atrakcje w stylu ,, prostytutka\'\' Nie umieja zanalesc sobie normalnej dziewczyny wiec zalatwiaja to inaczej... Zreszta wiem ze m chcieli by nas skłocic niestety i mogli by se na takim wieczorze dopuscic nawet tego zeby go w cos wrobic..

Gość wiemze sama nie zgodizlabym
tez tak mysle, nie wiem po co sa te kawalerskie i panienskie.Wole ten wieczor spedzic z przyjaciolmi i partnerem niz sie rozdxzielac po to by sie "wyszalec" .Co to w ogole ma znaczyc? partnerami jestesmy od jakiegos czasu a nie tylko do daty slubu.

na tych wieczorach bawia sie tak naprawde tylko koledzy i kolezanki, nie wiem dlaczego to im wtedy najczesciej puszczaja hamulce, smieszne. Pamietam, jak namawiali taka pare wlasnie znajomi, na sile, molestowali, ze maja zrobic osobno bo co to za zabawa. Nie zrobili osobno zabawy, bardzo niepocieszeni byli znajomi, bo tylko sie schlali, a tak, to by byly wlasnie jakies podejrzane panny i panowie w stringach ;)

chyba, ze naprawde ma normalnych kolegow i wiesz, ze schleja sie jak to faceci potrafia, padna pod stol, rano obudza sie z kacem i powiedza \"ja juz nie pije\"... Jednak, gdy nie ufasz chociaz jedneu to nie ma co. Niepotrzebne nerwy tylko.

panowie w stringach i gołe panie to niech sobie zostana w swoich KLUBACH a nie wkraczaja w poukładane zycie ludzi którzy sie kochaja. I to jest prawda ze zabawe z takiej imprezy maja tylko znajomi bo mooga sobie zaszalec... To własnie koledzy mojego faceta prubuja na siłe namówic go na osobna noc,mam tylko nadzieje ze im sie nie uda, nie chce sie kłócic przez jakichś debili ;(((

Z jego kolegów to ja ufam moze jednemu i to tez nie wiem do konca czy moge DAC sobie obciac za niego reke... reszta to dla mnie banda DEBILI(przepraszam za obrazliwa nazwe)

Ja własnie widze to gołym okiem, wiec mam nadzieje ze bede miała wiekszy wpływ na to niż koledzy. Zwariowa łabym myśląc cała noc co tam sie dzieje i czy czasem kochani koledzy go nie schlali i podstaili panianki. Nie zdziwiłaby sie gdyby dodatkowo przyniesli mi jakies podstawione zdjecia...

Oni sa niewyzyci jak juz pisałam i tylko szukaja okazji zeby sobie por....ac i nie rozumieja tego ze mozna byc szczesliwym z jedna kobieta... Na szczescie mam wspaniałego faceta który odskoczył od nich i na pierwszym miejscu jestem ja a nie koledzy chociaz poczatki były rozne,wpływ kolegów był niesamowity

Mysia- jeśli koledzy Go tak namawiają to pewne jest,że coś zakombinują.Nie zgadzaj się na to.Ja miałam swój wieczór panieński w gronie naszych wspólnych przyjaciół razem z narzeczonym.Bawiliśmy się świetnie do samego rana a mieliśmy kontrolę nad wszystkim i nie było jakiś dziwek,czy męskich prostytutek.też znam kilka par,które podczas osobnych osobnych wieczorów za mocno się bawiły i narzeczona zastała chłopaka w łóżku z prostytutką :O

Takie pytanie z innej beczki jesli mozna spytać rybko z ferajny ,ile mieliscie lat jak sie pobraliscie i czy jestescie szczesliwi?? Zmieniło sie cis po slubie na gorsze?

Gość gkflgk
ja tez jestem przeciwna!!!! i powiedzialam od razu ze sie nie zgodze! moge spedzic go razem ale nie osobno! ktos dobrze napisal: ja tez ufama fectowi ale nie ufam jego kolegom! nie maja dziewczyn na stale wiec dla nich byloby fajnie zabawic sie z dziwkami

Oni tylko z dziwkami moga sie zabawic, to poprostu nieudaczniki i nie stac ich na dziewczyne, Łatwiej zapłacic kórwie niz sie postarac

jestes załosny Konrad 30 Bzykac to sobie mozesz jak jestes wolny i TO ZAWSZE JEST ZDRADA a tym bardziej w wieczor kawalerski. w zyci bym za ciebie nie wyszła

Sam jestes głupi a moj facet nigdy mnie nie zdradził i nie zdardzi bo mnie kocha i o tym wiem. Nie wszyscy sa takimi hujami jak ty konradku!!!!!!!!!!!!!