Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

waniliowa mandarynka

W jaki sposób golicie miejsca intymne,aby nie mieć podrażnień???

Polecane posty

Gość wrocławianka_84
Golię się maszynką w wannie(trochę siedzę w gorącej wodzie), używając do namydlenia ciała balsamu do mycia ciała DOVE. Później smaruję maścia Tormentiol i idę spać. Rano i nastepnie dni ciało jest gładziutkie i nigdy nie mam podrażnień. Tormentiol jest w aptece i kosztuje ok. 5 zł. Oczywiście moja droga nigdy nie śpię w majtkach. Piżamka i to wszystko. Pisze to bo inne Panienki tak robią.

Gość ja natomiast robie tak
takze najpierw siedzę w cieplutkiej wodzie, namydlam tez różnymi balsamami pod prysznic,(akurat zalezy jaki mam) i gole się zwykla maszynka jednorazowa. a potem smaruje ogolone miejsca kremem bambino, albo nivea. wazne by byl tlusty. No i potem nie mam zadniusienkich podraznien, nawet podczas odrastania wloskow. A kiedys po kazdym goleniu robily mi sie ohydne swędzące krostki.

Gość sdsdsds
ALE O CZYM WY GADACIE??/ O GOLENIU BIKINI CZY WARG SROMOWYCH DUZYCH??

Gość a ja zawsze mam
podrażnioną skóre ,gole sie podczas kąpieli a po tem smarjue kremem bambino ostatnio a i tak sa czerwone sdzonce krostki

Gość pierdololo
po depilacji uzywam alantanu +

Gość też mam ten problem
golę maszynka nawilżam i odrazu po goleniu jest ok ale na drugi dzień zaczyna się :(:(:(:(: tragedia....nie lubie być tam zarośnieta ale te podrażnienia mnie wkurzaja :(

Gość luxlux
a ja golę maszynką elektryczną dla kobiet i nie mam żadnych zaczerwienień a jak tylko biorę coś innego to są .