Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość student z pomysłem

Moge coś kupić koleżance z grupy ?

Polecane posty

Kup jej jeszcze tampony, bo może podpaski jej się odznaczaja w spodniach.

tylko, żeby nie zapomiał dodać do tamponów małej zabawnej karteczki :D

Gość student z pomysłem
nie to nie,,,chciałem coś dla niej zrobić ale widze, że lepiej się nie wychylać.... tylko ja się nią zainteresowałem...odpuszcze niech jej ktoś inny pomoże....( od paru lat nikogo takiego nie widać )

Gość syn Babilonu
potem stekają, że nikt się nimi nie interesuje.... może ona akurat by się ucieszyła??? dziewczyny od zawsze samotne doceniają , każdy rodzaj zainteresowania...a tak niech sobie siedzi w tej samotnośći i beznadziejności...

kiedyś się spotykałam z takim jeb**iętym kolesiem, który chciał dla mojego dobra mnie poprawić, żebym pasowała do jego wizji i uszczęśliwić. Spowodowało to tylko większe kompleksy i zamknięcie na ludzi ;] To co sprawia, że kobieta rozkwita to akceptacja, a nie dobre rady typu : wrzuć ładniejszą bieliznę.

Gość *szara ćma*
Każdy rodzaj zainteresowania? A czy takie osoby to jakieś śmieci czy co? Da jej majty i cyckonosz i myśli że laska rzuci mu się na szyję ze szczęscia?! Trzymajta mnie.......:O:O:O

Gość teraz mamy ciężkie czasy
zostaw ...... szkoda twoich nerwów...im wiecznie coś niepasuje...

Gość teraz mamy ciężkie czasy
ale to miał być prezent bez wskazania od kogoo...by poprostu zobaczyła, że fajna z niej dziewczyna.....ale chłopak już spasował....niech ta jego koleżanka łazi w gaciach po tacie, i wypisuje tutaj topici o samotności....

Gość anitka1
student pomóc jej? w czym? przeciez jak ona dowie sie dlaczego chciales jej dac te majty to zobaczysz dopiero sie zamknie... widac jej taka bielizna odpowiada skoro taka nosi , a Tobie nic do tego . Powtorze jeszcze raz za kims -, podoba ci sie daj jej kwiatak zobaczysz jak ja mile zaskoczysz...