Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona swym wygladem

CHOLERA JASNA DLACZEGO JA MAM TAKIE ŁYDKI..JAKZE JA WAM ZAZDROSZCZE DZIEWCZYNY!!

Polecane posty

Gość zasmucona swym wygladem

WIEKSZOSC Z WAS ma super ksztaltne i kobiece lydki i moze kupic kozaczki i chodzic w spodnicach a ja marze o tym..tylko marze..:( bo ja jakbym wyszla tak to by wolano ze zamiast nog mam patyki:(

Gość nie martw sie moze jeszcze
kiedys przytyja ci te nogi jakos..ile masz lat??

Gość ni e sadze ze przytyja bo mam
juz 24 lata :( a łydki jak byly chude to dalej są:(:(nie wiem moze je zmierzyc zebyscie uwierzyly,,mam metr przed sobanawet..tylko nie wiem gdzie mam zmierzyc zeby wam dalo to jakis obraz.:(

Gość atrelev morele
idiotka z ciebie jakich malo..a ile masz w tych szkapach swoich..zmierz w kostce ,i w nasjzerszym miejscu lydki

Gość zmierzylam teraz i..
kostka : 21 cm lydka najszersze miejsce: 33 cm :(wzrost 171 cm:(:( same widzicie

Gość akutraaaaa
NO CHUDE SA ALE NIE TAK CHOLERNIE JAK MOWISZ!!

Gość kurdupel sie odzywa
wg mnie strasznie chude i pewno wygladasz jak zyrafa :)nie kazdemu bozia dala co co mi na przyklad gdzie noga i biust tam lezy facetow gust. taka prawda!!!

Gość ma strasznie maly biust
chude nie chude ale napewno nei zbyt ladne skoro nie umiesnione nawet

Gość magdaliena
każdy ma jakis kompleks. ja tez. nie moge latem nosić odkrytych sandalkow na obcasie ktorych jest ogromny wybor i sa takie sliczne. mam za szeroka stope :( coz. już się chyba przyzwyczailam, ale żal mam każdego lata

Gość KAROLINKAAA
jurcze 33 w lydce??masakra jaka chudzizna:(

Gość nie__podam
ja mam 38 a jestem facetem. co ja mam powiedziec?

Gość lilalala
to rzeczywiscie musi wygladac okropnie. masz taki wzrost jak ja wiec nie masz super dlugich nog przez. roznica miedzy kostką a łydką to aż 10 cm. to jak takie trojkaty

Gość bubububu
ja mam w drugą stronę...za grube!cała jestem raczej w normie, nie mam nadwagi,ale łydki mam straszne.Próbuje ćwiczyć ale jak dotąd bez efektów...

Gość olgaaaaa
a ja mam wystający bebech- nic nie jest w stanie spowodować zeby sie zmniejszył, nawet drakońskie diety. Nienawidze go jak ja go nienawidzę !!! Wolałabym mieć chyba grubsze łydki, a płaski brzuch

Gość asiaaaaaa
kurcze ja tez mam 21 w kostce,w lydce troche wiecej bo 35 no i moim atutem sa wlasnie piekne zgrabne ,no i napewno nie za chude nogi wiec nie rozumiem dlaczego szczuple nogi sa dla ciebie problemem

Gość DDDDDCGFG
masz tylko 33 cm w łydce??o masakra!

Gość autorka watkuuuu
do lilalala dziewczyno jestes msieszna ze mowisz ze nie mam super dlugich nog!! ja własnie mam za dlugie aż nogi...tochyba rodzinne u mnie bo wszyscy takie maja w domu...nie dlugie tylko za dlugiemam i laski co maja 176 cm wzrostu maja krótksze te nogi niz ja..nie pytaj mnie czemu bio nie wiem ale tak jest..mam cholernie dlugie nogi i nienawidze tego..!a w lydce 33 cm to za malo!!

Gość kche kche
ej nie martw sie... ja tez zmierzyłam teraz z ciekawosci i mam 21 w kostce a w łtdce w najszerszym miejscu 35 i wcale nie uważam zeby to bylo mało. wierz mi ze takie nogi sa seksowne i przynajmniej nie przypominaja baleronu w sznurku.a te wszystkie zołzy co gadaja ze ooo boze jaie chude itd ..hehe tak naprawde zazdroszcza. to jasne jak słońce. ja tez mam 171-to tak na marginesie.

Gość kche kche
pomyłka mam 5 cm mniej ale to niewielka różnica. i ja bym wolala miec takie nogi niz małe krótkie i grube

Gość autorka watkuuuu
ALE W CZYM POMYLKA??

Gość KLISZKA Z CIEBIE
KCHE KCHE TY MASZ W LYDCE 30 CM??BEZ JAJ

Gość ojejejejej
a ja mam dla odmiany grube łydki i nie moge dopiąć żadnego kozaka!!!!!!!!!! Nornalnie jestem szczupła tylko łydeczki niczego sobie:(

Gość KLISZKA Z CIEBIE
33 W LYDCE TO OSWIĘCIM WG MNIE SORKI ALE TO FAKT

Gość ale sie teraz dowartosciujecie
mozecie mnie zjechac: mam w kostce 18cm a w łydce 30 to fakt i nic z tym nie moge zrobic,na pewno nie mam anoreksji jak niektórzy sądzą:o mam 160cm

Gość hehehee
to ja muszę mieć jakieś chude kosci, bo w łydce mam 34cm, a w kostce 19cm przy wzroscie 169cm

Gość przesadzacie
et, troszkę chude masz, ale się nie przejmuj :) patyczaki to jeszcze nie są ;) ja mam 33 cm, ale wzrost 164 cm. i wcale nó chudych nie mam :P gorzej tylko z kozakami, bo w większości sklepów są o tęgości G, a ja bym poterzebowała F. no i w tych G wyglądam jak kto w butach :( ale dziewczyno się nie przejmuj! szkielet to Ty nie jesteś ;) chudsze od Ciebie też są, i to wcale niemało ;)

Gość przesadzacie
o tym, ze to są wymiary anorektyczek pisza tylko ci, którym na oczy sie cos rzuciło. wbrew pozorom łydki takie 30-34 cm ma dośc dużo dziewczyn i bardzo by się ci marudzący o anoreksji zdziwili, gdyby zobaczyli na własne oczy taką łydkę 33 cm :P albo też mają wlasne jak balerony i przemawia przez nich li i jedynie zawiść :P i dobrze :P