Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suri

a my rodzimy w sierpniu 2007!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

a lekarz mi powiedział ostatnio, że mogę już urodzić na początku sierpnia :) a oglądałyście wczoraj film na national geografic ??

ja oglądałam z mężem, fajnie było :) a teraz się z niego śmieję , że jest mąż to pan X bo będzie dziewczynka :)

był to filmik od poczęcia do narodzin :) wszystko było pokazane co i jak bardzo szczegółowo:) film godny polecenia :)

bedzie leciał filmik ale o wieloraczkach ale też ciekawy bardzo :) Dzięki zastosowaniu najnowszej techniki program przedstawia przebieg ciąży od poczęcia aż do narodzin. Towarzyszymy trzem kobietom, oczekującym na bliźniaki, trojaczki i czworaczki. 15 kwietnia o 23 i 29 kwietnia o 12

Cześć Dziewczyny !! Odnoście jedzenia to wszyscy mówią, że ma się większy apetyt, a ja tego jeszcze nie czuję. jem jak dawniej tylko trochę regularniej. Na początku nie miałam ochoty na słodycze a teraz mogę je już jeść i to jest jedyna rzecz którą oganiczam). Dzisiaj pracuję w domku, ale jestem z Wami. Pozdrawiam

cześć Agunia! witaj w klubie :) ja mam też ochotę na słodkie ale nie jem od tygodnia , ewentualnie zjem winogron, bo jest słodki :)

a ja na sprzątanie miałam ochotę w sobotę i postanowiłam zrobić porządek na pólce pod tv i jak robiłam porządek nachylając się to zabolał mnie brzuch i już mi się wszystkiego odechciało :( a teraz to normalnie mam lenia :)

a ja chyba wywalę parę rzeczy bo już nie mam miejsca :) ale szkoda będzie rozstawać się z rzeczami, które były kiedyś ulubione

no mi tez szkoda ale jak już nie chcodze w nich to mi tylko mjesce zawala i nic nie moge znalezc w szafie i wiecznie robie baągan:) a myslałąs już o wózku dla swojej myszki?

Ja już pierwszą segregację rzecz zrobiłam jak się przeprowadzałam do rodziców. Poodkładałam wszystkie letnie rzecz, w które na pewno nie wejdę. Robimy totalny remont całego domu, który mam nadzieję, że się skończy w czerwcu a do tego czasu wróciłam do rodzinnego gniazdka.

Czesc Mamuski :) W piatek byłam na usg 4 d i jeszcze jestem pod wrażeniem :))) naprawde polecam wszystkim to badanie, jest ono naprawde dokładne. Razem z mężem liczyliśmy paluszki naszego maleństwa (było nawet widać że drugi palec u stopu jest dłuższy od pierwszego - to po mamusi :)), pani gin zrobiła wszystkie pomiary - ręce, nóżki, główka, żołądek, serce itd., słuchaliśmy też bicia serca, przepływ krwi. Naprawde co tu dużo opowiadać, maleństwo tak się wierciło, ale wszystko mamy na płytce :) Mój mąż jest przeszcześliwy, bo zobaczył, że bedzie miał SYNA. Tak tak mały tak sie do nas odwrócił, że pokazał siusiaka prawie na cały ekran :) Najważniejsze jest to, ze synek jest zdrowy i duży - z pomiarów wyglada na 25 tydzien. Aktualizuje tabelke: Suri......Żaneta.....24..woj.kuj.-pom.........16....... ..01 .08.07....+1 Molinezja...............28.....Kraków...............16.. ...01.08.07.....+2 a_ga2.....Agnieszka....27.....Starogard Gdański.15....02.08.07....+2 kika30..... Monika ......30....woj.zach-pom......22....02.08.07.+4 syn pluszka... Beata .......31 ...woj.kuj-pom ........16......03.08.07..+3 enais......................24...małopolskie..........16. ......03.08.07..+3 moonisia....Monika....21....Poznań................20.... ..4.08.07...+4, córeczka sokratynka....Ola.......24....Trójmiasto........22... ..05.08.07..+5 syn Magduśka................29.......Kraków.............16. .....06.08.07.. Dżiska....................23.....woj.lubelskie.........6 .......08.08.07..-4 Kasiaka..........28...........wielkopolskie.........18. ....09.08.07..-2 -dziki storczyk-.Maja..25.....Śląsk..................20.....10.08. 07 ...0 SoldeLuna...Marta....28.5......Warszawa.........21....1 1.08.07..+2.6 oliwka2 - Magda - 31 - Trójmiasto - 14tc - 12.08.07(+2kg) - 99% synek slonko26....Joanna......26.....warm-mazur........14... ..12.08.07..+2 Agunia81 .......26... małopolska......19....12.08.07..+1,5kg…synek dominika-80.......27...........małopolska.........15.... .....13.08.07..+0,5 gosiafrancja.............27.......Francja.............8. .....14.08.2007.. doti....Dorota...........28......opolskie.............15 .....15.08.07...+5 jaga77...................29.......woj.lubelskie........9 ......15.08.07... betika...Beata..........30.......Toruń...............5.. .ok..15 -16.08.07 Olinka76....Ola.....30......Trójmiasto.....20. ...15.08.07..+3..synek nati83 ...Natalia.....24......... Śrem ............14.......18.08.07.+4 badeve....Ewa Badeve 26...podkarpackie.....19.........19.08.07 ..+5 myszka24......Ewelina.......24......Łódź.......19.. .....20.08.07..+4,2 julianna29......29..........warszawa..........20.. .....21.08.07...+2 dz dragonka73........33......Wroclaw/usa.......20.......22. 08.07..2 synek? KATRINA31..Kasia................Śrem............ 17........25.08.07..+4 Agnieszka31.....31...........podkarpackie........18.... ...26.08 07...+2 Halinamalina.....31...........dolnośląskie...........19. ......26.08.07..+0 smiglo7......Asia....28.....Wrocław.... 19....26.08.07...+9 kg córcia? Anuśka2007.......24...........zach-pom.............17.. ..29.08.07...5kg

myślałam ale już sama nie wiem co kupię :( podobają mi się wózki tako a tobie??

sokratynka gratulacje synka :) ja też będę robić usg 4d ale po świętach i może też zrobię je w 22 tygodniu żeby było wszystko widać :)

też sie nad nimi zastanawialismy ale mąz chce trójkołowy i one też mi sie podobają ale też jeszcze nie wiem jakiej firmy ostatnio oglądalismy firmy implast i nie są takie małe

fajne oglądnęłam sobie :) takie też mi się podobają ale czy one nie są za małe??? ja bym chciała wózek, który jest lekki, wygodny, ładny i będzie służył od 0 do 3 lat :) i miał cenę do 1300 zł :)

Z nagraniem na płyte zapłacilismy 200 zł, troche dużo, ale mysle ze naprawde warto. Po badaniu pojechalismy do sklepu mama i ja i juz wybralismy wózek i łóżeczko. Jest tam bardzo duży wybór wózków, ale nam najbardzioej spodobał sie implast - nie jest ona mały, ale zgrabny, w miare lekki (w porównaniu do innych wózków), skretny, tak wiec napwewno go kupimy, musze tylko wybrac kolor i chcemy jeszcze zamówić do niego fotelik z zaczepami zeby mozna bylo zaczepic na stelaż. Jesli chodzi o kolor wózka to zastanawiam sie nad bordowym lub khaki. Jak myslicie czy bordowy bedzie pasowac dla chłopca?

myślę, że będzie pasował bordo dlaczego nie? na zdjęciach te wózki wyglądają na małe i myślałam. że takie są :) a za badanie dałaś standardowo :)

smiglo ja też przymirzałam sie do tego wózka ale nie są małe i nprawde skretne i tęż chyba go kupimy bo nie sa takie drogie w porównaniu do innych

ja też przejdę się do sklepu po świętach i zobaczę sobie na te wózki :) a u mnie we Wrocławiu nie ma sklepu Mama i ja :(