Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zwykle górą

Myslała że mi zrobi nazłość

Polecane posty

Gość evvela
chyba masz jakieś kompleksy i się chciałeś dowartościować tym, że jesteś od niej młodszy zresztą może to nie ona była zbyt zaborcza a Ty zbyt mało zdecydowany i zaangażowany w Wasz związek generalnie kobiety (nie dziewczyny, zauważ) około 30stki myślą już o poważnym związku, rodzinie a nie tak jak Ty o wolności i braku zobowiązań, więc to chyba nie ona miała z czymś problem lecz Ty

Gość jak zwykle górą
spotkałem jej koleżanke w niedziele w centrum handlowym, Spytała czy jestem z siebie dumny?, Gdy spytałem o co chodzi to mi powiedziała.... Pewnie najbardziej ją ten wiek boli :)

Gość evvela
haha, facet w ciemno.....haha w ciemno to kiepsko widać chcesz moją fotę ?

Gość Man of Honor
jeśli chcesz wysłać to oczywiście.....

Gość monyka1
ja mam 25 a kazdy poznany mi facet daje gora 20 i co w ciemno potraficie ocenic? chyba jednak zla teoria...

Gość cizia ponczoszanka
tak, tak...uwierzył kolezance....ale glupol 😴

Gość monyka1
znowu gora -> wiek kogo?

Gość cizia ponczoszanka
skrętu kiszek w głowie mozna dostać ze śmiechu..... :o

Gość syn Babilonu
Jeśli facet dobrze wychowany, to kobiecie po 25 roku życia zawsze powie o pare lat mniej, a kobiecie powiedzmy 16, 17 letniej doda pare lat...

Gość evvela
taaaa i to tłumaczy teorię dlaczego podrywają mnie małolaty ....buhahaha

Gość jak zwykle górą
oczywiście wiek dziewczyny...ona wie, że na młodszego nie może sobie pozwolić...a i w jej wieku wolą młodsze :), pozostaje 40 latek :)

Gość Man of Honor
Jak mi się kobieta podoba to nie interesuje mnie ile ma lat tylko ją podrywam....a jest jakiś przedział ?

Gość evvela
akurat w jej przypadku ten 40stolatek to całkiem dobry pomysł, przynajmniej spotka faceta dojrzałego i na poziomie

Gość cizia ponczoszanka
nie cierpię jak facet pi...eli, wolę jak działa....

Gość jak zwykle górą
tylko ona robiła się na wielką estetke :) a ciało faceta po 40 hmmm :D

Gość evvela
to ty spotykałeś z z kobietą o męskim ciele ? nic dziwnego że teraz wolisz o 10 lat młodszą..... ;-)

Gość jak zwykle górą
zawsze gadała jak to ona lubi piękne rzeczy itp...to teraz będzie miała...dojrzałego faceta z brzuchem jak bęben, pomarszczony, z włosami wszędzie...

Gość cizia ponczoszanka
...dobra, juz sie nie pocieszaj, co? :o

Gość monyka1
niby dlaczego nie moze sobie pozwolic ? facet wiesz wogole o czym ty mowisz ? myslalam , ze facet majacy 28 lat ma bardziej trzezwy ogląda na swiat ale z tego co czytam jestes bardzo ograniczony sorki ale do dojrzalosci tobie daleko.. Przedewszystkim nie wiesz czy przypadkiem jutro nie zakochasz sie wkobiecie starszej od ciebie .Pozatym znam wiele kobiet 30 letnich majacych mlodszych facetow wiec nie uogolniaj ....

Gość evvela
dobra, już nie dyskutuję, Wasz problem co kto komu chciał udowadniać, mnie jakby facet wymienił na inny model to bym nie wnikała ani czy młodsza / starsza / ruda/ czarna tylko bym się zastanawiała nad tym, że dla niego nasz związek nie był dość satysfakcjonujący i dlaczego na pewno nie śledziąłbym z wypiekami na twarzy z kim facet na pokaz się prowadza wiesz ta postawa przypomina mi kolesi fotografujących się z superbrykami, których nie są właścicielami....no ale to robi wrażenie....mało to dojrzałe, nie sądzisz ?

Gość monyka1
a i jeszcze jedno teraz to widze , ze lecisz jedynie na wyglad . No nic pozostaje wspolczuc bo prawdziwej milosci to ty nie zaznasz z takim podejsciem....

Gość digitalesse
Taaaa, a świstak siedzi i zawija je w te sreberka.... Pocieszaj się, pocieszaj, tyle Ci tylko zostało autorze topiku .... Dorób jeszcze sobie kilka wersji tego, jaka ona teraz nieszcześliwa bez Ciebie.... Łechtanie swojego ego w tak beznadziejny sposób wskazuje tylko na to, ze jako 28-latek masz umysł na poziomie gimnazjalisty :-p

Gość evvela
prowadząc pod rękę tę dwudziestkę udowodniłeś jedynie brak dojrzałosci skoro wartość związku oceniasz atrakcyjnością (wiekiem) swojej towarzyszki

Gość monyka1
amen

teraz znajdz sobie gimnazjalistkę i udawaj przed sobą że masz to COŚ i głupie babsko po 30ce ryczy pewnie jeszcze gorliwiej ...z radości,że ma cię z bani