Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewe

jestem tepa i ograniczona bo nie interesuje sie polityka

Polecane posty

Gość szi ze lakiii
coś w tym musi być :classic_cool:

to odpowiedz jej, że jest tępa i ogranioczona,. bo nie interesuje się... chomikami. albo czym tam ty się interesujesz.

za to moze masz zdrowsza psychike kiedy nie patrzysz na tych darmozjadow w tv...

jesli moja tepizna ma tylko na tym polegac to ja chce byc tepa i ograniczona:) poza tym Wy jej nie slyszycie:)powtarza jakies slogany,slowa swoich kolezanek z pracy nie majac i tak pojecia co w trawie piszczy. i moze wlasnie to mnie tak boli;) nie lubie glupcow stylizujacych sie na madrych;) napisala tak o wlasnej siostrze i poszla dopic kawe...

a mężczyźni nie powinni wchodzić na kobiece fora. KONrad30, zrozumiałeś aluzję?

Gość to właśnie od nadmiaru
polityki można stać się tępym i ograniczonym:-oSzczególnie to widaćpo nasz rządzących w tym pojebanym kraju...

Gość VCOOF
" to właśnie od nadmiaru" - powiem jedno - glupiaś. Wlasnie gdyby ludzie interesowali sie polityką, nie wybrali by takich oszołomów.

Z Wikipedii: Aluzja (łac. allusio) - w literaturze i retoryce: napomknienie, zawoalowane nawiązanie do czegoś, kogoś; przywołanie nie wprost danej sprawy, z reguły łatwe do rozszyfrowania przez odbiorcę wypowiedzi.

Gość no i prawda
nie interesujesz sie polityka ,bo to dla ciebie za skomplikowane. dlaczego? Bo jestes tepa i ograniczona. Siostra powiedziala ci prawde,wiem,ze to zabolalo,ale muisisz to zaakceptowac.

no tak..to naprawde strasznie skomplikowane... niczym serial wenezuelski:o prosze Cie...:)

w delikatny sposób usiłowałam Cię sprowadzić na drogę kultury i sztuki, widac się udało, chociaż użyłeś formy proszącej...

spać też ma w kuchni? :P a jeśli ty jesteś w stranie taką potocznie zwaną \"kurę domową\" utrzymać to napisz mi, ile masz lat i skąd jesteś...

Gość KOńrad30
no dobra:( juz 10 lat staram sie znalezc jakas prace i nic:( wk...a mnie to na maxa,bo to wina tej polityki. co prawda do pieknych nie naleze,ale przeciez liczy sie dusza nie?! wysmiejecie mnie,ale juz 2 lata nie bylem z dziewczyna:(

Gość poskręcany pajączek
"nie interesujesz się poltyką bo to za skomplikowane" masz na myśli polską politykę? buhahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie martw się - ja się interesuję i co ztego mam? wrzody tylko....

znam faceta, który nie był 6. bo szmaty nie chciał, a porządne jego nie chciały. także wiem, że to nic zabawnego.

Gość chlopak1982
racja. pewnie zainteresujesz się dopiero, jak Ci każą rodzić po 5-ro dzieci pod karą więzienia...

Gość luluasdfsdf
uuu chlopak1982 Widzę ,że horyzonty masz ograniczone.