Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trishka

lek ALBOTHYL-zapraszam do dyskusji

Polecane posty

Gość trishka

witam wszystkie panie;)ktora z was uzywala globulek albothyl?co o nich sadzicie?czy byla jakas poprawa?ja skonczylam brac i dzis jak umylam sie plynem do higieny intymnej zaczelo mnie piec...w ulotce jest napisane ze nie powinno sie tego robic podczas przyjmowania,no a jesli ktos skonczyl lek a jeszcze zalega?no wlasnie....zaleganie leku w pochwie...ile to trwalo u was?pozdrawiam;)

Gość meheret
ja też dzis skończyłam. Lekarz mówił ze mogą być jakieś różne dziwne upławy itp. ale nic takiego nie miałam. przez kilka dni miałam lekkie swędzenie mam nadzieję że wypłuka się szybko i jak pójdę sprawdzić to juz nie bedzie tej nadzerki

Gość Martaaaaaaadela
ja brałam ten lek...nic mi nie dał...nie mogłam go poźniej usunąć z pochwy bo po skonczeniu brania strasznie długo zalegał :( zmieniłam lekarza i okazało się, że moja nowa pani dr. jest przeciwniczką brania albothylu. zresztą musiałam sobie wyjąć wszystko palcami i tantum rosa

Gość deli24
mi nie pomógł, a wszystko wyleciało jakies dwa dni po skonczeniu.

Gość trishka
aha...ja to w sumie sama zadecydowalam wziac albothyl bo przez ponad rok mam uplawy i pieczenie i nawet takie drogie leki jak macmirror mi nie pomagaly(ok.50zl)...dzis mija druga noc od wziecia ostatniej globulki i jak narazie nic mi nie wyplywa...sama troche wyjelam palcem ale male ilosci...ogolnie to mnie teraz cos piecze i nie wiem czy to poprostu pieczenie po tym leku nie przeszlo czy albothyl zmieszany z plynem do higieny intymnej mi podraznil pochwe i srom...nie wiem...ale strasznie piecze:(wczoraj jak sie oplukalam tylko woda tak nie bylo:/piszcie co o tym myslicie;)

Gość meheret
no dziś zaczełam rodzić to co we mnie zostało, okropne ;/ mam nadzieje ze się to jednak szybko wypłuka

Gość trishka
no i nic...:(albothyl choc silny nie pomogl...mam juz dosyc...w ogole to 3dni od wziecia ostatniej dawki wylazlo mi cos trasznego...ale bylam uprzedzona...byla to jakby biala zbita skora wielkosci wacika kosmetycznego...o rety:/ale na szczescie to chyba normalne prawda?w kazdym razie szukam dalej,kolejnego leku ktory mi wkoncu pomoze...pozdrawiam:)

Gość pytanko nr1
jestem w trakcie brania tych globulek. wszystko ok, oprocz tego, ze leci ze mnie w nocy, nie starczy wlozyc wkladki, majtki mam mokre, budze sie przez to mokro w nocy...co poradzicie? mialyscie tez tak?

Gość albothyl
to,ze masz mokro to normalne,tak mialam przez pierwsze 3 dni od brania globulek,to one sie rozpuszczaja i tak powoduja,ale pozniej juz nic nie leci,tylko bedziesz lekko zapchana w srodku

Gość gość
Witam,Albothyl nic mi nie pomógł.Jestem rozczarowana myslalam ze pozbede sie dolegliwosci ktore dokuczaja mi od kilku miesiecy.