Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lents

Co sądzicie o dyrektorach szkół? Zazwyczaj to takie sieroty...

Polecane posty

Gość lents

ogladalam chwile temu panorame i dyrektorzy szkol wystepujacy w wywiadach zwalali mnie z nog swoimi błądzącymi oczami , roztargnieniem i wyglądem. Zresztą nauczyciele nie należą do najelegantszych (czytaj najschludniejszych). Mialam kiedys profesorke od j.lacinskiego, ktora chciala pozyczyc ode mnie sandaly, bo przyszla na wyklady w mokasynach a zrobilo sie cieplo i gorąco jej bylo. (fakt autentyczny)

Gość poula
tez widzialam

A ty jesteś \"sierota językowa\" Nie ma czegoś takiego jak \"fakt autentyczny\" bo fakt to fakt;-)

Gość luxusowa wodka
a widzieliscie teraz na TVN pedagoga szkolnego i wychowawcow klas? dyrektorka tez bladzila oczami

śmieszni jesteście i tyle :p od kiedy dyrektorzy szkół są przyzwyczajeni do publicznych wystąpień przed kamerami? Najłatwiej siedzieć z dupa przed TV i oceniać bez zastanowienia. Ciekawe jak Wy byście sie zachowywali na wizji, no ale przecież jesteście idealni :P

Gość maly 26
nie powtarzaj po innych starucho :p

a jak ty byś była dyrektorem szkoły, w której uczeń się powiesił, to pewnie byś się szeroko i szczerze uśmiechała :(

Gość lents
ale tak wlasnie powiedziala pani dyrektor w tvn, a ja szydząc z tego uzylam to w swoim opisie sytuacji zachowania pani profesor

Gość lents
ale wlasnie pani dyr. sie usmiechala

Gość lents
poza tym jak sie jest na stanowisku kierowniczym to trzeba byc przygotowanym na różne sytuacje. Poza tym trzeba miec gadane a nie ściemniac, mowiac yyyyyyyy, yyyyyyyyy, itp

Gość lents
wlasnie jestem dyrektorem , tylko w spolce medycznej

Gość lents
bo przebywasz wsrod ludzi, ktorzy nie przywiazuja wagi do wygladu i nie masz motywacji wygladac elegancko ale skromnie

ale ja napisałam, że nie czuję się nieelegancka, a jak na swój wiek to nawet czasami mi się wydaje, że ubieram się za bardzo elegancko

Gość lents
to dobrze swiadczy o Tobie i moze te zaniedbane belferki wezma z Ciebie przyklad. Chociaz to nie szata zdobi czlowieka ale... jednak cos w tym jest

też tak myślę,jak czasami widzę wystrojoną pannę, która nie potrafi mówić bez błędów (co by było w piśmie??!!!) to mi wstyd za kobiety, dobra idę rodzince robić kolacyjkę, papa

Gość lents
ja tez

Gość lents
jestem zszokowana dzisiejszym wystąpieniem w tvn24 ped. szkolnego. Ona byla bardziej zagubiona niz poszkodowani

Gość ojjjjjjjjjjj
a o co chodzi? kto się znowu powiesił?

Gość lents
uczen gimnazjum