Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiająca się...

Mam poważne pytanie...wejdz i odpowiedz!!!!!

Polecane posty

mam pytanie do osób któr mają co nieco pojęcie na ten temat. Biorę od prawie 4 lat pigułki i ostatnio zapomniałąm wziąć ostatniej z opakowania i kochałam sie z chłopakiem tydzien póżniej (dzień przed wzięciem pierwszej z kolejnego opakowania). uważaliśmy podczas stosunku. czy duże jest ryzyko zajścia w ciąże.. pytam poważnie czy nie ma ryzyka........... trochę się obawiam mimo ze nigdy pigułka mnie jeszcze nie zawiodła, ale teraz z powody ze zapomniałąm wziąc mam lekiego stresa a na kolejny okres musze czekac prawie trzy tyg

Gość a co za roznica czy
napiszemy ze jestes lub nie jestes w ciazy :O czy to cos zmieni jak sie dowiesz dzis z forum czy za 3 tyg z testu :O

mówiłąm ze to pytanie do osób które mają pojęcie......ja nie pytam czy jestem w ciązy tylko czy jest ryzyko wieksze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Hela w onucach
na bank bedziesz miala lupież

Gość a co za roznica czy
nie trzeba byc znawca zeby wiedziec ze ryzyko jest wieksze :O nawet dziecko ci to powie :D

dziękuje... czy dostanę rozsądną odpowiedz???

podnosze

Gość Loofa
Moim zdaniem nie. Tabletki są przygotowane dla przeciętnej kobiety, wiadomo, że okres występuje "z odstawienia" a nie dlatego, że akurat mamy taki cykl. U ciebie krawawienie wystąpiło pewnie o ten jeden dzień wcześniej i chyba powinnaś tę następną tabletkę wziąć również o 1 dzień wcześniej. Ale biorąc pod uwagę fakt, że po okresie są dni niepłodne to i tak nie miałaś szans zajść w ciążę,

mam nadzieję że sie nie mylisz