Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

duzydom

OKRES?? !!! =/////////// =

Polecane posty

ja juz nei wiemmm kiedy mzona byc bezpiecznym skroo tu czytam ze w ciazy mnogą i występowac plamienia i moze byc normalny okres przez pare mniesiecy to do cholery jaki jest ten pierwszy najwazniejszy objaw??;// do tej pory dla mnei byl okres...to juz widze...

niestety tak jest ze mozna meic okres w ciazy.. chociaz podobno jest on mniej obfity... albo jest to tylko plamienie... nie wiem dokladnie sama tego nie przezylam mam kolezanke, ktora zaszla w ciaze i doweidziala sie o tym dopiero przy kontrolnym badaniu w 2 ciazy... bo miala okres... co prawda jej sie spoznil ale dostala. i nie widziala chyba roznicy... wiec nie wiem jak to jest

wszyscy tutaj straszaa:( zamaist jedna osoba napiasc powaznei co i jakk to tak wlasnie jestt ja np uprawialam petting z chlopakiemmm dostalam normalne 2 okresy 2 miesiace pozneij ale oczywiscie to sie tak skonczyc nei mozeee bo czytam ze okres mozna miec przez cala ciazee matkooooo...=/=(

a ja teraz mam podwyzszona temperaturee i wkrecam sobie z emi jest neidobrzeee i oczywiscie juzzzz mysle ze to ciazaaa a od pettingu minely neicale 3 miechy nic na brzuchu ne widac piersi tez sa nie nabrzmiale ale sie zle czuje........jutro jest 13 dzien po okresie czyli moje dni plodne...ehhh:/ npo rozmawialamz mama to ona nie miala okresu przez cala ciaze a tu angle sa przypadki:/

ja w sumie slyszalam ze 3... ale ten 2 albo 3 na pewno juz nie bylby taki sam ... i pewnie byloby to tylko plamienie ale nie bylam w ciazy wiec to tylko moje przypuszczenia... a tutaj wiele dziecwyzn paniikuje w zwiazku z tym pettingiem... niektore normlanie przesadzaja...

a gdzie i o jakiej porze mierzysz sobie temp... ?? ja w dzien prawie zawsze mam podwyzszona... i temp w dzien sie nie kieruj... mierzy sie rano... i nie pod pacha... najlepiej w pochwile 5 min... ewentualnie w ustach 8. a to ze ci niedobrze to sobie wymyslilas mowie ci to...

przestancie dziewczyny.....bardzo rzadko sie zdaza okres..zwykle sa to plamienia...nie ma co sobie wkrecac...

od 3 dni mnie glowaa boliii niedobrze mi jestt a zaczelo sie to wsysko od tego ze sie naczytalam na kafeterii bo wczesniej mi sie nci nei dzialo jutro sa moje dni plodne moze dlatego mam taka temperature ejsoo neiw eima le wiem ze moj petting przeywal tak ze wytrysku nie byloo a moj facet twierdzi ze tego plynuuu nie mialk na palcaxch jesoo ne wiem zel sie czuje wkrecam sobie maialm juz 2 nromalne okresyy ktore byly takie jak zawsze ne wiemmm qrde boje sie

jeju nie masz co sie bac!! nie wkrecaj sobie... a co do tych okresow... to tylko mowie jak miala moja kolezanka...

no wlansie bo z piersiami mi sie nic nie dzieje a zauwazylam ze jak ide i nie mysle o bolu glowy ani o tym ze mi jest neidobrze to mi sie nic ne dzieje... z ta temperatura sobie nei wkrecam ale z tym z emi caly zcas neidobrze chyba taq ...pozatym od tamtego zcasu jak mowilam minely prafie 3 miechyy i jakos wcale nei ciagnie mnie do duzej ilosci ejdzenia faktt na poczatku ciazy nei ciagnie ale to sa te pierwsze miesiace poem juz tak a tuu nic

po 3 miechach mialabys objawy juz pewnie... nie wkrecaj sobie mowie ci ostatni raz. a temp w czasie owulacji podnosi sie. tylko mierz ja rano... i nie pod pacha

no wiem nooo ale jakie objawy bym tak miala juz oprocz tego pseudo braku okresu ps.ja slyszalam tylko o krwawieniach w czasie ciazy i o zadnym oddawaniu moczuu bo to w pozniejszych meisiacach razcej mnie nie mdli tak zebym naprafde zemdlała np teraz mi burczy w brzuchuu b o nic ne jadlam jak mysliłsz byloby juz cos widac? bo u nmie nic..

nie jestes i juz mowilam ci juz nie wkrecaj sobie... wiecej nie powtorze a co do siusiania to mozna wczesniej przez hormony... dobranoc