Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dusia mika

co po studiach na kierunku stosunki miedzynarodowe?

Polecane posty

Gość dusia mika

Ostatnio jest to bardzo modny kierunek studiów,jesli wiecie napiszcie mi prosze jaka prace mozna znalezc po ukonczeniu sm?

Gość zepsute żelazko
w dziale handlowym spólki w dziale logistyki jako finansista, analityk rynków itd itp ja to skończyłam i nie narzekam, ale skończyłam 4 lata temu

Gość dusia mika
czyli czeka praca zwiazana z finansami bardziej..niedobrze:D spodziewalam sie ze cos innego ale chyba sama nie umiem okreslic czego..a moze ktos wie kto jest teraz potrzebny na rynku?Jakie zawody nie zwiazane z matematyka? chodzi mi o kierunki studiów:*

Gość wszyscy na to leca
a z praca wcale nie jest potem wesolo, moja kolezanka szuka juz od roku pracy (skonczone stosunki i historia), reszta pracuje w czyms niezwiazanym z kierunkiem, glownie po znajmosci :O

Gość dusia mika
no wlasnie wiem jak jest z praca po tych studiach..a stosunki sa strasznie modne.. kiedy w klasie powiedzialam na co sie wybieram od razu pol klasy stwierdzilo ze tez tam pojdzie..interesuje sie geografia i historia,tzn bardzo podobaja mi sie te przedmioty,ucze sie tez nie najgorzej ale nie wiem jakie kierunki sa odpowiednie dla mnie..dlaczego jest tak duzo humanistow na swiecie i dlaczego jestem wsrod nich?:D

Gość jako to
bieda i bezrobocie ja wlasnie to skonczylam