Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pekniety jezyk

golenie bikini

Polecane posty

Gość pekniety jezyk

Od niedawna spotykam sie z fajna, mloda, laska. Ona 18, ja 23. Jak jej dac do zrozumienia ze musi ogolic bikini??

Gość hej bejbe ogol jeża
slim szejwem

Gość hej bejbe ogol jeża
musi?? nic nie musi ty pustaku!!

Gość pekniety jezyk
pustak to Cie zrobil i do szkoly poslal!! nie chce za kazdym razem wlosow miedzy zebami miec!!!

Gość dobra_rada
to sobie wybij zęby i po kłopocie

Gość pekniety jezyk
i przez dzungle przebijal!! troche powagi

Gość a ty...
się golisz pustaku? moze twój widok też jej przeszkadza i twoje kudły tez między zęby jej włażą? zastanów sie najpierw nad sobą!!!!!!!!!!!!!!

Gość _muszka_
delikatnie jej to jakos powiedz. powiedz ze wolalbys jakby sobie ogolila, albo zeby zgoila bo ciekaw jestes jak to bedzie wygladać,a jak juz zgoli to pwoiedz ze jest super i chcialbys zeby zawsze tak sexi byla wygolona bo cie to podnicea

Gość yutyutyutyutyu
no własnie, a czy ty sie golisz????????? moze jej też twoje wlosy przeszkadzaja-pomyśl nad tym zanim takie topiki zakladasz. moze ona tez zastanawia sie jak ci o tym powiedziec. dzis jest 21 wiek, faceci tez się golą. owlosione iejsca intymne nie sa ani przyjemne ani pociagajace

Gość dobra_rada
oswiecona się znalazła. jakbys nie zrozumiała, to tu nie chodzi o popieranie golenia lub nie, nikt tego nie zanegował przecież, czytaj ze zrozumieniem.

Gość a ty..
no właśnie czytaj uważnie!! ja nie sprzeciwiam się goleniu. Chodzi mi tylko o to, że powinieneś się zastanowić bo moze ty też jej przeszkadzasz.

Gość dobra_rada
raptem 2 się "rzuciły", a raczej zwróciły uwagę, pochlebiasz sobie.

Gość pekniety jezyk
ja nie gole ale przycinam maszynka na 3 mm bo tak jest wygodniej!!

Gość pierdololo
eh chlopie dlaczego ona musi sie wygolic ? a jelsi nei chce jak ci wlosy w zebach przeszkadzaja to idz w cholere ty sobie przycinasz na 3mm tak ?? a o takiego jeża to sie mozna zachlastac glupota i pustka a dziewucha nic nie musi

Gość pierdololo
acha i do POCISKACIE CHUJOWINY wez troche spusc z tonu nie musisz wszystkich olsniewac swoja blyskotliwosia i finezja wypowiedzi

Gość i ponadto
nie musisz nikogo obrażać!!!!

słuchajcie mam wrażenie, ze obok skorzanego zboczeńca, pojawił się ę tu jakis zboczeniec, mający obsesje n a temat golenia miejsc intymnych. ostatnio non stop, porusza ten temat , pod rożnymi nickami, gdyby jeszcze zboczek jeden poruszał si e na erotycznym to trudno, ale on sie wkręca w inne działy. Niewiem , albo ignorujmy zboczeńca, albo zgłośmy moderatorom.

Gość a o co chodzi z tym
skórzanym zboczeńcem. myslicie, że tu grasują? no, no:)

Gość biały groszek
Skorzany zboczeniec, na każdym topiku dotyczącym mody, zachęca do ubierania sie w wyroby ze skory, bo to sexowne. I wszędzie wkleja linki, dziewczyn ubranych w skory. Trzeba przyznać, że nie jest taki chamski, jak ten , od namawiania do golenia miejsc intymnych.

Gość ale pociskacie chuujowiny
wybaczcie mi zostalam wyruchana w dziecinstwie przz ojczyma jetsem smieciem i chodzacym gownem brzydze sie soba , jem swoje kozy, i wacham pierdy

Gość hfecsadasd
buahhahahhahahahha ALE POCISKACIE CHUJOWINY biedaczku musilao cie to bardzo zabolec widac bylo w tym duzo prawdy pozdr dla dupo-smierdzi-dajki prawdziwy pierdololo p.s. pies cie w morde jebal

Gość fgsdfghxstf
alez masz monolog pod roznymi nikami jezdzisz po sobei czlowieku a wsyztsko wcielenie biednej chujowiny czy tez ALE POCISKACIE CHUJOWINY a tak tak jak najbardzije gadasz jak usrane gimgowno pozdr moze nie zgniesz w zyciu tylko uswiadom soebi czy jetses smieciem a sile pokazujesz tylko siedzac bepziecznie przed monitorem wiec nei kompromituj juz sie

Gość pekniety jezyk
wrocmy do tematu!!

Gość onekeafd
odswiezam ;)

Gość Ludzie co jes z wami
chłopak chciał się coś spytać a wy na niego naskoczyliście że szok.Ja chociaż jestem kobietą to nawet wstydziłabym się dać swojemu chłopakowi taką zarośniętą do lizania.Poprostu musi ją ogolić jak chce być lizana.

Gość pekniety jezyk
dzieki Krolewno ;) chyba jedna normalna osoba na tym forum :\

Gość oj joj
dla ściemy zapytaj swoja kobiete czy podoba jej sie to ze jestes wygolony w tym miejscu (moze nie do konca ale niby jestes;p) niezaleznie od tego co Ci odpowie zapytaj czy tez nie chcialaby tego sprobowac dziewczyna moze kiedys sie golila i miala pozniej jakies podraznienia dlatego sie zrazila i woli zostawic wszystko tak jak ja Pan Bog storzyl moze mniej wstydzi sie "futerka" od krostek jezeli az tak bardzo Ci to przeszkadza to idzcie sie razem wykapac, zlap za maszynke i sam ja ogol hehehheh zartowalam jezeli nie chce to nie, nie mozesz jej do niczego zmuszac pozdro i powodzenia