Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieski*_*

POSTINOR- pomocy!!!

Polecane posty

Gość niebieski*_*

czy ktoś brał te tabletki? chodzi mi o to ile kosztują i czy działanie jest z efektem. proszę o pomoc :(

nie bralam, ale wiem ze kosztuja okolo 50-60 zl i maja chyba 98% jezeli wezmiesz w ciagu 72 godzin od stosunku

Gość niebieski*_*
aha dzięki wielkie pedzę zaraz do apteki:(:(:(

Gość zapytanka_
wpisz w kafe wyszukiwarke POSTINOR... jest taki giiiigantyczny topik na ten temat - najlepiej jak tam sobie poszukasz :) powodzenia

Gość pędź najpierw do lekarza
po receptę na postinor

Gość niebieski*_*
zapytanka_ wiem wiem poprostu nie mam zabardzo czasu by poszperać i poczytać na ten temat:( troszke już przed chwilką poczytałam . a ze tak zapytam czy są jakieś podobne tabletki? pierwszy raz "zdarzył" sie nam taki problem i co do antykoncepcji awaryjnej jestem zielona:(

Gość niebieski*_*
o receptę nie muszę się martwić mojej mamy kolega ma apteke niedaleko mnie więc jak powiem mu ze doniosę za kilka dni to się nic niestanie. jestem sama z dzieckiem całe dnie i niedam rady chocbym chciała isc do lekarza.

Gość niebieski*_*
kurcze zastanawiam sie czy kupic te tabletki czy nie:O:O:O de fakto- osttani okres miałam 30 pażdziernika czyli jakby nie patrzył dni płodne za mną...tylko dodam ze moja miesiączka występuje co 35-36 dni. i nie wiem czy ryzykować-nie kupować czy kupic-i miec pewność. mysl o kolejnym dziecku (pierwsze ma 18mcy) mnie normalnie paraliżuje-bo za szybko:(:(:(:(... ehmmmm sama nie wie co robic:(:(:(:(:(

Gość zapytanka_
jak wiesz, że nie dasz sobie rady to pędź po tabletki! zawsze lepiej dmuchać na zimne. ale myślę, że będzie wszystko ok i drugiego bejbusia będziesz miała w odpowiednim momencie :)

Gość luxlux
A to w ktorym dniu cyklu sie kochalas, z zabezpieczenie czy bez? skonczyl w Tobie??