Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina psycholog

jestem psychologiem

Polecane posty

Gość karolina psycholog

Witajcie drodzy forumowicze! Domyslam sie ,że zostane za chwile skrytykowana i wyzwana. Mnie to nie przeraża akurat. Przeraża mnie jednak to dlaczego tak sie dzieje w waszych umysłach. jestem psychologiem -psychoterapeutą od kilku lat. Miałam bardzo dużo przypadków -podobnych do Waszych zachowań. Wiekszośc z Was to kobiety , matki, męzatki, pracujące w biurze. Osoby te nie mają co robić w pracy i szukaja ujścia emocjom, nudzie, niezadowoleniu z własnego życia. Reakcje sa jakie widac na każdym kroku. Wyładowac się poprzez napisanie kilku docinków, popsucie komuś humoru, wyzwanie go, odpisanie w żartobliwy a raczej chamski sposób. To jest reakcja na nudę, brak radości z zycia prywatnego bądz służbowego. Dziwi mnie ,że tak dużo tych osób tu jest. Jest tez kilku męzczyzn i kobiet które siedza na forum z przyzwyczajenia. wciaga nas, tu spotykamy się z ludzmi i wymieniami poglądy bądz rozmawiamy np małokulturalnie. Tu nie jestescie sami , ale anonimowi. Mozecie porozmawiac po koleżeńsku, wysmiac, ubliżyć, poczytac coś co was interesuje. To co was nie interesuje - krytykujecie i osoby te poniżacie. To jest reakcja na wyzycie się. To wciąga was i chcecie by coś się działo, by komus było zle, tym zyjecie. Bardzo popularne to jest zajeisko, a na forach napewno bo tu jestesmy anonimowi. Tu nikt nas nie wyrzuci, nie zbije, nie wytyknie palcami. Wiekszośc z was musi chowac się pod innymi nickami . Przykre ale prawdziwe. Wasze kłopoty w domu sa reakcją tu.

Gość buhhahahahah sh
co ty pierdolisz :D Tu docinkami i chamskim zachowaniem żyjemy, i nikt się tym nie przejmuje :p :p

Gość piredolnij sie babo

Gość ciepła klucha
a kardiologiem i dentystą przypadkiem nie byłaś? :-p

Gość karolina psycholog
Oddaję się rozkoszy z rogacizną w chlewiku mojego wuja Lucjana

Gość tez jestem Agnieszka
przeczytałam :P

Gość weterynarz z warszawy
do mnie też przyjdziecie z palcem w dupie zobaczycie :-p

Gość rzadki czytelnik
też zauważyłem, że pełno tu chamstwa i obiema rękoma podpisuję się pod tym co napisał autor topiku zaraz zaczną się podszywy wykonywane przez stare panny, pedałów i zgorzkniałe mężatki które wmawiająmężom że boli je wieczorami głowa

Gość tia tia tia.........
jacy anonimowi ? Większośc osób ze sobą rozmawia i poza forum :D

Gość hahahahhahahhhahahhahhahaha

Gość karolina psycholog
przeciez wspomniałam ze niektórzy się kolegują, jednak reszta jest poniżana. Jak na załączonym obrazku. Zal mi was, bo wiecie o tym ,że mówie prawdę ale ta nuda i chęć wyżycia się jest tak wielka ,że czujecie ulge np wyzywając mnie czy innych. Czujecie eupust emocjom.

Gość odbierz ten telefon
dlaczego mi dopiero teraz mówicie ze nie do tego słuzy forum 😭

Gość karolina psycholog
Ja tu nie jestem by was leczyc i nie oceniaj czy jestem psychoterapeuta słabym czy nie bo nawet mnie nie znasz. Poprostu wiem dlaczego tak sięzachowujecie. takie osoby mozna tylko lekcewazyc i nie rozmawiac z nimi.

Gość jjaaaa
masz racje, ale mnie sie wydaje, ze docinki to po prostu inteligencja i poczucie humoru w przypadku komentowania niedorzecznych wypowiedzi albo prowokacji lub glupoty a prostactwo w reszcie przypadkow; wielu tu inteligencja nie grzeszy

Gość hahahahhahahhhahahhahhahaha
kolegujom sie a jak tylko gwizd idzie

hmm ciekawe jak psycholog mógłby pomóc osobie w takich problemach: - obciągam z połykiem cóż począć ? - chujnia jest wszędzie ! czy - co kupić na mikołajki ... po raz 100 :D No zlew musi być, po to jest internet. Mamy ochotę gdzieś porozmawiać poważnie to rozmawiamy, chcemy się polać to lejemy :p

Gość bijta się

Gość ciepła klucha
chujnia jest wszędzie to prawda :-p

Gość lents
ja rowniez podpisuje sie pod tym co napisalas. tez czesto czuje sie urazona docinkami, a przeciez oczekuje dyskusji a nie obelg o obrazania sie na wzajem

hmm skoro jesteś taka mądra dlaczego obrażasz ludzi wypisując takie brednie i uogólniając ? Czy dlatego że jesteś \"psycholoszką\" masz na to przyzwolenia ? Chamstwo, docinki, \"biurwy\" co jeszcze ? A dlaczego zostałaś psychologiem ? Ja myślę że ojciec cię napierdalał od maleńkości, nie spełniłaś się jako matka i kochanka, nikt nie chciał cię słuchać bo zazwyczaj nie miałaś nic ciekawego do powiedzenia i stąd zawód psychologa: - no w końcu muszą mnie wysłuchać, a ja taka niespełniona życiowo mam prawo pouczać ludzi ! Hmmm ja bym do forum kafeterii nie układał jakieiś nadzwyczajnej ideologii. :classic_cool:

Gość odbierz ten telefon
ja tez sie podpisuje ale pod ksiendzem :D:P

a od czasu do czasu na forum pojawiają się jacyś guru, zwykle podający sie za psychologów, którzy stawiają wszystkim diagnozę, między słowami dając do zrozumienia, że do nich się forumowe kategorie nie stosują :D Jak to na forumie...

Ile lat pracujesz w tym zawodzie? chetnie bym porozmawiala z psychologiem:)

Gość jolandia
ksiądz musi byc jakis psycholog który by stwierdził ze jestes pojebany.

Gość jak to dobrze
ze nie jestem mezatka :D czyli, ze nie jestem popierdolona tak, jak pozal sie boze pani psycholog :D

Gość tez psycholozka
bardziej ksiadz niz psycholog z ciebie kolezanko wychodzi psycholog ma to do siebie, ze w sytuacji zawodowe( a tu w akiej jestes skoro powolujesz sie na swoj statut) NIE OCENIA swoich pacjentow/klientow psycholog wysluchuje i pozwala pacjentowi/klientowi samemu dojsc do wnioskow najlepszych dla niego nie wiem jakiej orientacji teoretycznej jestes psychoterapeuta i jaki univ konczylas ale komisja ds etyki zawodu psychologa powinna ci odebrac licencje bo takim tekscie pozdrawiam i zycze syzbkiego rozwoju zawodowego