Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pr.....

Gazy

Polecane posty

Gość pr.....

Moim problemem są niepochamowane gazy. Nie dam rady ich wstrzymac ani dobiec do kibelka poniewaz puszczam po drodze. Towarzyszy temu takie dziwne pryknie w odbycie ale to nie bak bo to tak jakby odbyt sie rozszerzal. pomozcie.Bralem juz epusimsan i inne leki na pierdy ale nic nie daja. mam gazy takze podczas stosunku :(. Pomozcie

Gość to do gastrologa sie przejdz

Gość pr.....
bylem.powiedzial ze taka juz moja natura. ale ja sie strasznie mecze. Najgorzej jak jestem z dziewczyna,raz wstrzymywalem pierda i ona zapytala mnie czemu sie tak wytrzeszczam :(. i puscilem ale nie odkryla ze to ja.

Gość pr.....
pomóżcie no nie wierze ze nikt nie pierdzi

kazdy pierdzi ale sie chamuje przy innych nie wierze ze az tak pierdzisz mimo woli moze wybierz sie do innego lekarza zawsze lepiej zapytac kilku a nie jedeni koniec juz bede pierdziec do konca zycia

Gość pr.....
bylem juz u 2 lekarzy. u dwoch innych gastrologów i lekarza rodzinnego. Nie moga powiedziec z czym to sie wiaze. Raz lekarz poprosil abym pierdnal,pierdnolem i niestety nic to nie dale procz ochudnego smrodu. :(

Gość moj facet pierdzi
:) i ja tez:P ale nam to nie przeszkadza i sobie pierdzimy tak czasem;) a jak fasolki się najemy to dopiero i mamy ubaw:)) nie ma to jak miłość:) heh czasem i w lozku się zdarzy, a jak mus to mus, lepiej nie wstrzymywac bo sie na przyjemnosci nie mozna skupic.

Gość pierdololo
moze powinienes zweryfikowac swoja diete

Gość pr.....
kiedy ja wlasnie nie jem kapusty,fasoli ani grochu. to juz bylby koniec

nie mam zielonego pojecia co powinienes zrobic

Gość moj facet pierdzi
moze juz tak masz rzeczywiscie i musisz sie z tym pogodzic? my tez nie jemy takich rzeczy,czasem od swieta, ale i tak pierdzimy;) no i nie da się czasem powstrzymac:) kiedys przyjechala do nas znajoma a moj facet juz po prostu nie wytrzymywal, tak mu sie strasznie chcialo puscic...siedzial w fotelu i mial nadzieje ze zrobi to bardzo dyskretnie... no ale mu nie wyszlo i poszlo takie echo ze we trojke pokladalismy sie ze smiechu. Heh, ale mu bylo glupio, i spytal sie tej znajomej czy jej facet tez czasem pierdzi,a ta odpowiedziala ze "jeszcze jak" . widzisz kazdy ma taki problem,wiec nie jestes sam.