Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuff_em_0

Co sie dzieje

Polecane posty

Gość Kuff_em_0

Moja dobra przyjaciółka od jakiegos czasu stala sie dziwna. Niby gdy widzimy sie w szkole puszcza mi oczko, mowi mi cześć a potem gdy do niej pisze na kom zebysmy sobie pogadali na gadu bo dawno tego nei robilismy to nie wchodzi... Z resztą sam gdy ją widze juz sie nie ciesze tak jak kiedyś, gdy sie poznalismy:/

Gość taki sobie..
i gdzie tu problem? :-0

Gość Kuff_em_0
Bo nie wiem co jest:/ Jeszcze do niedawna ciagle puszczalismy sobie strzalki praktycznie codziennie, gadalismy ze soba tez codziennie, a tu teraz...

Gość taki sobie..
zlewke ma na ciebie i tyle :-0 ch***j jej w dupsko :-0 co sie przejmujesz? :-0

Gość iustitia999
Hmmm skoro nie chce się z Tobą zadawać to może: - miała nadzieję od początku, że będziecie razem a poznała Cię i sobie odpuściła? - zakochała się w Tobie i nie czuje się zręcznie, nie wie co ma robić, dlatego boi się rozmowy z Tobą, bo mogłeś coś zauważyć i spytać o uczucia? - boi się, że Ty się w niej zakochałeś, skoro mówisz "musimy porozmawiać" a ona nie chce być z Tobą, traktuje Cię jako przyjaciela, ... ? - ma zepsute gg? Rozwiązanie: porozmawiaj z nią. Na żywo!!!

Gość Kuff_em_0
Tak, zakochalem sie w niej i jej o tym powiedzialem. Niedawno napisala mi zebym sie dobrze bawil na imprezie... Teraz sytuacja sie zmienila, szczerze mowiac mam kogos innego na oku, a z nią chcialbym sie dalej przyjaznic!

Gość Kuff_em_0
TYLKO JAK JEJ TO TERAZ UŚWIADOMIĆ??