Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunia taka sobie

maly rachunek

Polecane posty

Gość niunia taka sobie

stosunek przerywany ( ok 2 mintuy bo spanikowlam) + 6 dzien cyklu ( czyli nieplodne przy moim 33 dniowym cyklu) + 3 tyg po tym zdarzeniu wdzecia i zaparcie = ciaza czy stres poprostu i schizy pomozci plizzz

Gość niunia taka sobie
a te zaparcia i wydety brzuch? przeciez po 3 tygodniach nie widac jescze ciazy.... chyba schozuje.... za 4 dni okres ma byc a ja panikuje i przez to moze mi sie opoznic a testu sie boje robic...

Gość niunia taka sobie
dzieki z aodpowiedz:*m gorzej jak okres sie nie pojawi... :(

Napięty i wzdęty brzuch to raczej objawy zbliżającej się menstruacji, niż ciąży :) Czasem organizm reaguje w ten sposób również na owulację. Przy cyklu tej długości szanse na ciążę masz prawie zerowe. Za to na wydłużoną I fazę cyklu - spore. Czekaj spokojnie, nie szarp się, a jeśli się denerwujesz, zrób test ciążowy. Choć szcerze mówiąc naprawdę szkoda kasy ;) :)

Gość niunia taka sobie
dzieki za szczera odpowiedz. obserwujac swoj cykl mniej wiecej wiem kiedy mam owulacje po objawach zwenetrzych i tym razem tez mi sie wydawalo ze mialam owujacje. ale strach jest bo glupio zrobilam

Gość niunia taka sobie
no i przyszedl okres:D:D ale bole milam brzucha straszne rano i wymioty. czy to mzoe byc z odchudznia? dostalam zastrzyk przeciwbolowy