Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grazka.

CHCE TANIO DZWONIC Z PORTUGALII DO POLSKI-JEST JAKAS KARTA W PL DO KUPIENIA?

Polecane posty

Gość grazka.

Za niedlugo jade do Portugalii/ chcialabym zadzwonic do domu itd czy moge w pl kupic jakas karte ktora umozliwi mi tanie gadanie? dziekuje zao dpowiedz.

Gość hahahahahaaaa
www.skype.pl i wszytsko jasne

Gość grazka.
nie bede miasla dosterpu do skypea./ bede dzwonila ze stacjonarnego badz z budki...szkoda ze nie idzie tutaj kupic :/ tu to taniej a tam..szkoda gadac...

czy ja wiem czy taniej, idz do jakiegos kiosku albo na poczte i zapytaj sie o karty tel. na tel stacjonarne do Polski

Gość buźka_drwala
Nie wiem jak to jest z połączeniami Z Portugalii, ale DO Portugalii jest taka jedna darmowa opcja - alenumer. Wystarczy, że rodzinka w Polsce ma darmowe minuty na stacjonarne i dzwoni do Ciebie za free. Po 10 minutach połączenie się automatycznie zrywa, ale za to można procedurę powtzrać bez końca! Wejdź na alenumer.pl tam się dowiesz więcej.

Gość gość
bedziesz sie zalic przyjaciolkom na spasionego bezplodnego felipe?

Gość szlugiem w gebe
alenumer najlepszy sposob. sie za darmo dzwoni i czesc. taniej nic nie ma, wiec jak ktos potrzebuje, to na ich stronce sa niezbedne info

Gość młody men
ja tam uważam że Skypa nic nie przebije. masz neta - masz darmowe gadanie. I widzisz się i słyszysz się i wogóle się rozmaiwa najlepiej. hot-spoty są wszędzie, wiec nie ma najmniejszego problemu z dostępem do neta;p

Gość colesława
z dostępem do neta to może i nie ma problemu, ale z cenami za połączenia internetowe już mogą być;p ja mam tel. w Play na kartę i za połączenie z internetem płacę jakieś kolosalne ceny:/ więc używam alenumeru i dzwonię do Porugalii za darmo:)

Gość Mr_Mexyk
hm.... skorzystalem z tego alenumeru ale nie mam darmowych na stajconarne. zjadlo mi 0,20 gr za minute :) to i tk super, co? :) hehe. ale chyba sobie zrobie w abonamencie za 10 zl/mc darmowe na stacjonarne to bede i tak do przodu mysle :) bo dzwonie do swojego brejdaka co siedzi w irlandii.

Gość meliora
na pewno bedziesz do przodu - z alenumer mozesz dzwonic ile tylko chcesz, a jak nie bedzie linia zajeta to uda sie za darmo . ale jak platnie to tez sam widzisz ze zjada bardzo malo kasy:)