Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patrycja37

to nie forum literackie

Polecane posty

witam. strasznie mnie denerwuje u ludzi na kafe zwracanie uwagi ludziom piszacym na forum ze robia bledy ortograficzne i stylistyczne.jestesmy na forum piszemy szybko,niekiedy mamy dyslekcje ,dysgrafie itd,a nie kiedy specjalnie robi sie blad zeby wyroznic sie z tematem.wkurza mnie to madrowanie sie typu zanim cos napiszesz ,napisz w wordzie wklej/skopiuj i tego typu uwagi.to nie jest forum literackie.to jest forum gdzie kazdy pisze co chce i jask chce . wyluzujcie z tymi uwagami bo inni znawcy tematu powiedzieli by wam ze niegrzeczne jest zwracanie komus uwagi .jeden dobry jest w pisaniu i otografi ,drugi w czyms innym. wiec ludziska powiadam wam piszcie co chceta i jak chceta.byleby bylo co czytac. pozdrawiam :0

Gość wszystko jest mozliwe
dyslekSja ortgrafiI debilko :O

Gość poczytaj to...
ZGADFZAM SIĘ W 100 % Też nawet kiedyś założyłam taki wątejk ale niestety zostałam zakrzyczana !

Gość czy nie rozumiesz
Wiesz co laska, oddaj szefowi raport z błędami i powiedz, że to nie jest literatura przecież. Zobaczymy, jak zeraguje.

Gość dyslekSje
:O:O:O:O:O

A nie przyszło ci do głowy, że tekstów w stylu \" to jeżcze nie mósi bydź gópie pszeciesz\" nie da się czytać? :-o

Gość a co...
prawda w oczy? :P

Gość PCT
bo nia jestes, masz problem z tym?

patrycja37, przeczytaj punkt 7 regulaminu kafeterii, skoro twierdzisz, ze tu wolno popełniać błędy ortograficzne. :-o

Gość dy-debilia
Dys-debilia; usprawiedliwienie półmózgowia i pogranicza intelektulanej normy.

Gość słownik listopadowy
Wyciąg z regulaminu kafe: 8. Staraj się przestrzegać zasad ortografii i gramatyki. Błędy ortograficzne i gramatyczne możesz wytykać, jednak czyń to w sposób kulturalny. I ja się pod tym podpisuję wszystkimi kończynami. Co jak co, ale własny język trzeba znać. Rozumiem, dysortografia itp, ale to nie jest częsta choroba. Mam wrażenie, że odsetek osób cierpiących na wszelkie dys.... dramatycznie i podejrzanie wzrasta. :)

Gość poczytaj to...
Patrycja widzisz, mówłam... Ja też zostałam zwyzywana i zakrzyczana ale powiem ci ze uważam dokładnie tak samo i strasznie mnie to denerwuje jak ktoś zamiast wypowiedzieć się na dany temat wytyka błędy. Ja oprócz literówek z powodu szybkiego pisania blędów nie robię, jakoś nie mam z tym problemów ale też kompletnie mnie to nie denerwuje na forum i nie zwracam na uwagi.

Pisanie z błędami jest niezgodne z regulaminem, więc nie ma o czym mówić. Robiąc błędy łamiecie prawo jakie tu obowiązuje.

Gość a co...
straszne, naprawdę urzekła mnie twoja historia biedna dziewczynko

leonora . ja nie napisalam ze wolno.nie wolno ,ale jak ktos juz tak pisze to albo nie czytajcie ,albo nie zwracajcie uwagi. napisalam ten post i zobacz juz mi pojechano ze walnelam bledy,a nie zrobilam tego umyslnie ,ani z braku szacunku do czytajacych. a moze to jest kultura tych co nazwali mnie debilem?

Gość krótka prawda o dysgrafii
Krótka prawda o dysgrafii - bywa z nią trudniej, ale to wszystko. Mam - miałam - dysgrafię. Miałam kłopoty w podstawówce. Potem się nauczyłam pisać bez błędów. Skończyłam polonistykę i zrobiłam doktorat. Da się, naprawdę. To wymaga tylko ciut więcej pracy i dobrych chęci. Tyle.

Gość hi hi hi hi hi hi hi hi
to złamię teraz prawo forumowe: do kórwy nendzy!

Gość łachudra jedna taka
najmniej powinno się przejmować uwagami leonory..ona jest niepoczytalna

Gość PCT
brawo!!!! :)

Nie rozumiem was. Jest to forum dla wszystkich. Nie przebywaja tu tylko ludzie z wyksztalceniem wyzszym. Mnie tez czasem drazni jak widze po kilka bledow w jednym zdaniu, ale nie uwazam zeby trzeba bylo wypominac komus jeden czy dwa bledy ! Zazwyczaj na forum pisze sie szybko nie zawsze wylapie sie wszystkie bledy. Naprawde nie nauczycie kogos ortografii wyzywajac go od debili notabene rzeczywiscie bardzo okazujecie sobie szacunek na forum. Bywam na roznych forach i czasem widze jak mowi sie komus o bledach ktore robi, ale ludzie robia to z szacunkiem a tutaj czlowiek boji sie chyba nawet odezwac bo cokolwiek powie jest uwazany za debila. Ciekawe czy normalnie w zyciu tez jestescie tacy nie porzyjemni.

Gość PCT
ortografii czlowiek uczy sie w podstawowce, a nie na studiach, tępaku :o

Gość za co brawo

Gość wilgotka21
boi i nieprzyjemni :o:o:o:o:o

Gość PCT
brawo było do postu Papierowych_Nożyczek :p

Gość słownik listopadowy
Dokładnie. Nie musisz być po studiach żeby znać zasady pisowni. Boisz się odezwać? Przeczytaj jeszcze raz co napisałaś przed wysłaniem. Sprawdź na pwn.pl słowa których nie jesteś pewna. Na pewno czegoś się nauczysz. Dla mnie osoba która nagminnie robi błędy jest skreślona - bo znaczy to że nie szanuje rozmówcy, olewa go.

Gość łachudra jedna taka
wystarczy wkleić tekst do worda a jak i tego nie jesteś pewna to słownik. Nie boli a może nauczyć.

Gość patrycja37.
a jak piszecie ku...wy, hu...je to jest ok ?nie piszecie wtedy dlaczego uzywasz nie cenzuralnych slow.? macie racje nie powinno sie robic bledow,kazdy z nas chodzil do szkoly i podstawy powinien znac.ale sa ludzie co te szkoly pokonczyli dawno maja rozne wyksztalcenie. jak jestem na forum istotna jest tresc .w tej tresci sa 2 byki a ludzie jada komus tak jak mnie w tym poscie.skupiliby sie raczej na sensownej odpowiedzi,a jak ich temat nie interesuje i przeszkadzaja bledy to niech nie czytaja. w tym temacie najbardziej elegancko i z klasa wypowiedziala sie PAPIEROWE NOZYCZKI i szacunek jej za to . i to jest wypowiedz godna przeczytania.i o to mi chodzilo. masz cos do powiedzenia na forum to wyraz to w ten sposob. bo ja bylam debilem a ktos kto sie wypowiedzial na temat negatywny mojego topiku byl poprostu chamem.czy widzicie tu roznice ? bo ja nie.